Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...)A co do suszy tej jesieni - to jak to bywa są i tacy co to się z tego po cichu cieszą (bardzo egoistycznie - patrz - ja ) w przyszłym tygodniu mam nadzieję iż wejdą nam dach robić i bardzo mi zależy by pogoda jeszcze chwilkę wytrzymała(...)

Może być problem - od soboty opady zapowiadają.

Dziękować:)

Co będę robić??? Pewnie następnego elfa... jeszcze conajmniej jeden jest potrzebny, albo trzy... bo czwórka to nie za dobra liczba. Ale podobają mi się jeszcze dwa więc pewnie zrobię jednego. No chyba, że coś znajdę:rolleyes:...

A dziś tak jak Ci pisałam... nie to chyba do Izy pisałam, ups:oops:... skleroza:sick:... nie tobie chyba też mówiłam:yes:...

Dziś malowałam latarenkę. Kiedyś na starociach kupiłam dwie z myślą o przemalowaniu i wyrok najwyraźniej nabrał mocy prawnej:D

Tak wyszła, chyba może być, tylko świeczka do wymiany na okrągłą.

http://images35.fotosik.pl/1040/80d7f4743bde4c27med.jpg

i jeszcze dla porównania z brzydszą siostrą

http://images43.fotosik.pl/1227/485c13a9e39547bamed.jpg

Teraz mam problem, bo nie wiem czy tą drugą pomalować tak samo aby tworzyły komplet????... czy jakoś inaczej????

i ty mówisz, że nie potrafisz???? Jak cię .......BABO!!! Ślicznie! Ja bym zrobiła tym samym kolorem, ale inny bluszcz czy coś w tym rodzaju......nie wiem, ja tam się nie znam.... a świczkę zmień i szyszki też bym wyjęła, no może jedna bym zostawiła....hmmmmm, nie wyjęła bym wszystkie....jakoś mi tam za dużo :hug:przepraszam!

Ha, ha!!! To nie szyszki tylko kukurydza... moja z łogródka:D.

Świeczkę tylko tak wstawiłam do fotki, ale faktycznie jest do bani. W gazecie jakiejś widziałam w latarence kompozycję i ładnie to wyglądało. Ja wrzuciłam co miałam pod ręką... przeszkadza mi to, że widać białe dno, nie wiem dlaczego? Wiem! muszę modrzewiowych szyszek poszukać:yes:

No przestańcie!!!

Ilonka do tego to już wcaaaaale nie potrzeba cierpliwości. No chyba, że się czeka aż farba wyschnie... ale to idzie przeskoczyć za pomocą kaloryfera:D

Izula... już nie ściemniaj sama deku się bawiłaś, widziałam:yes: Rur malować nie będę bo to smierdzącą farbą trzeba:eek: