Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arctica Pomasuj stłuczoną część ode mnie :D No niby stłuczenie czterech liter brzmi zabawnie ale zabawne pewnie nie było skoro wylądowałaś na pogotowiu....dobrze że humoru Ci nie brakuje :D A stadko to Ty masz tam faktycznie jedyne w swoim rodzaju.

oooo!!! Coffee... jak miło Cię widzieć, daaaawno nie zaglądałaś:).

Wiesz wyszło na to, że panikara jestem skoro nic mi się nie złamało. Moje chłopy próbowali mnie zataszczyć do domu, po paru krokach kazałam się spowrotem położyć na glebie bo jeszcze dwa kroki i bym zemdlała. Po tym się przestraszyłam.

Poza tym lepiej jednak wiedzieć, że nic nie pękło:wiggle:

Stadko mam nadzieję będzie jeszcze rosło, właściwie nie rosło, a rozrastało:)

Arctica... krowa to nie jest i wolno nie biega, ale tresura przyjemna dla oka

http://www.facebook.com/video/video.php?v=457494916859&comments

Oglądałam z rozdziawioną japą!!!:jawdrop:

Nad kucykiem właśnie pracuję, mam nadzieję, że już niebawem, ale psyt...

Tresury raczej nie przewiduję, tylko............ mizianie!!!, psitulanie!!!, kochanie!!!

Ps. moje krowy wcale nie biegają wolniej niż on:wiggle:

Do miziani kucyka nie polecam, to autentycznie złośliwe potwory potrafią być. Zainwestuj w fiorda

http://mykonie.republika.pl/fio.jpg

albo hucuła...

http://www.pokoje-u-ewy-mazury.yoyo.pl/gfx/popielno.jpg

albo w konika polskiego

może być jeszcze arabek jakiś :)

Arctica imponujący zwierzyniec i widzę ,że inwentarz się ciągle rozrasta.Zazdroszczę ,że masz czas na mizianie o przytulanie....;)aaaaaa ,miałam spytać ,czy Ty te krowy te musisz doić?:D

Stłuczenia zadka współczuję .Miałam dość konkretny upadek na nartach i pamiętam ,że dość długo bolało.....;) Już czujesz się dobrze?:hug:

Do miziani kucyka nie polecam, to autentycznie złośliwe potwory potrafią być. Zainwestuj w fiorda

albo hucuła...

albo w konika polskiego

może być jeszcze arabek jakiś :)

Na hucuła chorował mój mąż. Odchorował jak poznaliśmy takowego w stadninie, w której uczyliśmy się jeździć. To dopiero charrrrakter!!!:rolleyes:

I podobno Zenek nie był wyjątkiem, a doskonałym reprezentantem tej rasy:yes:...

Ja MUSZĘ mieć sztelanda:p... z obwisłym brzuszkiem i dłuuuuuugą grzywą... i ogonem...do ziemi:)

Sama złośliwa jestem to powinnyśmy się dogadać;), a poza tym lubię wyzwania:lol:

Arctica imponujący zwierzyniec i widzę ,że inwentarz się ciągle rozrasta.Zazdroszczę ,że masz czas na mizianie o przytulanie....;)aaaaaa ,miałam spytać ,czy Ty te krowy te musisz doić?:D

Stłuczenia zadka współczuję .Miałam dość konkretny upadek na nartach i pamiętam ,że dość długo bolało.....;) Już czujesz się dobrze?:hug:

Dobrze to jeszcze nie... ale lepiej, dziękuję:)

Moje krowy nie dają mleka... ludziom nie dają, cielaczkom dają. Ale choruję na jersejkę:lol:... może kiedyś będę doić:lol2:...tylko nad chłopem popracować muszę;)

Na hucuła chorował mój mąż. Odchorował jak poznaliśmy takowego w stadninie, w której uczyliśmy się jeździć. To dopiero charrrrakter!!!:rolleyes:

I podobno Zenek nie był wyjątkiem, a doskonałym reprezentantem tej rasy:yes:...

Ja MUSZĘ mieć sztelanda:p... z obwisłym brzuszkiem i dłuuuuuugą grzywą... i ogonem...do ziemi:)

Sama złośliwa jestem to powinnyśmy się dogadać;), a poza tym lubię wyzwania:lol:

A ja lubię Izabelowate koniki - pewnie dlatego że nie tylko ładne ale jeszcze nazwę jak moje imię mają... (wiem wiem to tylko umaszczenie a nie rasa ale co z tego:P????)

(...)Ale choruję na jersejkę:lol:... może kiedyś będę doić:lol2:...tylko nad chłopem popracować muszę;)
O ile dobrze pamiętam, to ta rasa bardziej na masełko niż na mleczko:rolleyes:. Pewnie więc niedługo nie tylko doić, ale i trzepać będziesz:lol::lol2::lol:

fotka007.jpg

A ja lubię Izabelowate koniki - pewnie dlatego że nie tylko ładne ale jeszcze nazwę jak moje imię mają... (wiem wiem to tylko umaszczenie a nie rasa ale co z tego:P????)

Izabelowate są śliczne... takie tofiowo-różowe:D. Kiedyś na SGGW oglądaliśmy pokaz jazdy, hmmm... chyba to się starodawnej nazywało, woltyżerka??? jakoś tak...

i właśnie na ślicznym izabelowatym ogierze. Taki jaśniutki był... piękny... nawet faceci bardziej zauważali konika niż tą laskę na nim:lol2:

hej :)

oh wow arctica :) Ty masz tam zoo :) superowe te Twoje zwierzaki :) chyba wpadnę zobaczyć te twoje cudeńka któregoś razu ;) (( jeśli mnie zaprosisz)) ;;)

pozdrawiam :)

oh wow anam :) to Ty jeszcze zaglądasz na FM??? milion lat Cię nie widziałam :no:

Ty kochanieńka to masz taaaaak daaaaleeeeeko... że aż wstyd, że jeszcze nie jesteś z Nelsonem na "TY";)

A może ściągacie już do Polski???

Oczywiście zapraszam:)

O ile dobrze pamiętam, to ta rasa bardziej na masełko niż na mleczko:rolleyes:. Pewnie więc niedługo nie tylko doić, ale i trzepać będziesz:lol::lol2::lol:

wiesz co Yetuś????

sam se trzep:P:P:P

dobrze pamiętasz, jerseyki dają bardzo tłuste mleko, ale są podobno bardzo "twarde" w dojeniu... i doopa:(, jerseyki nie będzie... chyba, że się uprę:p...bo takie śliczne:rotfl:

ale krowy doiłam ostatnio tyrzydzieści lat temu i ograniczyłam się wówczas do jednego pociągnięcia:D... więc mogę nie dać rady:sick:

wiesz co Yetuś????

sam se trzep:P:P:P

Aż tak nie jestem masła spragniony. Zresztą kobiety z większym wdziękiem to robią:p

dobrze pamiętasz, jerseyki dają bardzo tłuste mleko, ale są podobno bardzo "twarde" w dojeniu... i doopa:(, jerseyki nie będzie... chyba, że się uprę:p...bo takie śliczne:rotfl:

ale krowy doiłam ostatnio tyrzydzieści lat temu i ograniczyłam się wówczas do jednego pociągnięcia:D... więc mogę nie dać rady:sick:

Twarde jerseyki są dla twardych charakterów!8-)

Nie poddawaj się! Dasz radę!!!

Jednym pociągnięciem krowę wydoić, to prawdziwy talent!!! Takich rzeczy z pewnością się nie zapomina. Przypomnisz sobie jak tylko wymię w ręce poczujesz.

Więc: sutki w dłoń i ćwicz!!!:lol2: