Yeti 21.08.2011 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zrobiłam na pamiątkę zdjęcia przecinków. Już są coraz mniej moje... Jeszcze się u mnie stołują, dziś nawet wszystkie były... http://images47.fotosik.pl/1050/0aa72a3bf0c516b9med.jpg Szkoda, że w sąsiedztwie nie mieszkam. Może im mniej byłyby twoje, tym bardziej byłyby moje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Arctica.....czekam na Ciebie w sobotę z niecierpliwością :) cieszę się !!! telefon mój masz, więc dzwoń...jak Ci pasuje ....możesz nawet w środku nocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Może się spotkamy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.08.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witaj Arctico piękny ten wasz poprzedni dom i ogród przecudowny:) Pozdrawiam niedzielnie pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Może się spotkamy....... no napewno sie spotkacie.....bo Arctica ma być u mnie własnie w sobote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 cieszę się, że wkońcu poznam nasza sławną, ziemiankę, Arcticę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Gosiek cieszę się, że się podobają Szkoda, że w sąsiedztwie nie mieszkam. Może im mniej byłyby twoje, tym bardziej byłyby moje:rolleyes: o nie, nie... nie na darmo ja nogą grzebała:P, żeby mi teraz do łobcych polazły!!! Albo moje, albo niczyje... albo swoje, WOLNE znaczy się!!! A tak serio to naprawdę od obcych zwiewają... ostatnio teście mieli problem, żeby je w ogóle zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witaj Arctico piękny ten wasz poprzedni dom i ogród przecudowny:) Pozdrawiam niedzielnie pa!!! Dziękuję... i również pozrdawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Arctica.....czekam na Ciebie w sobotę z niecierpliwością :) cieszę się !!! telefon mój masz, więc dzwoń...jak Ci pasuje ....możesz nawet w środku nocy :) Kaluś właśnie zapisałam Twój numer do telefonu. Jak będziemy dojeżdżać to zadzwonię po wskazówki:) Już się nie mogę doczekać... jeszcze tylko sianokosy nas czekają i mnie malowanie garderoby:sick: i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.08.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 cieszę się, że wkońcu poznam nasza sławną, ziemiankę, Arcticę...... też się cieszę!!!... tylko ta ziemianka ...a masz łozora za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.08.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cześć Arcticzko Uwilebiam całe Twoje ZOO Waciki są cuuuudne!!! Podziwiam Cię, ja nie potrafiłabym tak wspanieale opiekować się całym zwierzyńcem... za to uwielbiam całe towarzystwo podglądac u Ciebie Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.08.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 też się cieszę!!!... tylko ta ziemianka ...a masz łozora za nią :P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.08.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Waciki cudniaste człowiek nawet nie wie że cosik takiego po świecie łazi , dzieki Tobie to sie człek dokształci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Arctico, bardzo sie cieszę, że Was poznalam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Dawno u Ciebie nie byłam, teraz nadrabiam zaleglośi. Waciki są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Waciki cudniaste człowiek nawet nie wie że cosik takiego po świecie łazi , dzieki Tobie to sie człek dokształci Fakt. Ja też czasem zachodzę w głowę skąd ona wie o takich śliczniastych zwierzakach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.08.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Arctica....dziękuje Ci bardzo za odwiedzinki:)ciesze się, że mogłyśmy się poznać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Arctica...jak miło było cię poznać ziemianko!!! fajna z ciebie kobitka!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2011 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Cześć Arcticzko Uwilebiam całe Twoje ZOO Waciki są cuuuudne!!! Podziwiam Cię, ja nie potrafiłabym tak wspanieale opiekować się całym zwierzyńcem... za to uwielbiam całe towarzystwo podglądac u Ciebie Pozdrawiam serdecznie!!!! Oooo... cześć uzależniona!!! Dziękuję w animalsowym imieniu:). Wybieram akurat takie egzemplarze, krórymi nie za bardzi się trzeba opiekować... np. krów doić nie muszę Może ja i zakręcona, ale bez przesady... leniwa też Również pozdrawiam i specjalne buziaczki dla Juleczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2011 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Waciki cudniaste człowiek nawet nie wie że cosik takiego po świecie łazi , dzieki Tobie to sie człek dokształci Fakt. Ja też czasem zachodzę w głowę skąd ona wie o takich śliczniastych zwierzakach???? Ilonko... dziękuję w imieniu wacików:) Izulka... od kolegi googla... i ze szwędania po giełdach i wystawach... i od zawsze:D (to o owłosionych kurach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts