Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lubie takie fotorelacje....było tak:......a jest tak: :)

widać, że mnóstwo pracy włożyliście....wszystko wygląda pięknie !

....a psice są niemożliwe poprostu ;) :):):) leniuchy :)

Arctica właśnie takie zdjęciowe porównania robią największe wrażenie...

A stchraschne ;) psice - fantastyczne :)

Kaluś, Moose... im częściej zastanawiam się ile jeszcze do zrobienia tym rzadziej dostrzegam to co już zrobione:yes:

ale nie narzekam:sick: tak miało być! Miało nam wystarczyć zajęć do końca życia... a przecież się jeszcze nie zbieram;):p

postrachy wsi cudne ale ja też bym się ich bała strasznie... one nawet mogłyby ogonami merdać

taaa... może byś się i bała... do pierwszego wylizania Twojego pyszczka:lol2:

No no - takie zanudzanie pisc to karalne powinno być :yes::rotfl:

Iza, to nie znudzenie!! Pieski po pracy odpoczywają, zobacz ile zwierzątek do pilnowania!!!!! Karalne powinno być takie wykorzystywanie piesków do ciężkiej pracy!!! ;)

no kamieniołomy normalnie i kierat:sick::p... dobrze, że krowy się na zdjęciu nie załapały bo by jeszcze było, że z potworami walczyć muszą:rolleyes:

to kiedy mam się tego OTOZ-u spodziewać:wiggle:

Witaj Arctico :) jak już wcześniej pisałam psice Wasze cudowne no i oczywiście cały zwierzyniec :);)Pieski jak odpoczywają ,to wyglądają na takie łagodneeeee!!!

Pozdrawiam serdecznie pa:):)

Dorka... ale one są "takie łagodneeeee":yes:

Limity mam dwa:

-cenowy- marzą mi się alpaki, ale chwilowo niestety są poza moim zasięgiem:(... i Pasia kiedyś na all-u widziałam:wiggle::p...

-powierzchniowy- moje ciut ponad 5ha musi je wykarmić - chociaż już rozważaliśmy dokupowanie sianka jakby naszego kiedyś nie wystarczyło:lol2:

Ilościowego limitu więc nie stwierdzono... Dużą rolę odgrywa też bezobsługowość potworów. Kurakom to ziarenka sypniesz i żyją, krowom wystarczy wody dać, zimą siano...

dlatego chłop mocne veto stawia na tą jersejkę, w końcu to obowiązek:yes:

Witam:)

:D

Ciut miałam do nadrobienia kartek u Ciebie w komentach, ale... takie lekturki mogę czytać:)

Od czego zacząć?

Od tego, ze z tym zwierzyńcem i mnie także zawsze zadziwiasz, takich włochatych kurek to nie widziałam -wacików:rotfl:.

Lejdi jest najpiękniejszą damą napewno w całej gminie:cool:. Nelson pewnie jej sam ogryzki nosi, bo taka piękna:D.

Współczuję potłuczenia, pomysleć, ze kiedyś jako dzieci chodzilismy i u mojej babci skakaliśmy ze sterty... Ale kość sobie potłukłam jak wykopyrtnęłam się którejś zimy na chodniku. Torebką az machnęłam i siadłam na wielmoznej, ze łazami w oczach, szurając butami, wtedy nawet łyżwy były wskazane, doszłam do domu. Makabra.

Moja kumpelka ze schodów spadła - niosła pod pachami krzesełka, krzesełek nie pusciła, za to tez siadała na podusi.

Arctico, no ja szaleję z nowa zabawką -piecem, własnie grzeję wodę, chociaz ona juz nagrzana. Był tydzień temu Misiek, ale znowu wszystko na hura... Tak to sama nic nie zrobię. do końca roku planujemy cosik pokończyć. Jak będzie... tego nie wie nikt:)

Pluto rośnie jak na drożdżach, właśnie rozpycha sie obok i chrapie. Wczoraj przegryzł smycz, sąsiadka płakała ze smiechu:) Kota -Kubusia musi w dzień ciut poganiać, bo byłby chory, ale to bardziej zabawa, uwielbiam kiedy rano siedzą obok siebie i łebki uniesione w moja stronę i czekaja na sniadanko. Wtedy Pluto nieraz miźnie Kubusia, który nie za bardzo lubi być obśliniony:)

Wasze zwierzaki są cudne:) Najlepiej miec małoproblemowe:):yes:.

Uciekam, pozdrawiam Was i buziakiiiii:D.

(...)już rozważaliśmy dokupowanie sianka jakby naszego kiedyś nie wystarczyło:lol2:

Ilościowego limitu więc nie stwierdzono(...)

To może zacznij już bilety drukować i ścieżki pod np. "rowerowe safari" wyznaczać - kasa na siano będzie potrzebna;)

Witam:)

:D

Ciut miałam do nadrobienia kartek u Ciebie w komentach, ale... takie lekturki mogę czytać:)

Od czego zacząć?

Od tego, ze z tym zwierzyńcem i mnie także zawsze zadziwiasz, takich włochatych kurek to nie widziałam -wacików:rotfl:.

Lejdi jest najpiękniejszą damą napewno w całej gminie:cool:. Nelson pewnie jej sam ogryzki nosi, bo taka piękna:D.

Współczuję potłuczenia, pomysleć, ze kiedyś jako dzieci chodzilismy i u mojej babci skakaliśmy ze sterty... Ale kość sobie potłukłam jak wykopyrtnęłam się którejś zimy na chodniku. Torebką az machnęłam i siadłam na wielmoznej, ze łazami w oczach, szurając butami, wtedy nawet łyżwy były wskazane, doszłam do domu. Makabra.

Moja kumpelka ze schodów spadła - niosła pod pachami krzesełka, krzesełek nie pusciła, za to tez siadała na podusi.

Arctico, no ja szaleję z nowa zabawką -piecem, własnie grzeję wodę, chociaz ona juz nagrzana. Był tydzień temu Misiek, ale znowu wszystko na hura... Tak to sama nic nie zrobię. do końca roku planujemy cosik pokończyć. Jak będzie... tego nie wie nikt:)

Pluto rośnie jak na drożdżach, właśnie rozpycha sie obok i chrapie. Wczoraj przegryzł smycz, sąsiadka płakała ze smiechu:) Kota -Kubusia musi w dzień ciut poganiać, bo byłby chory, ale to bardziej zabawa, uwielbiam kiedy rano siedzą obok siebie i łebki uniesione w moja stronę i czekaja na sniadanko. Wtedy Pluto nieraz miźnie Kubusia, który nie za bardzo lubi być obśliniony:)

Wasze zwierzaki są cudne:) Najlepiej miec małoproblemowe:):yes:.

Uciekam, pozdrawiam Was i buziakiiiii:D.

No faktycznie "ciut":sick: Cię nie było... już myślałam, że może manele spakowałaś i Z Miśkiem Cię poniosło:rolleyes:...

Lejdi owszem ładna cholera, ale bodzie i nie mam na nią sposobu:no::p... tzn. już wiem kiedy bodzie, jak za duże jabłko dostaje:D:yes:. Małe weźmie, mleczyk też... a jabłko jak duże to go sobie gryzie na kawałki z ziemi, a z mojej ręki się boi odgryźć kawałek... to se bodnę to upuści, nieee???:lol2:

Właśnie myślałam niedawno o Plutku, to już prawie dorosły chłopczyk, nie? Ile on ma???

Z gryzieniem to ma jak moja Salma... co by jej w paszczę nie wpadło wszystko przeżute:mad:, dziś zeżarła takie cuś co się do gniazdka wkłada i płyteczki takie się w to wkłada i komary odstrasza:mad:,nie wiem jak to się fachowo zwie:p, nawet sobie z gniazdka wyjęła. Przedłużacze też, tylko któryś nieopatrznie się z gniazdka wyjmie to już wtyczki nie ma. Cwana bestia pod prądem nie ruszy:no:

Szkoda tylko, że na kocury muszę jeszcze poczekać, ale nic to...

Również pozdrawiam cieplutko

Buziaczki:hug:

To może zacznij już bilety drukować i ścieżki pod np. "rowerowe safari" wyznaczać - kasa na siano będzie potrzebna;)

O nie, nie:no::no::no:...

Już ja się z ludziami użerać nie myślę:no:... wolę się już z krową bodziać:p

O ścieżce to nawet myśleliśmy, takiej wzdłuż naszego ogrodzenia, latem na rolki, zimą na biegówki... ale ty wiesz ile kosztuje 1,5 km asfaltu???:sick: Nawet wąziutkiego:rolleyes:...

To ja wolę se wielbłądów stado kupić:lol2:

Witaj kochana:)

co tam w wekend porabiacie???

A witaj, witaj:D

U nas weekend niczym się nie różni od innych dni tygodnia:cool:

Wczoraj walczyłam w chwaściorami, borówki mi się pogubiły:oops:

Dziś najpierw mnie bolała głowa i spałam do południa, a później sadziliśmy róże.

Kupiliśmy 5szt. Dama de cur i 6szt. pnących Blaze superior - będzie czerwono:lol2: