Dorfi 26.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Elf śliczny. Szybko go wyhaftowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.11.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no i ja padłam ofiarą długich wieczorów i zakupiłam w lidlu podobrazie i próbuję malować, 4 godziny mi zajęło - zabawa cudna.pozdrawiam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.11.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Borka, to kiedy wernisaż? Do ciebie mam niedaleko - podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) ja też chcę!!!!!!! obejrzeć! Arctika........zobacz co znalazłam. Spróbujesz? https://picasaweb.google.com/nulikma/AnioKiSchematy?authkey=Gv1sRgCMankOOeto7d6AE dla mnie za trudne! Edytowane 30 Listopada 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Piękne te aniołki chyba trudne do zrobienia:(.....pozdrawiam pa pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wlazłam w linka i co? Zauroczyły mnie te anioły (nie będę robić aniołków, nie będę robić aniołków, nie będę robić aniołków.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 zrób...zrób...zrób.............i nam pokaż!!!! a ja bym chciała takiego ANIOŁKA LALECZKĘ........PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ty mnie nie kuś, bo teraz to ja muszę prezent mikołajowy dla męża wydziergać. Czasu coraz mniej a ja jeszcze nie zaczęłam. Do tego wieczory odpadają, bo nie mogę robić jak jest w domu, żeby nie zepsuć niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ale rób sobie spokojnie..... ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A wiesz może co to są Węzły Salomona? Wszystkich opisów nie czytałam, ale przy tych, które mi się podobają właśnie coś takiego się robi.Podejrzewam, że to coś jak najbardziej oczywistego, tylko ktoś taką dziwną nazwę sobie wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.12.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Yeti ty ze mnie nie dworuj , wczoraj nasmarowałam drugi ale nie wyszedł mi i sie deko zniechęciłam. Aniołki piękne ale piekielnie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A wiesz może co to są Węzły Salomona? Wszystkich opisów nie czytałam, ale przy tych, które mi się podobają właśnie coś takiego się robi. Podejrzewam, że to coś jak najbardziej oczywistego, tylko ktoś taką dziwną nazwę sobie wymyślił. znalałam coś o węzłach salomona -- to ponoć jakieś pętelki http://chomikuj.pl/ksiezniczka0102/Rob*c3*b3tki+r*c4*99czne+-+haft*2c+rysowanie*2c+druty*2c+szyde*c5*82ko/Szyde*c5*82ko+i+druty/W*c4*99ze*c5*82+salomona http://crochet.about.com/library/weekly/aa122698.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ciekawe co Arctica powie na nasze szydełkowo-aniołkowe dyskusje w jej dzienniku??? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Meg dziękuję. Miło że Ci się chciało szukać. Co prawda z opisu nie zrozumiałam nic, ale z filmu wynika, że jest to całkiem proste. Wielki buziak dla Ciebie Zaczęłam wreszcie dziergać prezent mikołajowy dla męża. Jak się wyrobię to się pewnie na jednego aniołka skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Ciekawe co Arctica powie na nasze szydełkowo-aniołkowe dyskusje w jej dzienniku??? :jawdrop: Albo nas miotłą pogoni, albo się za robienie aniołka weźmie edit: a zresztą: kota nie ma to myszy harcują, no nie? Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Meg dziękuję. Miło że Ci się chciało szukać. Co prawda z opisu nie zrozumiałam nic, ale z filmu wynika, że jest to całkiem proste. Wielki buziak dla Ciebie Zaczęłam wreszcie dziergać prezent mikołajowy dla męża. Jak się wyrobię to się pewnie na jednego aniołka skuszę a cóż to za niespodzianka dla męża jest tak w tajemnicy robiona?? Jesli mozna wiedzieć???? a Arctica nas faktycznie pogoni.........Nelsona na nas nastawi!!!!! Będziemy uciekać, aż się kurzyć będzie..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Tutaj nie zagląda, to się mogę wygadać Golfiak mu robię. Taki jak ten, tylko czarny. http://imageshack.us/photo/my-images/403/dsc05669c.jpg/ Do tego będą jeszcze czarne rękawiczki. Na szczęście czapkę już ma. Co prawda ostatnio coś o nowej czapce przebąkiwał, ale mi włóczki nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 a aaaa ładny golfiak...mój nie lubi takich niestety.........łon starej daty jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mój też nie lubił. A w tym roku polubił i młodemu podebrał. I nosi. Tylko, że na niego jest trochę za krótki, dlatego dostanie nowy w rozmiarze dorosłym a nie dziecięcym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 moje babeczki nie noszą takich golfików, one wolą komino-szale. Ja zresztą też. Nawet robię teraz następny, na którym uczę się robić...aż wstyd......warkocze. Zawsze wydawało mi się, że są trudne, a tu - niespodzianka - łatwe!!!!! No, ale mówię o tych najprostszych, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts