Amtla 02.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Arctico, przeuroczy zwierzyniec masz u siebie:lol2:...dosłownie jestem zachwycona, bo nigdy nie znałam osoby, u której takie różne zwierzaczki żyją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctica... krowa to nie jest i wolno nie biega, ale tresura przyjemna dla oka http://www.facebook.com/video/video.php?v=457494916859&comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctica Pomasuj stłuczoną część ode mnie No niby stłuczenie czterech liter brzmi zabawnie ale zabawne pewnie nie było skoro wylądowałaś na pogotowiu....dobrze że humoru Ci nie brakuje A stadko to Ty masz tam faktycznie jedyne w swoim rodzaju. oooo!!! Coffee... jak miło Cię widzieć, daaaawno nie zaglądałaś. Wiesz wyszło na to, że panikara jestem skoro nic mi się nie złamało. Moje chłopy próbowali mnie zataszczyć do domu, po paru krokach kazałam się spowrotem położyć na glebie bo jeszcze dwa kroki i bym zemdlała. Po tym się przestraszyłam. Poza tym lepiej jednak wiedzieć, że nic nie pękło:wiggle: Stadko mam nadzieję będzie jeszcze rosło, właściwie nie rosło, a rozrastało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctico, przeuroczy zwierzyniec masz u siebie:lol2:...dosłownie jestem zachwycona, bo nigdy nie znałam osoby, u której takie różne zwierzaczki żyją... dziękuję w imieniu zwierzyńca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctica... krowa to nie jest i wolno nie biega, ale tresura przyjemna dla oka http://www.facebook.com/video/video.php?v=457494916859&comments Oglądałam z rozdziawioną japą!!! Nad kucykiem właśnie pracuję, mam nadzieję, że już niebawem, ale psyt... Tresury raczej nie przewiduję, tylko............ mizianie!!!, psitulanie!!!, kochanie!!! Ps. moje krowy wcale nie biegają wolniej niż on:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Do miziani kucyka nie polecam, to autentycznie złośliwe potwory potrafią być. Zainwestuj w fiorda http://mykonie.republika.pl/fio.jpg albo hucuła... http://www.pokoje-u-ewy-mazury.yoyo.pl/gfx/popielno.jpg albo w konika polskiego może być jeszcze arabek jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctica imponujący zwierzyniec i widzę ,że inwentarz się ciągle rozrasta.Zazdroszczę ,że masz czas na mizianie o przytulanie....;)aaaaaa ,miałam spytać ,czy Ty te krowy te musisz doić? Stłuczenia zadka współczuję .Miałam dość konkretny upadek na nartach i pamiętam ,że dość długo bolało..... Już czujesz się dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Do miziani kucyka nie polecam, to autentycznie złośliwe potwory potrafią być. Zainwestuj w fiorda albo hucuła... albo w konika polskiego może być jeszcze arabek jakiś Na hucuła chorował mój mąż. Odchorował jak poznaliśmy takowego w stadninie, w której uczyliśmy się jeździć. To dopiero charrrrakter!!! I podobno Zenek nie był wyjątkiem, a doskonałym reprezentantem tej rasy:yes:... Ja MUSZĘ mieć sztelanda:p... z obwisłym brzuszkiem i dłuuuuuugą grzywą... i ogonem...do ziemi:) Sama złośliwa jestem to powinnyśmy się dogadać, a poza tym lubię wyzwania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Arctica imponujący zwierzyniec i widzę ,że inwentarz się ciągle rozrasta.Zazdroszczę ,że masz czas na mizianie o przytulanie....;)aaaaaa ,miałam spytać ,czy Ty te krowy te musisz doić? Stłuczenia zadka współczuję .Miałam dość konkretny upadek na nartach i pamiętam ,że dość długo bolało..... Już czujesz się dobrze? Dobrze to jeszcze nie... ale lepiej, dziękuję Moje krowy nie dają mleka... ludziom nie dają, cielaczkom dają. Ale choruję na jersejkę... może kiedyś będę doić...tylko nad chłopem popracować muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Virdis91 03.09.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witam wszystkich serdecznie Jestem nowym użytkownikiem i nie potrafię dodać nowego posta na tym forum Pewnie to proste, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji ;/ help ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No posta to właśnie dodałeś/łaś. Może chcesz dodać nowy temat? Swój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Na hucuła chorował mój mąż. Odchorował jak poznaliśmy takowego w stadninie, w której uczyliśmy się jeździć. To dopiero charrrrakter!!! I podobno Zenek nie był wyjątkiem, a doskonałym reprezentantem tej rasy:yes:... Ja MUSZĘ mieć sztelanda:p... z obwisłym brzuszkiem i dłuuuuuugą grzywą... i ogonem...do ziemi:) Sama złośliwa jestem to powinnyśmy się dogadać, a poza tym lubię wyzwania:lol: A ja lubię Izabelowate koniki - pewnie dlatego że nie tylko ładne ale jeszcze nazwę jak moje imię mają... (wiem wiem to tylko umaszczenie a nie rasa ale co z tego:P????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.09.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 hej oh wow arctica Ty masz tam zoo superowe te Twoje zwierzaki chyba wpadnę zobaczyć te twoje cudeńka któregoś razu (( jeśli mnie zaprosisz)) ; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.09.2011 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (...)Ale choruję na jersejkę... może kiedyś będę doić...tylko nad chłopem popracować muszęO ile dobrze pamiętam, to ta rasa bardziej na masełko niż na mleczko:rolleyes:. Pewnie więc niedługo nie tylko doić, ale i trzepać będziesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A ja lubię Izabelowate koniki - pewnie dlatego że nie tylko ładne ale jeszcze nazwę jak moje imię mają... (wiem wiem to tylko umaszczenie a nie rasa ale co z tego:P????) Izabelowate są śliczne... takie tofiowo-różowe:D. Kiedyś na SGGW oglądaliśmy pokaz jazdy, hmmm... chyba to się starodawnej nazywało, woltyżerka??? jakoś tak... i właśnie na ślicznym izabelowatym ogierze. Taki jaśniutki był... piękny... nawet faceci bardziej zauważali konika niż tą laskę na nim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 hej oh wow arctica Ty masz tam zoo superowe te Twoje zwierzaki chyba wpadnę zobaczyć te twoje cudeńka któregoś razu (( jeśli mnie zaprosisz)) ; pozdrawiam oh wow anam to Ty jeszcze zaglądasz na FM??? milion lat Cię nie widziałam Ty kochanieńka to masz taaaaak daaaaleeeeeko... że aż wstyd, że jeszcze nie jesteś z Nelsonem na "TY";) A może ściągacie już do Polski??? Oczywiście zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 O ile dobrze pamiętam, to ta rasa bardziej na masełko niż na mleczko:rolleyes:. Pewnie więc niedługo nie tylko doić, ale i trzepać będziesz:lol: wiesz co Yetuś???? sam se trzep:P:P:P dobrze pamiętasz, jerseyki dają bardzo tłuste mleko, ale są podobno bardzo "twarde" w dojeniu... i doopa:(, jerseyki nie będzie... chyba, że się uprę...bo takie śliczne:rotfl: ale krowy doiłam ostatnio tyrzydzieści lat temu i ograniczyłam się wówczas do jednego pociągnięcia:D... więc mogę nie dać rady:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 wiesz co Yetuś???? sam se trzep:P:P:P Aż tak nie jestem masła spragniony. Zresztą kobiety z większym wdziękiem to robią dobrze pamiętasz, jerseyki dają bardzo tłuste mleko, ale są podobno bardzo "twarde" w dojeniu... i doopa:(, jerseyki nie będzie... chyba, że się uprę...bo takie śliczne:rotfl: ale krowy doiłam ostatnio tyrzydzieści lat temu i ograniczyłam się wówczas do jednego pociągnięcia:D... więc mogę nie dać rady:sick: Twarde jerseyki są dla twardych charakterów! Nie poddawaj się! Dasz radę!!! Jednym pociągnięciem krowę wydoić, to prawdziwy talent!!! Takich rzeczy z pewnością się nie zapomina. Przypomnisz sobie jak tylko wymię w ręce poczujesz. Więc: sutki w dłoń i ćwicz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 05.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Lejdi .. to krowa odjazdowa . Jak taki futrzak wytrzymuje mrozy ? Czy takie futerko trzeba często kąpać i czesać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts