Arctica 26.09.2011 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Zwierzyniec jeszcze nie taki wielki:p... Kropeczki to moje kurczaki były rasy zielononóżka kuropatwiana przecinki - to bażanciątka A z reszty może quiz jakiś trzaśniemy? Nelson - pierwszego podpowiem, byk rasy highland cattle Nina - jałówka highland cattle Nadia - też... jeszcze jałówki, chociaż ptaszki ćwierkały, że już niedługo:lol2::lol2:. Lejdi - jałóweczka rasy galloway Kaja - najstarsza psica, bokserka Hannah, Salma - zeszłoroczne ścieniaki cane corso Teodor - kogut zielononóżki kuropatwianej Fredi - kogut czubatki holenderskiej Djonizy - złoty kogut, kochin olbrzymi Dusia - jego kura Dosia - lawendowa kochinka miniaturowa Big Dosia, zwana też Grande Dosią - stalowa kochinka olbrzymia Waclawek - kogut silka... znaczy się wacik Wacia - wacikowa Benio - srebrny kogut, wyandotta Jeszcze Mudżina nie napisałam - czarna silka, płeć nieznana:rolleyes: ...no i nie wszystkie mają imiona... czekają na spontana:) Wygrałam:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Teodor - kogut zielononóżki kuropatwianej.... tego to już nie mam szans zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.09.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 gratulujemy właścicielce że jeszcze się we własnym zwierzyńsku orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (...)Jeszcze Mudżina nie napisałam - czarna silka, płeć nieznana:rolleyes: ...no i nie wszystkie mają imiona... czekają na spontana:)Wygrałam:lol::lol: Gratuluję wygranej!!! A kto to Spontan? I... gzie się włóczy, że wszyscy za nim czekać muszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Spontan, mój drogi kolego to jest taki któś co ludzi namawia do budowy domu wbrew zdrowemu rozsądkowi i radom przemądrych.Ma zwyczaj znikać w najmniej odpowiednim momencie, kiedy i siły i ochoty nam już na nic nie starcza. Wtedy pojawia się przesławny Pan Prowizorka.Trwa dopóty, dopóki nie powróci Pan Spontan byśmy w amoku i szale dokończyli to, co już dawno przestało nam przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 święta prawda!!!! Pozdrowienia dla Pana Spontana! Arctica - gratuluję wygranej! jak ty to wszystko pamiętasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Spontan, mój drogi kolego to jest taki któś co ludzi namawia do budowy domu wbrew zdrowemu rozsądkowi i radom przemądrych. Ma zwyczaj znikać w najmniej odpowiednim momencie, kiedy i siły i ochoty nam już na nic nie starcza. Wtedy pojawia się przesławny Pan Prowizorka. Trwa dopóty, dopóki nie powróci Pan Spontan byśmy w amoku i szale dokończyli to, co już dawno przestało nam przeszkadzać. Ośżeszty...bardziej dosadnie nie dało się tego ująć... Iza pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 27.09.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dobrze, że ja tu zajrzałam po rozstrzygnięciu quizu ...Arctico, Twój dziennik to dla mnie relaks :popcorn:a tu taki stres , dobrze że zwyciężył najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ośżeszty...bardziej dosadnie nie dało się tego ująć... Iza pozdrówka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.09.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Arctica, a na co przeznaczyłaś wygraną?Kupiłaś sobie coś ładnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.09.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 pewnie nowe zwierzątko! Ale coś nasza Arcticzka się nie odzywa! Hej, hej babo! jesteś tam, czy zaczytałaś się w "Ołówku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2011 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Teodor - kogut zielononóżki kuropatwianej.... tego to już nie mam szans zapamiętać łatwo!!!... kogut bo ON, zielononóżki bo zielone, właściwie oliwkowe łapki ma... a kuropatwianej to od ubarwienia chyba... i tak naturalnie mi się do "zielononóżki" komponuje:lol: Arctica - gratuluję wygranej! jak ty to wszystko pamiętasz????? Jak imiona same przychodzą to później już są... stąd spontan przytaczany:) Arctica, a na co przeznaczyłaś wygraną? Kupiłaś sobie coś ładnego? przecież brak żyrafy mi wytykaliście... no i na karafkę pewnie nowe zwierzątko! Ale coś nasza Arcticzka się nie odzywa! Hej, hej babo! jesteś tam, czy zaczytałaś się w "Ołówku"? Jestem, jestem... własnego ogona dogonić nie mogę... nawet na książkę nie mam czasu, a jak już mam to na pysk padam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2011 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Spontan, mój drogi kolego to jest taki któś co ludzi namawia do budowy domu wbrew zdrowemu rozsądkowi i radom przemądrych. Ma zwyczaj znikać w najmniej odpowiednim momencie, kiedy i siły i ochoty nam już na nic nie starcza. Wtedy pojawia się przesławny Pan Prowizorka. Trwa dopóty, dopóki nie powróci Pan Spontan byśmy w amoku i szale dokończyli to, co już dawno przestało nam przeszkadzać. to żeś wyłożyła... kwintesencja kwintesencji!!! Chociaż miałam na myśli spontana na którym mi imiona zwierząt przychodzą do głowy... tylko bez skojarzeń proszę!!! Edytowane 28 Września 2011 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A tak swoją drogą to naprawdę nie wiem na co bym wydała taką wygraną w totka...kawalątek na alpaki... na pasia... koni nie wiem czy chcę... no może samochód bym zmieniła bo ten się systematycznie w ruinę zamienia... a reszta???? w skarpetę chyba:wiggle:... A Wy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja........wykończyłabym wszystko w domku tak jak chce.....kupiłabym mieszkania córkom...pewnie też podzieliłabym sie z kims potrzebującym.....może jakas fundacja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja urządziłabvym domek dla siebie i córki a na zimę kupiłabym apartamentowiec, pomogłabym siostrze i bratu i jakiś urlop bo ostatnie 3 lata to budowanie się odbywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (...)przecież brak żyrafy mi wytykaliście... no i na karafkę(...) To dlaczego ich jeszcze nie widać? Dawaj fotki tej żyrafy... i karafki też! (...)Chociaż miałam na myśli spontana na którym mi imiona zwierząt przychodzą do głowy... tylko bez skojarzeń proszę!!! ... no... skoro nie pozwalasz... A tak swoją drogą to naprawdę nie wiem na co bym wydała taką wygraną w totka (...) a reszta???? w skarpetę chyba:wiggle:... No jasne, najlepiej na dzieci odpowiedzialność zrzucić! (...)a na zimę kupiłabym apartamentowiec(...) Oczywiście gdzieś w ciepłych krajach;) ...no to pewnie jeszcze też prywatny odrzutowiec... chyba, że to już masz(?):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.09.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Eeee żeby mieć prywatny odrzutowiec to trzeba mieć i prywatne lotnisko Na usta mi się ciśnie TATA JA WARIAT KUP MI LOTNISKO :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A ja podobnie do Kali....wykończyła bym domek na tip-top, mieszkania dla córek, coś na czarną godzinę dla nich, jakiś odruch serca.... i wakacje z prawdziwego zdarzenia - wypad do Kanady ( do rodzinki na rewizytę) i USA!!!!! tak mi sie marzy! a marzenia nic nie kosztują, więc MARZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no i po ptokach z odrzutowca nici, ale jakieś 2 sztuki się cieszą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts