Tom Bor 02.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no to dawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Yeti ty ze mnie nie dworuj , wczoraj nasmarowałam drugi ale nie wyszedł mi i sie deko zniechęciłam. Nie poddawaj się! Przetrwasz kryzys i później będzie już tylko lepiej. Za chwilę za malowanie ścian w chałupie będę się brał, a później trzeba będzie coś na nich powiesić. Na Matejkę, Moneta, van Gogha, czy innego Rembrandta nie mam szans, ale może Borka z wczesnego okresu twórczości będzie w moim zasięgu (może choć jakiś szkic ... no... po znajomości ) ...a poza tym ja przecież nie "dworuję", tylko pretekstu szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) No nie wiem.........jak skończę? A tak po prawdzie , to ja popieram Yetiego.......chętnie bym taki obraz i u siebie widziała.........może i mnie na taki będzie stać? Wczesna Borka .........u mnie........byłoby fajnie!!!! Edytowane 2 Grudnia 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ha ha ha no to byście się zdziwili ale powiesić tego sie nie da , bo by Wam goście z domu zwiali, no chyba ze taki byłby cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ojojoj...jaka skromnisia....... nie gadaj tylko pokaż te swoje dzieła! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 no pewno żebyście ze Śmiechu popękali , no taka sadystka to nie jezdem o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 oj tam, oj tam.......śmiech to zdrowie, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No to miałam przymusowy odwyk od forum, net mi się zbiesił. Hihihiiii i nawet nikt nie zauważył, że mnie nie ma:p, hihiiii Zacznę od początku. Ten dziwny kwiatek to grudnik, tylko jakiś całkiem inny. Szkoda tylko, że te jego kwiatki są strasznie nietrwałe. Też mam takiego tradycyjnego co to ma dzwonki w dół i jest różowy. Właśnie obsypał się pąkami, zobaczymy ile utrzyma bo zawsze sporo ich odpada. Meg jak Ci nie kwitnie to daj mu odżywkę do kwitnących kaktusów, nawet teraz powinno pomóc:). Dorfi elfik szybko się zrobił bo bardzo mi się podobał i miał zdecydowanie mniej tła niż ten poprzedni. Zaczęłam już kolejnego, ostatniego z serii. Nawet już ramki kupiłam i passe-partout zamówiłam. I chyba zawisną w przedpokoju-wiatrołapie:wiggle:. Ilona jak nie próbowałaś sztuki nowoczesnej to nie mów mi, że oglądnięcie Twoich prac grozi śmiecho-pęknięciem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Nie kcem ale muszem się pochwalić bo mi się rodzina powiększyła:lol2::lol2: Zdjęcia jakieś niespecjalne, ale pokażę co mam:p W środę dołączyły do nas Nely (ta z lewej) http://images41.fotosik.pl/1200/eabe7dea4881adb8med.jpg i Nike http://images39.fotosik.pl/1201/70895d1624c9e8d1med.jpg imionka oczywiście tradycyjnie na "N"... niedługo zacznę mieć problemy z ich wymyślaniem:p Mają 7 miesięcy i są strrrrrrasznie fajne i nie dają się miziać... jeszcze;) Na koniec jesienna fotka z małymi miśkami... czyli wcinamy głóg:) http://images35.fotosik.pl/1067/cd63a1783c121c3cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O rajuśku....... jakie fajowskie te twoje nowe miziaczki :yes: jakie mają grzywy, i wogóle cale takie ...kudłate jak miśki pluszowe. Super!!!! Arctica, my przepraszamy, ze tak sobie swawoliliśmy w twoim dzienniczku, ale tak nam się jakoś dobrze tu gadało........i nie prawda, że nie zauważyliśmy twojej nieobecności ! O nie!!!!! Było nam smutno, ale najważniejsze, ze już jesteś i nie znikaj więcej BABO!!!!!! ściągnęłam cię dziś myślami....miałam już dzwonić i spawdzić czy żyjesz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Te brunetki to ta sama rasa co blondyny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 cuda, kolejne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.12.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 przecudnej urody te twoje stwory, aż samemu by się chciało pomiziać Ja już wiem nie wypada Ci Arcticzko do przytulanek się przymilać to se żywe maskotki kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 O jakie słodziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Fajne kołdunki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Przecudne i słodkie te grzywiaste zwierzaki:) fajnej maści kolorek super i znowu nas zaskoczyłaś Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 07.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 super "miśki" a jakie fotogeniczne Nike z tym siankiem to ma takie spojrzenie ... nie wiadomo jak interpretować - chce się podzielić czy raczej ta druga opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.12.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 W imieniu małych miśków dziękuję za zachwyty:). Faktycznie są przesłodkie, mają takie maleńkie nochalki w porównaniu z Nelsiem i resztą starszyzny. Aż chciało by się je ucałować... ale na to jeszcze chwilkę muszę popracować. Pierwsze lody już przełamane, Nely bierze jabłuszko z mojej ręki, Nike wącha ale jeszcze boi się wziąć. Cierpliwościiiii:rolleyes:.... Arctica, my przepraszamy, ze tak sobie swawoliliśmy w twoim dzienniczku, ale tak nam się jakoś dobrze tu gadało........ No weź przestań! Ja codziennie Was podglądałam, tylko pisać nie mogłam. Fajowską stronkę znalazłaś z tymi aniołkami, ale mi się w tym roku chyba nie chce. W zeszłym robiłam i małe i dużą Felicję pamiętam zrobiłam... teraz nie mam zapała na anioły;) Te brunetki to ta sama rasa co blondyny??? Taaaa... to Highland Cattle, tylko Lejdi jest Galloway-ką tylko te "blondyny" to bardziej ryżawe chyba, hihihiii:rotfl: Ja już wiem nie wypada Ci Arcticzko do przytulanek się przymilać to se żywe maskotki kupujesz :jawdrop:skąd wiesz????? Nike z tym siankiem to ma takie spojrzenie ... nie wiadomo jak interpretować - chce się podzielić czy raczej ta druga opcja Nike niestety jest ostatnia do korytka:(, nawet wredna mała siostra ją przegania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 10.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie!I cichutko zaglądam pierwszy raz Piękne te żywe pluszaki tylko to miziać Te oczyska i grzywy , zazdroszczę takich cudaków pod domem. Dopisane: gratuluję talentu - elfy są prześliczne. Idę czytać dalej bo bardzo mi się podoba Edytowane 10 Grudnia 2011 przez biała_dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Rude ili blond... co za różnica... grunt, że miziate i przytulaste SĄ PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts