Arctica 03.06.2011 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) ... i za wujka Franka:) Edytowane 5 Czerwca 2011 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.06.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 to dziś będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 nieee... termin na poniedziałek mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a ja o jajco chciałam zapytać to BIG przyznał się już ktoś do popełnienia przestępstwa..http://emotikona.pl/emotikony/pic/39oficer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.06.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ... i za wójka Franka:) A co znowu zmalował Franek powsinoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a ja o jajco chciałam zapytać to BIG przyznał się już ktoś do popełnienia przestępstwa..http://emotikona.pl/emotikony/pic/39oficer.gif dołączam się do pytania, bo jakoś odpowiedź mi umknęła. Cosik było o dwóch żółtkach ale pewności nie mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 a ja o jajco chciałam zapytać to BIG przyznał się już ktoś do popełnienia przestępstwa..http://emotikona.pl/emotikony/pic/39oficer.gif dołączam się do pytania, bo jakoś odpowiedź mi umknęła. Cosik było o dwóch żółtkach ale pewności nie mam:D taaa... dwa żółtka w obydwu były... bliźniaki w jajecznicy skończyły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 A co znowu zmalował Franek powsinoga? :mad::mad::mad:w złą godzinę Izka... w złą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 FRANCISZEK ZAGINĄŁ!!!!! :cry::cry: wczoraj już miałam odpisywać Izie-gepardzikowi, że Franek ostatnio bardzo grzeczny jest... że ino wieczorem mu się szwędacz włącza... ale to tylko wysoką nietolerancją na perliczki spowodowane jest, bo się owe perliczki na grzędę pakują i nie daj Boże jeszcze by koło niego zanocować zachciały... no i tak miałam napisać... i mnie chłop do pędzla zagonił i nie napisałam... i już napisać nie mogę :cry: wróciliśmy koło 17 to był, bo ziarenek nasypywałam to na grzędzie siedział... o 18.30 poszłam Kwosię na wieczorny spacerek wypuścić i już go nie było... z dziesięć kilosów za łajzą zrobiłam i nic... nawet z psami chodziłam... to tylko gniazdo bażancie z zawartością samiczą i 11 jajami znaleźliśmy... i faceta od tych jaj wypłoszyliśmy... a Franek jak kamfora.... wsiąkł... podczas jego poprzedniej ucieczki zielenina niewielka była... mogłam szukać po lesie... teraz pokrzywy większe ode mnie... i nie to, że poparzyć dupsko się boję, ale i tak go nie zobaczę... chyba, że bym na niego wlazła... może chociaż ryja wydrze... zlokalizuję... mam napisać ogłoszenie??? na sklepie jedynym naszym we wsi powiesić??? przecież tutaj fanaberią jest psa nie na łańcuchu trzymać... co idę do kurnika to mi się oczy pocą tyle mi po łajzie zostało łajza nadrzewna http://images46.fotosik.pl/851/582435248bb1e511med.jpg i łajza naziemna http://images43.fotosik.pl/904/2ac0d410668e4566med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Nie płakaj, znajdzie się - jak perliczek na grzędzie się boi to dopiero potwory spotka i w łaski wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Oj smutno...... to Franciszek Łajzowaty..... jak zobaczy, jaki świat zza płota, to może mu się nie spodoba i wróci....powsinoga!!!! oby tylko nic złego go nie spotkało pfu, pfu... odpukać! Nie płakusiaj i bądź dobrej mysli. Może to ogłoszenie ( z jakąś nagrodą ?) to nie głupi pomysł? Wiesz ludzie dla paru groszy ......może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Jakieś wieści o Łajzie Powsinodze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 czekamy na wieści.....przylazła ta Powsinoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Piękny ten Franciszek. Mam nadzieję, że się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 A ja już straciłam nadzieję... dziś nawet zafundowaliśmy mu panienkę... wirtualną co prawda, ale na cały regulator... nie odezwał się szkoda, że tak późno wymyśliłam te nawoływania pawicy... może już za daleko polazł, chociaż czytałam, że słyszy samicę z czterech kilometów:)... kupię se jaja... Kwosia wysiedzi... będzie stadko od pisklaka to może nie polezie nigdzie... a Franka muszę mieć i basta!!! a'propos pisklaków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 JAJKA MI PISKAJOM!!!! I kropeczka się pcha na świat!!! zobaczcie!!! http://images49.fotosik.pl/905/38ccd407e0a575fcmed.jpg lecę naładować akumulatorki bo pewnie wieczorem dzioba będzie miało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 no i co? no i co? ma dzioba? No ma???? Pisz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 SOM... DWA!!! jeden już w puszku, drugi trochę mokrawy jeszcze ale wiercą się!!! a jakie słodziaki:jawdrop: ...moje pierwsze kropeczki... w paseczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 popłakałaś się chyba ze szczęścia bo ja mam mokre oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 gratuluję tych kropek w paski, a łajza się znalazła? na wsi to i tak nikt go nie tknie, bo co by z nim zrobił trzymać nie może, na rosół się nie nadaje. znajdzie się trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts