Arctica 23.09.2011 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Arcticzko toż to u ciebie niedługo mini zoo będzie hi hi hi.... rzęsy Nelsona śliczne ,a jakie długie....kropeczki czy kreseczki sporo podrosły;) Pozdrawiam!!! PRZECINKI:wiggle: Już Gosi pisałam, to przecinki... moje przecinki:D. I muszę Ci powiedzieć, że bardzo dziwi mnie ich bardzo powolny wzrost. Myślałam, że dzike, no prawie;), to powinny szybciej rosnąć. Żeby być szybciej zdolne do trudów życia, a one małe i małe... Kropki moje już całkiem dorosłe, a tym jeszcze duuuużo brakuje:rolleyes: Teraz już widać kto będzie panią bażantową, a kto dostanie ładniejsze ubranko:p Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Widziałam, wiedziałam... że coś pokręciłam. Tyle tego zwierzyńca - nie jestem więc w stanie spamiętać ale i tak dobrze, że bażanty w nich poznałam a wiesz czy dziewczyny same są, czy jakiś chłopak jest między nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 może by na okoliczność rozległego zwierzyńca legendę do niego napisać bo mnie już wszystko sie pomerdało kropki..przecinki kółeczka nie kółeczek nie było http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 aż poszłam sprawdzić, jeszcze spał... może nie białe, ale dużo jaśniejsze niż cały Nelson:lol: jakąś maskarę sugerujesz??? ja wiem?????? Przedłużającą? ..nieeeeee, zagęszczającą? ..nieeeeeeee, tak mi sie widzi, ze chyba nie ma takiej coby ładnie było!!! A zresztą to chłopak, to po co mu maskara? No chyba, że on DARK QUEEN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Teraz już widać kto będzie panią bażantową, a kto dostanie ładniejsze ubranko:p Aż poleciałam do zdjęć przyjrzeć się tym przecinkom.... Jakoś nie potrafię dojrzeć z którego pańcia a z którego panek wyrośnie Nelson rzęsy ma ogromniaste nie powiem. Ale stając w obronie żyrafy powiem, że ona ma czarne i kręcone bardzo do góry (przynajmniej ta którą ja oglądałam u mnie w zoo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 a wiesz czy dziewczyny same są, czy jakiś chłopak jest między nimi? trzech chłopców i dwie panienki:wiggle: jedno się gdzieś zapodziało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 może by na okoliczność rozległego zwierzyńca legendę do niego napisać bo mnie już wszystko sie pomerdało kropki..przecinki kółeczka nie kółeczek nie było http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Zwierzyniec jeszcze nie taki wielki:p... Kropeczki to moje kurczaki były rasy zielononóżka kuropatwiana przecinki - to bażanciątka A z reszty może quiz jakiś trzaśniemy? Nelson - pierwszego podpowiem, byk rasy highland cattle Nina - ... Nadia - ... Lejdi - ... Kaja - ... Hannah - ... Salma - ... Teodor - ... Fredi - ... Djonizy - ... Dusia - ... Dosia - ... Big Dosia, zwana też Grande Dosią - ... Waclawek - ... Wacia - ... Benio - ... więcej grzechów nie pamiętam, a po dziecko spadać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ja wiem?????? Przedłużającą? ..nieeeeee, zagęszczającą? ..nieeeeeeee, tak mi sie widzi, ze chyba nie ma takiej coby ładnie było!!! A zresztą to chłopak, to po co mu maskara? No chyba, że on DARK QUEEN ?? Lewy chyba nie jest... panienki zdaje mi się przy nadzieii:rolleyes: Aż poleciałam do zdjęć przyjrzeć się tym przecinkom.... Jakoś nie potrafię dojrzeć z którego pańcia a z którego panek wyrośnie Nelson rzęsy ma ogromniaste nie powiem. Ale stając w obronie żyrafy powiem, że ona ma czarne i kręcone bardzo do góry (przynajmniej ta którą ja oglądałam u mnie w zoo). Jak przyjedziesz to Ci pokażę, chłopaki czerwieni zaczynają nabierać... i jak bardzo chcesz to zalotkę przywieź... czarna maskara się znajdzie, tylko ciut podkręcimy i będą jak u ziaźafy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 qwiz ??????????? chyba żartujesz...........ja sie polapać nie potrafie ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jakoś nie potrafię dojrzeć z którego pańcia a z którego panek wyrośnie Widać po ogonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.09.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ...a jak się ogon podwinie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 chłopaki to te na froncie z czerwonymi polikami, dziewczyna to ta szara myszka z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Zwierzyniec jeszcze nie taki wielki:p... Kropeczki to moje kurczaki były rasy zielononóżka kuropatwiana przecinki - to bażanciątka A z reszty może quiz jakiś trzaśniemy? Nelson - pierwszego podpowiem, byk rasy highland cattle Nina - ... Nadia - ... Lejdi - ... Kaja - ... Hannah - ... Salma - ... Teodor - ... Fredi - ... Djonizy - ... Dusia - ... Dosia - ... Big Dosia, zwana też Grande Dosią - ... Waclawek - ... Wacia - ... Benio - ... więcej grzechów nie pamiętam, a po dziecko spadać muszę chyba cię Bóg opuścił......jaki qwiz? ty lepiej sama tę legendę uzupełnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ...a jak się ogon podwinie:confused: No to klops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 :rotfl::rotfl:ja wymiękam z tym quizem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 chłopaki to te na froncie z czerwonymi polikami, dziewczyna to ta szara myszka z tyłu Była mowa że po ogonach rozpoznajemy - a Ty po polikach !!! Dyskwalifikacja !!!!! Sędzia kalosz !!!!!:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A propos zgadywanki... Gdzieś tam, pod jakimś imieniem ukrywa się kaczka biegus - fajowska nazwa i.... pamiętam ze zdjęcia że miał duuuugaśną szyję. A może to Brydzia była???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Była mowa że po ogonach rozpoznajemy - a Ty po polikach !!! Dyskwalifikacja !!!!! Sędzia kalosz !!!!!:P:P ogony to im dopiero urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2011 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Brydzia BYŁA kaczką biegusem Jakoś tak wiosną jeszcze liskowi musiała smakowicie wyglądać... a że chudzieńka to i dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts