meg60 13.06.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) mnie tez pareeeeeeeeeeeeeeeeeeee lat temu minęło i jakoś mi nie przechodzi!!! lubię spać! Edytowane 13 Czerwca 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Eee... ja też kocham spać... jak nie śpię 10 godzin na dobę to po ścianach chodzę... tylko tak mi się porobiło, że zdarza mi się rano własne kury obudzić:lol:... później odsypiam, tak, taaaaaak:yes:... To by wynikało z tego, że wszystkie młode jezdeśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.06.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 oczywiście......a ktoś ma jakieś wątpliwości? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 nie żadnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2011 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ja mam... wątpliwości:D po ostatnich koniach ruszyć się nie mogę... w życiu bym nie podejrzewała, że mogę mieć mięśnie w takich miejscach:rolleyes:... i tu się rodzą wątpliwości właśnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2011 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 :mad:No to się psice doigrały:mad:... dziś betonujemy słupki pod kojec dla nich!!! Wczoraj znalazłam zabawioną na śmierć reksiową, jarzębatą kurkę... a jeszcze rano zniosła jajeczko:cry::cry: Nie ma też Brygidy... i nie mam odwagi jej szukać bo wiem:(... Zastanawiam się tylko czy Franciszek nie podzielił ich losu... echhhh... smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.06.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bardzo mi przykro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Zeziarły z piórami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Gdzie tam "zeziarły"... zabawiłay na śmierć i zostawiły:(... calutką... tak to bym mogła chociaż lisa podejrzewać...albo rozgrzeszenie dać bo głodne skoro zjadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 15.06.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Moja Tośka w taki sam sposób zabawia się ze zwierzakami, ale to tylko myszy, szczury...ale ostatnio nas zeźliła dokładnie bo zabawiła się z malutkimi ptaszkami, które wyciągnęła razem z gniazdem z iglaka. Zawsze były takie grzeczne i cichutkie, czekały cierpliwie na mamę i tatę...lubiliśmy je obserwować. któregoś dnia nasza "krowa" w końcu je wywąchała i...też myślimy o kojcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 no to żeby dołożyć do " psiej fantazji" mój pies tak się zabawił ze źrebakiem kucyka że aż go ugryzł w nogę i zabawa się przykro skończyła, pies siedzi w podwórku a źrebak przy stawie i lasku. a w ubiegłym roku tak się zabawił z kurą sąsiadów, że biedaczka nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Mordercza fantazja trzeba by je do roboty zaprząc może niech siano ciągną, albo kłody drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 no to jest jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Łoj,.....ale się narobiło! To wstręciuchy, tak się zachowywać, a fe...........:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 O rety - to łobuzy łokropne te piesy som. A może by im tak na stałe jakąś kulę u łapy, żeby je spowalniała ???? A wogóle to Cze dziewczyny!!! Wróciłam cała i zdrowa i zadowolona i opalona i tylko ciutkę niewyspana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ojej, przykre Nie ma siły - trzeba zamknąć psiury albo ptactwo domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 W początkowej fazie weekendu mieliśmy przeogromną przyjemność gościć Izusię Sipatkową z przyrostami... Mam nadzieję, że się Tomek nie obrazi za tego przyrosta:rolleyes: Izka!!! Ja nawet nie mam z Tobą zdjęcia!!! Odrobimy za niecały miesiąc;) Dziękujemy za przemiłe towarzystwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Aaaaaaaaaaaa to wszystko jasne!!! Teraz wiadomo gdzie się podziewałaś - balowałaś z Sipatką !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Dziękujemy za przemiłe przyjęcie.Było przewspaniale i już cieszę się na Waszą wizytę. Co do zdjęcia to chciałam powiedzieć, że ja niestety też nie mam bo cykałam zdjęcia ja wam wszystkim. Trzeba to nadrobić koniecznie.A tera lete spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts