sipatka 06.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 O Boże jak mi przykro, że Franek się zaszwendolił. Nauczka jak wróci, noge na sznurek i uwiązać do płota. Tak samo postępuję z moim kotem powsinogą. Niby taki chory, niby taki leniwy a tylko zobaczy że sznurek luzem jest, to zaraz kota nigdzie nie ma. W sobotę na ogórkowym polu sołtysa go znaleźliśmy, a córcia to już cała we łzach była, bo cholernik na 10 metrowym sznurku polazł - łatwy łup dla psów (a sznurek córcia odwiązała od płota). Czytając o kropeczkach to ja miałam wilgotne oczy. To musi być niesamowite, słyszeć jak ćwierka jajko Wierzę, że Franek się znajdzie, ale ogłoszenie bym dała, bo a nóż widelec ktoś zauważy i przynajmniej powie wam, a tak to nie wiadomo kogo poinformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 popłakałaś się chyba ze szczęścia bo ja mam mokre oczy Nooo:oops:... mi się oczy łatwo pocą... byle melodramat wystarczy;) gratuluję tych kropek w paski, a łajza się znalazła? na wsi to i tak nikt go nie tknie, bo co by z nim zrobił trzymać nie może, na rosół się nie nadaje. znajdzie się trzymam kciuki łajzy nie ma ... właśnie tak profilaktycznie myślę zapytać najbliższych sąsiadów, tych co mają jakiś drób czy do nich nie przylazł... żeby nie było później, że sobie kupili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 O Boże jak mi przykro, że Franek się zaszwendolił. Nauczka jak wróci, noge na sznurek i uwiązać do płota. Tak samo postępuję z moim kotem powsinogą. Niby taki chory, niby taki leniwy a tylko zobaczy że sznurek luzem jest, to zaraz kota nigdzie nie ma. W sobotę na ogórkowym polu sołtysa go znaleźliśmy, a córcia to już cała we łzach była, bo cholernik na 10 metrowym sznurku polazł - łatwy łup dla psów (a sznurek córcia odwiązała od płota). Czytając o kropeczkach to ja miałam wilgotne oczy. To musi być niesamowite, słyszeć jak ćwierka jajko Wierzę, że Franek się znajdzie, ale ogłoszenie bym dała, bo a nóż widelec ktoś zauważy i przynajmniej powie wam, a tak to nie wiadomo kogo poinformować. Pisałyśmy równocześnie:)... za ogłoszenie myślę, że wystarczy popytać sąsiadów... i sklepowej powiedzieć jajka ćwierkają... a jak się go nieodpowiednio (widocznie na łepie;)) położy to nawet podskakuje:jawdrop:... niesamowite przeżycie dla mieszczucha:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 wybaczcie jakość, ale nie mam sumienia na sesję... zrobiłam tylko dwa http://images41.fotosik.pl/899/f03100b76d7f2b9dmed.jpg http://images39.fotosik.pl/900/851dd2cd568f688bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 cudniaki a oczka "wymalowane na kleopatrę" .takie arystokratyczna postawę mają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 :hug: takie siom przytulaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No widzę, że instynktów macierzyńskich nie wolno bagatelizować: trwają aż do śmierci i chyba nawet jeszcze się nasilają No jak nic za chwilę dumna Arctica po podwyrku defiladować będzie ze stadkiem rozćwierkanych kropeczek, pogrzebując nogą w poszukiwaniu glizd i innych robali. Arctica, przyznaj się czy aby nie ciebie pierwszą zobaczyły pisklaki po wystawieniu dzioba ze skorupy? Bo jeśli tak, to wiesz, że masz przechlapane? Naprawdę muszę się zastanowić, czy nie podjechać teraz do ciebie - taki widok - bezcenny!!! :lol2: Szkoda Łajzy... Puszczaj mu tą dziewczynę nadal - te instynkty są równie mocne, co macierzyńskie , a późnym wieczorem i w nocy głos niesie bardzo daleko Sklepowa, to też dobry pomysł. A może masz chody u miejscowego proboszcza? Może by tak z ambony... zaraz po kazaniu i przypomnieniu wiernym siódmego przykazania...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Arctica skrobnęłam na priva do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Yeti z tym księdzem to wcale nie głupi pomysł.... Wszystko zależy tylko od charakteru proboszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Przesłodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 piękniste pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) A, gratulacje gospodyni , dokładniej Hodowczyni No to teraz karmienie , http://www.forum.woliera.com/printview.php?t=4641&start=0&sid=0605ca7743bc2c27c32e53035eba1d6a Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Noż cholerka spóźniłam się a tak czekałam na wieści kropeczkowe!!!! no nic!!! jakie słodziaki!!! Takie do GRATULUJĘ BABCI KROPECZKOWEJ!!!! a może Yeti ma rację? i co wtedy? przerąbane!!! pi,pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za zachwyty i gratulacje:) Wieści z ostatnich chwil JEST NAS CZTERY!!! DWA BRATY W DRODZE... Wiesz co Yeti??? :P:P:P:P:P:P a już Cię miałam polubić Z księdzem to nie bardzo... za blisko mamy do kościoła żeby do niego chodzić... a wysłuchanie mszy na tarasie nie bardzo się chyba widzi kapłankowi... chyba, że by z tacą większe kółko zatoczył... użyjemy "pantoflowej" - może poskutkuje:rolleyes: Wiesz co Meg??? jak będziesz z Yetusiem sztame trzymać to... :P:P:P:P:P:P Izula... odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 no wiesz.......nie ładnie pokazywać język .....BABCIU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 o rzesz Tyyyy!!!! :P:P ...a nie mogę być ciocią ???... jakoś nie bardzo poczuwam się do autorstwa Kwosi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jest nas trzy... trzy kropeczki... siedzimy sobie pod poduchą... ciepło i miło nam jest... mamy jeszcze brata (a może on siostra jest:rolleyes:), siedzi u mamy... jakby przyszedł do nas to mamusia poszła by nas szukać i reszta bratów obziębiła by się i nie miały by szans dołączyć do nas:) Jak wszystkie wylezą z kokonków to wrócimy do mamusi:) Nasza mamusia jest kurką i nie ma cycusia... musimy sami sobie podziobać papu... jeszcze nam nie pokazywała jak to się robi, bo przecież wykluwa nam braty... ale umiemy sami:yes:... pierwsze dziobanko za nami... nawet smakowało:D http://images40.fotosik.pl/889/3321d934ff5ab842med.jpg http://images46.fotosik.pl/856/f3426d40ba384d73med.jpg a oto ja!!! Kropeczek Pierwszy:lol: http://images37.fotosik.pl/861/a6939adc0fa0f094med.jpg Widocznie wszystko w porządeczku z moim instynktem bo nie potrafię ich rozróżnić... tylko ten pierwszy największy i najbardziej ruchliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No pięęęękne te twoje Kropeczki-Paseczki, CIOCIU.....BABCIU!!! słodziaki!!! w tej misce to nie wiadomo gdzie główka a gdzie tyłeczek... no, w końcu Kwosia jest twoja........kupłaś ją, karmiłaś, wychowałaś........TO BABCIA!!!! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a niech tam będzie i babcia... byle nie biologiczna;) Jest nas sześć!!! Cztery pod podusią i dwa u mamy. Jeden z 17, drugi z przed godzinki... Jutro idziemy do mamusi:wave: Zostały jeszcze cztery jajeczka i obawiam się, że są niezalężone... nie piskają i nie nadpękują... poczekamy do jutra... Kropki jadły drugi raz... skąd toto wie jak się dziobie??? Zagadka nieodgadniona dla mnie:) Po jedzonku ostatniego potrzymałam w dłoniach... poczuł ciepełko... zaćwierkolił... kucnął... oparł dziobek o dłoń... i zasnął... ...i znów mi się oczy spociły:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 śliczne=dosłownie śliczne kropeczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts