Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wiesz może co to są Węzły Salomona? Wszystkich opisów nie czytałam, ale przy tych, które mi się podobają właśnie coś takiego się robi.

Podejrzewam, że to coś jak najbardziej oczywistego, tylko ktoś taką dziwną nazwę sobie wymyślił.

znalałam coś o węzłach salomona -- to ponoć jakieś pętelki :o

http://chomikuj.pl/ksiezniczka0102/Rob*c3*b3tki+r*c4*99czne+-+haft*2c+rysowanie*2c+druty*2c+szyde*c5*82ko/Szyde*c5*82ko+i+druty/W*c4*99ze*c5*82+salomona

http://crochet.about.com/library/weekly/aa122698.htm

wezel%252520salomona%2525201.jpg

Meg dziękuję. Miło że Ci się chciało szukać. Co prawda z opisu nie zrozumiałam nic, ale z filmu wynika, że jest to całkiem proste. Wielki buziak dla Ciebie :hug:

Zaczęłam wreszcie dziergać prezent mikołajowy dla męża. Jak się wyrobię to się pewnie na jednego aniołka skuszę :)

a cóż to za niespodzianka dla męża jest tak w tajemnicy robiona?? Jesli mozna wiedzieć????

a Arctica nas faktycznie pogoni.........Nelsona na nas nastawi!!!!! Będziemy uciekać, aż się kurzyć będzie.....................

moje babeczki nie noszą takich golfików, one wolą komino-szale. Ja zresztą też. Nawet robię teraz następny, na którym uczę się robić...aż wstyd......warkocze. Zawsze wydawało mi się, że są trudne, a tu - niespodzianka - łatwe!!!!! No, ale mówię o tych najprostszych, oczywiście.