Arctica 10.06.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Aaaaaa... o łajzę moją chodzi:rolleyes:.... ja tam z buszu to reklam nie oglądam, nooo dobra, nie oglądam bo pilota mam;) ale to nie ON:no:... zdecydowanie:no::no:... Franciszek nie miał jeszcze ogona... takiego ogona:D Mój Franek porządna pawina był, nie karierowicz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Izka... ale kto??? te krzyżyki to Yetusiowe mordki:D ...mordkę mam tylko jedną - ...i nie zaklejoną krzyżykiem:rolleyes: Mój Franek porządna pawina był, nie karierowicz:cool: ...niby porządny, a jednak łajza... Jak tam noga?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.06.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jaka noga.........cosik się stało naszej Arcticzce???? Mówić natychmiast! Jak na spowiedzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.06.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 co jest????? Arctica do tej pory nie odezwała się? Zaspała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ...mordkę mam tylko jedną - ...i nie zaklejoną krzyżykiem:rolleyes: to zaraz zakleję... albo paluchy do zadka przykleję ...niby porządny, a jednak łajza... a bo to już nie ma porządnych łajz??? Jak tam noga?:D popadało to mientko grzebać... a zaraz po deszczu to wcale nie trzeba, same wyłażą :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 jaka noga.........cosik się stało naszej Arcticzce???? Mówić natychmiast! Jak na spowiedzi..... co jest????? Arctica do tej pory nie odezwała się? Zaspała???? eee... nic mi się nie stało, Yetuś ma ino fantazje (erotyczne???) z robalami:D Jakie zaspała???... tulgnij się na poprzednią stronę kochanieńka... tam pierwszy dzisiejszy post mój... co prawda sporo po piątej, ale nie zapała, nie, nieeee:no: a i na tej stronie też już się mądrzyłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.06.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ale mnie nie budziłaś...obraziłaś się na mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 nie zamawiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.06.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 no tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Rzućta numery telefonów to wam budzenie w radiu złote przeboje zafunduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja tam się sama budzę... starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2011 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 A ja widziałam siedmiogłową kurę... wypadało by smoka siedmiogłowego, ale toto najwyraźniej kurą było:yes:... Dwa łepy znad jednego krzydła... dwa znad drugiego... dwa pod brzychem i jeden, taki więksiejszy na karku owe bydę miało:yes:... no szkoda, że nie miałam aparatu... super to wyglądało... W ogóle to moje kropy pierwsze piórka już majom:wiggle:... na krzydłach i na ogonkach:yes:... takie malenieńkie:D I jeszcze coś Wam powiem... Wczoraj w warzywkach znalazłam ...................................................... przecinki:lol::lol: Byłam właśnie na kolejnej rundzie jakże nierównej walki ja kontra chwaściory i... mama przecinkowa prysnęła mi spod nóg, a przecinki rozbiegły się po chaszczach... chaszczyczkach właściwie, bo przecież z nimi walczę Nie będę zmuszać Was do zgadywania... bo i tak nie zgadniecie:cool: Bażanciczki maleńkie organoleptycznie poznałam... nie mogłam się oprzeć oglądnięciu:rolleyes:... bałam się, że takich oglądanych to mamusia już nie będzie chciała... ale pozbierała wszystkie:yes: Aaaa... jeszcze dlaczego przecinki... a bo identyczniusie jak moje kropki som... tylko troszkę smuklejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja tam się sama budzę... starość no tak to chyba to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.06.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ja jak zwykle nieco spóźniona, ale przybiegłam z samego rana powiedzieć, że kropecki są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 a ja na starość lubiem pospać ! Tak jakoś mam i już!!! Witam z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 a ja na starość lubiem pospać ! Tak jakoś mam i już!!! Witam z rana! jeszcze nie wystarczająco stara jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.06.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 może i masz rację? Dla mnie, nocnego Marka, 7-8 rano to tak jakoś nocka, czy cóś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.06.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 to od którego roku ustalamy "starość"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 jak dla mnie to tak po trzydziestce, nieeee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.06.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no to już mnie wzięło kilka lat temu, ale cholera sypiam dość długawo to może jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts