Arctica 25.06.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 MAM PRZECINKI!!!!!!!!! Wszyscy czytający wiedzą kto to są przecinki , mam, mam, mam:lol2: Cztery na pewno:yes:... Mamusia mi pokazała jednego to i Wam pokarzę http://images38.fotosik.pl/930/b10e65e1e6aa7480med.jpg ...dla niewtajemniczonych... to nie kurczaczki:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 przecinków gratuluję a kiedy tęczowe ogonki będziesz wykluwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jakie bystre spojrzenie tego malucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dzięki... nie mam jajkóf tęczowych ogonków:(. Miałam kupić od faceta... później stwierdził, że mu już na nich kura siedzi... później, że mi pisklaki sprzeda... później, że pisklaki się nie nadają do kury bo indyczka je wysiedziała i po kurzemu nie rozumieją... później, że zadzwoni jak mu kura wysiedzi ... i nie zadzwonił i mam go gdzieś, nie, to nie:P a poza tym to już nie mam kury z rozbudowanym instynktem macierzyńskim:p... jedna ma 6 kropek, druga 6 przecinków:D... chłop pyta kiedy wykrzykniki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ooooo!!!! Iza!!!!! Jak miło:D Przecinki to mają takie brwi jak kiedyś pańcie malowały sobie łołówkiem... moja ciocia Basia zawsze tak miała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.06.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 tu masz inkubatory... i dlaczego jajek lepiej nie kupować http://www.pawie.pl/inkubator.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Gosiek... jajek to nie lepiej nie kupować tylko nie mam od kogo kupić. Na all to raczej nie chcę, jeszcze mi się gęsi wylęgną... a ten hodowca koło nas woli pawie sprzedać niż jaja. Biznes is biznes... Inkubator odpada.... Ty wiesz, że młody paw umiera po oparzeniu pokrzywą??? Aż tak rozwiniętego instynktu to ja jednak nie mam...... wbrew temu coponiektórzy sądzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Co za horror - śmierć od pokrzywy - szok jakiś przeżywa, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ooooo!!!! Iza!!!!! Jak miło:D Przecinki to mają takie brwi jak kiedyś pańcie malowały sobie łołówkiem... moja ciocia Basia zawsze tak miała:yes: u mnie w pracy jedna Pani sprzatająca ma takie brwi do dzisiaj sliczne pisklaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jakie bystre spojrzenie tego malucha... No jakąś trochę ludzką twarz ma:Dcudowne maluchy... tak się zastanawiam ,skąd czy czerpiesz siły, by całe to towarzystwo"ogarnąć"????????Niepojęte..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.06.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 no i oprócz tytułu to i MEDAL sie należy...za całokształt - DOM, ZWIERZYNIEC, DZIAŁKA....Jezu, jak ty ogarniasz to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Co za horror - śmierć od pokrzywy - szok jakiś przeżywa, czy co? mało opierzone są... pierwsze trzy doby są krytyczne, wtedy to i pokrzywa i komar... w ogóle to prawie oddychać przy nich nie można ... bo przeciąg:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) podpisuję się-tytuł szlachecki się należy!!! młodziaki cudowne.... Edytowane 26 Czerwca 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Moniu... dzięki:) No jakąś trochę ludzką twarz ma:Dcudowne maluchy... tak się zastanawiam ,skąd czy czerpiesz siły, by całe to towarzystwo"ogarnąć"????????Niepojęte..... Przecież wiesz, że jak nie ma po co wstać to nie ma po co żyć, nieee??? A ja dbam o to, żebym miała po co wstać no i oprócz tytułu to i MEDAL sie należy...za całokształt - DOM, ZWIERZYNIEC, DZIAŁKA....Jezu, jak ty ogarniasz to wszystko? Meg... przyjedź! Zobacz! Nie wszystko takie ogarnięte na 5! Tylko o zwierzyniec staram się dbać, ale moje kolejne motto to "pies brudny = pies szczęśliwy". Wiadomo, że jakby ekstremalnie się umorusały to trafią pod prysznic, ale tak przynajmniej latem, kiedy większość czasu spędzamy na dworze to daruję im pranie:yes:. Poza potworami to ani dom nie lśni:oops:, że nie wspomnę o działce:rolleyes:... to już nie wypieszczony ogródeczek z poprzedniego domu, tu jest wieś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Malutkie przecinki są o połowę mniejsze od malutkich kropek... Ciężko było im zrozumieć kurę, wiadomo nie po ichniemu mówiła, ale jest coraz lepiej. Już dziobią paszę, powinno być dobrze:)... chociaż początki nie były łatwe. Takie słabiutkie się rodzą w porównaniu do kurcząt:rolleyes: Przepraszam za jakość, fleszem po łocach ne, pani ne, ne http://images41.fotosik.pl/924/9aab4900a7b06034med.jpg tutaj udało mi się całą rodzinkę złapać... jest nas sześć!!! http://images40.fotosik.pl/934/dd26f5234b06d528med.jpg A dziś nasza rodzinka powiększyła się o kolejne potwory:lol2: Parę kochinów olbrzymich złotych... z tym, że olbrzymie to będą jak urosną http://images50.fotosik.pl/952/aaea5b605a22c248med.jpg oooo... jaka jestem piękna:p http://images39.fotosik.pl/925/b40bedcd392818cdmed.jpg Napatrzeć się na nie nie mogę... jakby w portkach chodziły:lol2:... takich pumpiastych:D i parkę wyandott złotych łuskowanych... jak się ostatecznie wybarwią każdziutkie piórko będzie miało czarne brzeżki:) tutaj kurka:) http://images39.fotosik.pl/925/d492d5dbc3193d71med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Piękna ta Twoja wieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 "Dzień za dniem płynie po wiejskiej krainie,w rytmie przyrody w sens życia utkanej,więc się radujmy, gdy jesteśmy na wsi,tej naszej pięknej, uroczej, kochanej ".... to dla ciebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dziękuję dziewczyny:) cały czas uczę się żyć... adagio!!! Patrz - chmury wolno płyną Śnieg cicho sypie zimą Wiatr szemrze w kołysce traw I rzeki leniwy spław Świat, jak w pół taktu, w półśnie Przetacza się ADAGIO Czas drepcze bez pośpiechu W rytm serca i oddechu I z wolna snuje się dym jesieni Nim ostrze zim Nim wiosen niespieszny gwar Zanim lata żar ADAGIO Tylko ludzie, tylko my W cierniach zdarzeń źli Szarpiemy się, miotamy się Wciąż niepewni i źli Kto zasłużył, kto nie Mówić Bogu na "ty" Nim srebrni i przejrzyści Sfruniemy lotem liści Nim los dowiedzie nam, że Byliśmy blotką w tej grze Dopóki drga czasu nić Próbujmy żyć, próbujmy żyć Uczmy się żyć Nim los dowiedzie nam, że My ledwie blotką w tej grze Dopóki drga czasu nić Uczmy się żyć, uczmy się żyć Uczmy się żyć ADAGIO!! To moja ukochana piosenka, już ją kiedyś Wam przynosiłam... http://www.youtube.com/watch?v=eZMG3ib8up4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No to sobie posłuchałam, popłakałam i wracam do pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 bardzo wzruszająca pieśń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts