Dorfi 05.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Piękne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 o nasz śpioszek zawitał na fm jakie ładne kolorki masz u siebie na włościach.......a to fioletowe, a może niebieskie to co??? albo ja nie rozpoznaję kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 To słonko tak podświetliło tawulca pogiętego. Myślałam, że to aparat tak przekłamuje i poleciałam jeszcze raz robić. Zrobiłam kolejne trzy i wszystkie tak samo wyszły. Mocno pogięty ten tawulec, hihihiiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Fajnie Arctico ,że się odezwałaś i zawitałaś na FM:) kolory piękne masz u siebie.....piękna jesień w tym roku A co nowego i pięknego( wymodziłaś) z robótek,które planowałaś- pokażesz nam? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 To słonko tak podświetliło tawulca pogiętego. Myślałam, że to aparat tak przekłamuje i poleciałam jeszcze raz robić. Zrobiłam kolejne trzy i wszystkie tak samo wyszły. Mocno pogięty ten tawulec, hihihiiiii... tawulec pogięty - to nazwa gatunku czy twoja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Fajnie Arctico ,że się odezwałaś i zawitałaś na FM:) kolory piękne masz u siebie.....piękna jesień w tym roku A co nowego i pięknego( wymodziłaś) z robótek,które planowałaś- pokażesz nam? Pozdrawiam!!! Przecież mówiłam, że miesiąc potrzebuję... jutro mija trzy tygodnie;) Już pokolorowałam, teraz "rysuję" kontury... jeszcze parę dni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 tawulec pogięty - to nazwa gatunku czy twoja??? no wyobraź sobie to oryginał... taki oryginalny, że aż ksywki wymyślać nie trzeba, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.11.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Przecież mówiłam, że miesiąc potrzebuję... jutro mija trzy tygodnie;) Już pokolorowałam, teraz "rysuję" kontury... jeszcze parę dni:wiggle: no to sobie wyobrażam co to za CUDO będzie!!!! no wyobraź sobie to oryginał... taki oryginalny, że aż ksywki wymyślać nie trzeba, nieee??? śmisznie!!!! muszę sobie takową sprawić. Mam tawułę, ale tawulca i do tego pogiętego jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2011 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no to sobie wyobrażam co to za CUDO będzie!!!! Obawiam się, że się rozczarujesz. Haft jest baaaardzo pracochłonny i w miesiąc to naprawdę niewielki obrazeczek można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 łoj tam, łoj tam........skromnisia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dalej nad "goldenkiem" pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Na pewno cudo zrobiłaś ....tak więc czekam aż upłynie miesiąc i pochwalisz się swoimi robótkami:D Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dalej nad "goldenkiem" pracujesz? jakim " goldenkiem"? ja słyszałam o Elfie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 witaj mącicielko:)..piękne fotki jesienne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 co to goldenki? mnie się jedynie z... psami kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 "Goldenki" to wzory do haftu robione przez firmę Golden Kite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2011 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O to, to Gosiek!!!:yes: Moim skromnym zdaniem:cool: najwspanialsza firma tworząca wzory do haftu. Najlepszym dowodem jest chyba to, że paleta mulin licząca 447 kolorki to dla nich za mało. Stworzone są nowe kolory łączące dwie nitki różnych barw. Tym sposobem "goldenki" tworzą wzory z prawie 200 tysięcy kolorów!!! Dorfi... goldenek robi się, o ten http://3.bp.blogspot.com/_udDJEka-avM/TEL1-uX4QyI/AAAAAAAABzk/tPOuGWOpqZg/s320/The-Garden-Bench-(Le-Banc-de-Jardin)-1882.jpg ale na niego potrzebuję bagatela ROK! Noooo pół roku, ale min. 8 godzin dziennie. Mam już tak z 3/4, ale musiałam troszkę odpocząć więc robię sobie elfa:). Dorka... może niecały miesiąc;)... również pozdrawiam:) Meg... dobrze słyszałaś... u Ciebie więcej newsów niż tu:lol: Kaluś... hej, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.11.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziewczyny, ale Wy macie talenty! Arctisiu, jak znajdziesz sposób na szybkie odkurzenie liści z dużej powierzchni to chętnie skorzystam, na mnie las czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 liście grabię sama - w ramach porannej gimnastyki za to takie cuda... to tylko u Ciebie i podobnych szaleńców igłowo-mulinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja mam troszkę inną teorię liściową. Nie po to matka natura je zrzuca z drzew żeby jakiś intruz przyszedł, zgrabił i może jeszcze spalił zamiast chociażby na kompost wyrzucić. U nas liście zostają... albo zwyczajnie leżą i wiosną same znikają, albo ewentualnie na trawnikach są traktowane kosiarką z mulczownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts