sipatka 20.09.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Jak to gdzie Noe, w nowym wcieleniu - ARCTICA znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ale macie wyyyymaaagaaaniaaaaa!!!! Kaluś... Ciebie nawet moje nurkujące w brodziku Staśki zadziwiły... spoko, dam radę Izula... zadowolę się Nelsonowymi żęsami, może jutro uda mi się je sfocić, zobaczysz wymiękniesz:p Yetuś... słonia to chyba, że w karafce:P... tylko nie wiem czy będzie trąbił Meg... zawsze chciałam czarną panterę... ale jeszcze mi powiedzą, że małpuję po królu:sick:... No właśnie!!! Dlaczego mi nikt małpy nie zaproponował???? Ahhhh... takiego gibonka:hug:... i żeby nie uciekł... albo szympansa:rolleyes:... No i z której strony ja jestem podobna do Noego, hęęę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 do Noego to nie, ale Arka to tak jakby podobna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam:) Arctico, takkk Pluto juz spory chłopczyk, jak jeżdżę na rowerze i mam go na smyczy, to nieraz pociągnie mi rower do przodu:) ale tak jest grzeczny. u mnie jakoś za kabel raz się brał, ale reaguje na -nieee, niee wolno! Czasami reaguje na kilka minut. Teraz spi na foteliku, pchał mi się do łózka:) Jest spory, faktycznie duży chłopak:) 14-ego wrzesnia skończył 4 miesiące:) Najbardziej lubię spacery, jak biega i te tylko łaciate uszy mu fruwają, to sie smieję nieraz do łez i nie wiem, czy on tylko tak ma, ale wyprzedza mnie i biegnie w moją strone i w ostatniej chwili wymija ahahha. Jak idę a on zostanie w tyle, to zaraz biegnie jak szalony. Pilnuje się. Jak chce zwrócić na siebie uwagę, to ziewa na głos, albo mruczy -wzdycha na głos. Twoje to dopiero teraz spore psice. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Yetuś... słonia to chyba, że w karafce:P... tylko nie wiem czy będzie trąbił Jasne, że będzie... zwłaszcza zawartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 przyznam szczerze że ja nawet o małpie pomyślałam żeby o niej nasmarować ale się bałam reakcji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam:) Arctico, takkk Pluto juz spory chłopczyk, jak jeżdżę na rowerze i mam go na smyczy, to nieraz pociągnie mi rower do przodu:) ale tak jest grzeczny. u mnie jakoś za kabel raz się brał, ale reaguje na -nieee, niee wolno! Czasami reaguje na kilka minut. Teraz spi na foteliku, pchał mi się do łózka:) Jest spory, faktycznie duży chłopak 14-ego wrzesnia skończył 4 miesiące:) Najbardziej lubię spacery, jak biega i te tylko łaciate uszy mu fruwają, to sie smieję nieraz do łez i nie wiem, czy on tylko tak ma, ale wyprzedza mnie i biegnie w moją strone i w ostatniej chwili wymija ahahha. Jak idę a on zostanie w tyle, to zaraz biegnie jak szalony. Pilnuje się. Jak chce zwrócić na siebie uwagę, to ziewa na głos, albo mruczy -wzdycha na głos. Twoje to dopiero teraz spore psice. Pozdrawiam:) To Plutek to ścieniak jeszcze, urośnie jeszcze i to duuuuuużo:rolleyes:, zobaczysz:). On tak gabarytami będzie chyba moje psice przypominał. Obie są większe od cioci Kai, ale ona jest bokserką... I już wiem, że boksery to zdecydowanie najmądrzejsza rasa pod słońcem:wiggle:. Jak czytałam, że Pluto biegnie całym pędęm na Ciebie, to mi się od razu mój Nelson przypomniał. Też tak robi, całym cielskiem lajkonikuje, bo tak śmiesznie dwa przednie kopytka, dwa tylnie razem... więc wygląda jak wielki lajkonik. I tak w pełnym pędzie leci do mnie... tylko on nie wymija mnie w ostatniej chwili tylko hamuje z piskiem... i mam obawy, wyhamuje czy nie? A waga jednak "ciut" inna niż Pluta;)... A Lejdi dała mi się wczoraj pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Jasne, że będzie... zwłaszcza zawartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 przyznam szczerze że ja nawet o małpie pomyślałam żeby o niej nasmarować ale się bałam reakcji:lol2: ...że ja sama jak małpa??? wiem, wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam z rana:) jak tam zwierzyniec.....nakarmiony już???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ni i tego sie właśnie obawiałam, złych skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam z rana:) jak tam zwierzyniec.....nakarmiony już???? No hej! Zwierzyniec mój bezobsługowy jest... sam się karmi:wiggle: Psice jedzą wieczorkiem dopiero, więc jak pisałaś to ja właśnie psitulałam się do podusi coby drugi boczek odespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ni i tego sie właśnie obawiałam, złych skojarzeń spoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wciąż MOJE:wiggle:... teraz chyba jeszcze bardziej:) http://images49.fotosik.pl/1085/15cfd07ff1566594med.jpg http://images38.fotosik.pl/1102/60f914721b906218med.jpg http://images40.fotosik.pl/1103/b7809af03a2f23dfmed.jpg http://images45.fotosik.pl/1112/3fd378366d79e84dmed.jpg I specjalnie dla Izusi, Nelsonowe rzęsy co to z żyrafowymi konkurować miały:rolleyes: http://images40.fotosik.pl/1103/840f84324e618730med.jpg sorry za jakość - telefon:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To ja nie załapałam to chyba bażanciki, to kropoki czy kreseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 łooooł, Nelson to ma takie rzęsy jak zalotki...........a jakie białe, czy tylko takie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Arcticzko toż to u ciebie niedługo mini zoo będzie hi hi hi.... rzęsy Nelsona śliczne ,a jakie długie....kropeczki czy kreseczki sporo podrosły;) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Śliczny Nelson i ptaszydła też mnie się podobują wielce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 To ja nie załapałam to chyba bażanciki, to kropoki czy kreseczki ani kropeczki:rotfl:, ani kreseczki:rotfl:... przecinki Gosiaczku, przecinki:lol: Te co jak jeszcze w jajkach siedziały pani bażantowej gwizdnęłam i kwosi mojej dałam do wysiedzenia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 łooooł, Nelson to ma takie rzęsy jak zalotki...........a jakie białe, czy tylko takie na zdjęciu? aż poszłam sprawdzić, jeszcze spał... może nie białe, ale dużo jaśniejsze niż cały Nelson:lol: jakąś maskarę sugerujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts