Tom Bor 05.09.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 u mnie na działce kobitka ma "dzersejkę" i przynosi mamie mleko pół na pół ze śmietana. ale jak się ocieliła to jej cielak wyglądał jak sarenka, brązowy i te oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Twarde jerseyki są dla twardych charakterów! Nie poddawaj się! Dasz radę!!! Jednym pociągnięciem krowę wydoić, to prawdziwy talent!!! Takich rzeczy z pewnością się nie zapomina. Przypomnisz sobie jak tylko wymię w ręce poczujesz. A kto Ci bajek naopowiadał, że ja twardy charakter mam/jestem??? No i nie napisałam, że WYDOIŁAM tylko, że raz cyca pociągnęłam:p... wydoiła babcia:D Ale coś czuję, że kolega oblatany w temacie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Lejdi .. to krowa odjazdowa . Jak taki futrzak wytrzymuje mrozy ? Czy takie futerko trzeba często kąpać i czesać ? Dziękuję... miło gościć nową twarz/nick:). Futrzak do zimy obrośnie jeszcze trochę w futerko. Nie tak jak Nelson i inne na "N", ale też będzie wystarczające nawet na najbardziej srogą zimę. Poprzedniej zimy ani razu nie skorzystały z przygotowanej dla nich wiaty. Nawet teraz na brzuszkach mają najdłuższe futerka:D, a zimą gdy leżą śnieg się pod nimi nie roztapia, takie izolatory mają. Kąpać jeszcze nie kąpałam, czeszę kilka razy w tygodniu, ale myślę że spokojnie by się bez tego obyły. Owszem lubią i to bardzo, ale inni właściciele raczej nie są tacy... hmmmm... nienormalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 u mnie na działce kobitka ma "dzersejkę" i przynosi mamie mleko pół na pół ze śmietana. ale jak się ocieliła to jej cielak wyglądał jak sarenka, brązowy i te oczka nie kuś babo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 oh wow anam to Ty jeszcze zaglądasz na FM??? milion lat Cię nie widziałam Ty kochanieńka to masz taaaaak daaaaleeeeeko... że aż wstyd, że jeszcze nie jesteś z Nelsonem na "TY";) A może ściągacie już do Polski??? Oczywiście zapraszam:) no tak to fakt, byliśmy w Polsce w lipcu na cały miesiąc ale nie było czasu na nic, do kraju jeszcze nie wracamy ale 1.5 roku góra 2 wracamy choćby nie wiem co, mam dość tego kraju , jeśli chodzi o fm to wybiłam się trochę , bo w domku nic nie robiliśmy i jeszcze kilka różnych spraw ;; ale teraz chyba już zagoszczę na dłużej pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Virdis91 06.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No posta to właśnie dodałeś/łaś. Może chcesz dodać nowy temat? Swój dziennik? Yyy, masz racje Nowy temat ;] jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Sorry mogę wyjasnić......na głównej stronie DZIENNIKÓW BUDOWY - DZIEŃ PO DNIU... jest pasek informacyjny i pod nim , na czerwonym, małym, pasku jest NAPISZ NOWY TEMAT - naciskasz i już masz nowy temat lub nowy dziennik!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 wysłałam foteczki ...i przepraszam za zwłoke ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A dziękować, dziękować już lecę oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.09.2011 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Yyy, masz racje Nowy temat ;] jak to zrobić ? Poradziłeś sobie??? Wychodzisz na stronę główną DZIENNIKI BUDOWY, tam gdzie są tytuły dzienników forumowiczów i na dole po lewej, zobacz http://images43.fotosik.pl/1081/9090d656c704b9eemed.jpg klikasz i piiiiiiiszeeeeeszzzzzz:yes:... nie zapomnij o tytule;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.09.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ufff... odgrzebałam:D Nic się u mnie nie dzieje to dziennik mi się zgubił Jakoś nie mamy natchnienia na prace budowlane:p, przed zimą wypadało by jeszcze chociaż podbitki na ganku i na tarasie zrobić, ale my... hmmm... odpoczywamy:wiggle: leniujemy się i tyle:sick: Cieszymy się naszymi potworami. Lejdi nie jest taka słodka na jaką wygląda, charakterek toto ma, nie powiem:lol2:... już z Nelsonem się łatwiej dogadać. Bodziać maleństwo moje chce i musimy się tego oduczyć... no bo jak psitulać bodzącą krowę??? Nawet bezrożną To mi się twardy orzeszek trafił Nelson za to jest słodziasty, jak jem jabłko nie umie się doczekać ogryzka... przestępuje z kopytka na kopytko... a najchętniej to by mi to jabłko zabrał... i najbardziej ze wszystkich potworów, nie wyłączając psów uwielbia czesanie:D Przeglądając stare fotki natchnęłam się na naszą garażo-stajnio-kurniko-obórkę... w momencie zakupu. Pamiętacie??? http://images45.fotosik.pl/1092/393c46cee0509d64med.jpg teraz wygląda troszkę lepiej:lol: http://images37.fotosik.pl/1053/e32a6087c7bac70dmed.jpg jeszcze tylko deska czołowa i rynny... ale nie obiecuję w tym roku:p I sorry za jakość zdjęć... aparat w gracie został, u mechanika stacjonują Skoro już wspominki to jeszcze piwniczka... chociaż tutaj nie ma większych zmian. Dechy na drzwi czekają w garażu, jeszcze tylko wyrok musi się uprawomocnić To akurat musimy zrobić w najbliższym czasie, bo jabłek pełen sad:D... http://images46.fotosik.pl/1049/93c34be6ec4af603med.jpg http://images45.fotosik.pl/1092/4f2c17f94bb11119med.jpg A tak właściwie to przyszłam tutaj pokazać moje "postrachy wsi" przy pracy... znaczy się "PASIEMY KURY" http://images35.fotosik.pl/904/0dcc0e0ddf3a1b30med.jpg Mamy układ z Djonizym... jakby co dziobnie nas w ucho:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.09.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 no proszę........strach się bać!!!!! poprzytulaj je ode mnie troszkę, od cioci Gosi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.09.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Niesamowite są psice. Baaardzo ale to baaaardzo męczące zajęcia im wynajdujesz..... Żeby tak pieski wymęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.09.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Meg... wymiziane i od cioci Gosi i od wszystkich cioć na całym świecie... one strrrrrasznie miziaste som:wiggle: Izuś... może mi jeszcze OTOZ-a naślesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 lubie takie fotorelacje....było tak:......a jest tak: widać, że mnóstwo pracy włożyliście....wszystko wygląda pięknie ! ....a psice są niemożliwe poprostu :) leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Arctica właśnie takie zdjęciowe porównania robią największe wrażenie... A stchraschne psice - fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.09.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 postrachy wsi cudne ale ja też bym się ich bała strasznie... one nawet mogłyby ogonami merdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No no - takie zanudzanie pisc to karalne powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Iza, to nie znudzenie!! Pieski po pracy odpoczywają, zobacz ile zwierzątek do pilnowania!!!!! Karalne powinno być takie wykorzystywanie piesków do ciężkiej pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts