meg60 06.06.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ale fajnie !!! Arctica, ty naprawdę uważaj z tym przytulaniem, bo będziesz miała pisklaczki-kropeczki na człowieczej głowie, bo mama Kwosia trochę inaczej wyglądowywuje, a ty im się z początkiem swojego, życia kojarzysz. I co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Eeee tam Gocha... filmów się naoglądałaś ...no i kwokam mało przekonywująco;) Akuś... dziękujemy za komplementa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Po nocy liczebność mojej rodziny nie zwiększyła się Słyszałam, że pod światło jakoś można zobaczyć, czy jajko jest zalężone... ale kurna ja nic tam nie widzę Jak by były czyste to wszystkie kropy poszły by do mamusi... i było by było siedem szczęść, no osiem bo jeszcze ja:lol:... a jak wyrzucę te jajka, a tam są kurczaczki???...kto dał mi prawo decydować o czterech życiach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Po nocy liczebność mojej rodziny nie zwiększyła się Słyszałam, że pod światło jakoś można zobaczyć, czy jajko jest zalężone... ale kurna ja nic tam nie widzę Jak by były czyste to wszystkie kropy poszły by do mamusi... i było by było siedem szczęść, no osiem bo jeszcze ja:lol:... a jak wyrzucę te jajka, a tam są kurczaczki???...kto dał mi prawo decydować o czterech życiach:confused: no wiesz, chyba przeginasz wczoraj wczesnym rankiem młoda sikorka palnęła w dom, wylądowała na balkonie, wyglądała na nieżywą... ale nie do końca - chyba niestety nie zabiła się na miejscu taką z przetrąconym kręgosłupem (bezwładny łepek zwijający się ciągle do dołu) próbowałam choć poić... ale gdzie tam ... przecież wózka inwalidzkiego jej nie zrobię Pod wieczór się poddałam i wyniosłam biedactwo w krzaki... czytałam, że bardzo niewielki procent wyklutych sikorek osiąga wiek dorosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Gosiek współczuje traumy.Arctika te Twoje kropeczki wyglądają super, ale decyzji nie zazdroszczę może potrzymaj je jeszcze z 1 dzień i zobaczysz co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a o tym świetle też słyszałam ale to w pokoju przyciemnionym mogła byś sprawdzić " prześwietlając lampką, bo pod słońce to raczej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Tak, tak. Tom bor dobrze mówi. Trzeba z bliska prześwietlić żarówką od lampki. Wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.06.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jak lampa nie pomoże, to chyba będziesz musiała się wybrać na USG ciążowe Z księdzem to nie bardzo... za blisko mamy do kościoła żeby do niego chodzić... a wysłuchanie mszy na tarasie nie bardzo się chyba widzi kapłankowi... chyba, że by z tacą większe kółko zatoczył... Kto wie? Jeśli by na tej tacy dobrze zaszeleściło, to mógłby nie tylko na słuchanie zezwolić, ale i odprawiać z waszego tarasu by zaczął Wiesz co Yeti??? :P:P:P:P:P:P a już Cię miałam polubić To jeszcze do tej pory mnie nie lubiłaś? Chyba zazdrosny o kocicę się zrobię... ...no, żeby tak na jej liścik podskakiwać! Izula... odpisałam:) (Rozumiem, że o pierzastej łajzie nic nie słychać... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no wiesz, chyba przeginasz ...nooo... może trooochę a o tym świetle też słyszałam ale to w pokoju przyciemnionym mogła byś sprawdzić " prześwietlając lampką, bo pod słońce to raczej nie widać Tak, tak. Tom bor dobrze mówi. Trzeba z bliska prześwietlić żarówką od lampki. Wszystko widać. patrzyłam pod lampkę... ale nic nie widzę Jak lampa nie pomoże, to chyba będziesz musiała się wybrać na USG ciążowe :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no i co som te kropki w skorupie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 pisa;)łyśmy jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Problema są po to, żeby je rozwiązywać, nieee??? Mam jeszcze Kwosię nr.2... kura, co to se wymyśliła, że też chce być mamusią... siedzi na jajkach już ponad tydzień... zmieniam jej te jajka, żeby się nie zalęgły (więcej kropeczek nie chcę)... za tydzień dostanie pisklaki pawiowe... no i jej podłożyłam te niewylęgnięte jajka od Kwosi nr.1:lol: ...i problem z głowy:lol2: Właściwie to dwa problemy, bo fajnie było być mamą kropeczek, ale zdecydowanie wolę patrzeć jak to robi Kwosia (Yeti:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 pisa;)łyśmy jednocześnie ...ale byłam pierwsza:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Kto wie? Jeśli by na tej tacy dobrze zaszeleściło, to mógłby nie tylko na słuchanie zezwolić, ale i odprawiać z waszego tarasu by zaczął Na słuchanie zezwolenia nie potrzebuję, baaa czasami nawet mam ochotę zestrzelić ten zewnętrzny głośnik;)... a na odprawianie z tarasu... i to mojego to ja veto stawiam:popcorn: To jeszcze do tej pory mnie nie lubiłaś? czasami:rolleyes:... Chyba zazdrosny o kocicę się zrobię... ...no, żeby tak na jej liścik podskakiwać! już my mamy swoje powoda, nie Izula??? (Rozumiem, że o pierzastej łajzie nic nie słychać... ) Niestety:( ...trochę w temacie tylko... za tydzień przymierzam się do pisklaków pierzasto-łajzowych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jak tam, ta druga Kwosia przyjęła jajeczka?? Choć jajo jak jajo....nie ma różnicy, więc....co jo godam, co jo godam..... No dobra, a jak tam kropecki?som juz u mamusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Tak, tak... kropeczki z mamusią w boksie w kurniku siedzą... tylko muszę z przykrością stwierdzić, że ja delikatniejsza byłam;) a Kwosia Druga codziennie miała zmieniane jajka, więc dla niej to nie nowość... ciekawa jestem tylko jak zareaguje na pisklaki-pawiaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.06.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Niebezpiecznie zbliżasz się do limitu jęzorów - niedługo serwer odmówi ci wysłania postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ło, przyjmie jak swoje...nie pamiętasz bajki o BRZYDKIM KACZĄTKU? choć tam mamuśka się wypieła....no ale, w niektórych wersjach- przyjęła, wiec tego sie trzymajmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Yeti, skąd masz takie łozorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify-animowane.php?page=emotikony01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts