Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...mordkę mam tylko jedną:D - ...i nie zaklejoną krzyżykiem:rolleyes:

to zaraz zakleję... albo paluchy do zadka przykleję:p

...niby porządny, a jednak łajza...:roll:

a bo to już nie ma porządnych łajz???:rolleyes:

Jak tam noga?:p:D

popadało to mientko grzebać... a zaraz po deszczu to wcale nie trzeba, same wyłażą

:p:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

jaka noga.........cosik się stało naszej Arcticzce???? Mówić natychmiast! Jak na spowiedzi.....

co jest????? Arctica do tej pory nie odezwała się? Zaspała????

eee... nic mi się nie stało, Yetuś ma ino fantazje (erotyczne???:o) z robalami:D

Jakie zaspała???... tulgnij się na poprzednią stronę kochanieńka... tam pierwszy dzisiejszy post mój... co prawda sporo po piątej, ale nie zapała, nie, nieeee:no:

a i na tej stronie też już się mądrzyłam:yes:

A ja widziałam siedmiogłową kurę:wiggle:... wypadało by smoka siedmiogłowego, ale toto najwyraźniej kurą było:yes:...

Dwa łepy znad jednego krzydła... dwa znad drugiego... dwa pod brzychem i jeden, taki więksiejszy na karku owe bydę miało:yes::lol:... no szkoda, że nie miałam aparatu... super to wyglądało...

W ogóle to moje kropy pierwsze piórka już majom:wiggle:... na krzydłach i na ogonkach:yes:... takie malenieńkie:D

I jeszcze coś Wam powiem...

Wczoraj w warzywkach znalazłam ...................................................... przecinki:lol::lol::lol:

Byłam właśnie na kolejnej rundzie jakże nierównej walki ja kontra chwaściory i... mama przecinkowa prysnęła mi spod nóg, a przecinki rozbiegły się po chaszczach... chaszczyczkach właściwie, bo przecież z nimi walczę;)

Nie będę zmuszać Was do zgadywania... bo i tak nie zgadniecie:cool:

Bażanciczki maleńkie organoleptycznie poznałam... nie mogłam się oprzeć oglądnięciu:rolleyes:... bałam się, że takich oglądanych to mamusia już nie będzie chciała... ale pozbierała wszystkie:yes:

Aaaa... jeszcze dlaczego przecinki... a bo identyczniusie jak moje kropki som... tylko troszkę smuklejsze:)