Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yeti ty ze mnie nie dworuj , wczoraj nasmarowałam drugi ale nie wyszedł mi i sie deko zniechęciłam.

Nie poddawaj się! Przetrwasz kryzys i później będzie już tylko lepiej.

Za chwilę za malowanie ścian w chałupie będę się brał, a później trzeba będzie coś na nich powiesić.

Na Matejkę, Moneta, van Gogha, czy innego Rembrandta nie mam szans, ale może Borka z wczesnego okresu twórczości będzie w moim zasięgu (może choć jakiś szkic ... no... po znajomości 044.gif013.gif)

...a poza tym ja przecież nie "dworuję", tylko pretekstu szukam012.gif:rotfl:

No nie wiem.........jak skończę? A tak po prawdzie , to ja popieram Yetiego.......chętnie bym taki obraz i u siebie widziała.........może i mnie na taki będzie stać? Wczesna Borka ;):p.........u mnie........byłoby fajnie!!!! Edytowane przez meg60

No to miałam przymusowy odwyk od forum, net mi się zbiesił.

Hihihiiii i nawet nikt nie zauważył, że mnie nie ma:p, hihiiii

Zacznę od początku. Ten dziwny kwiatek to grudnik, tylko jakiś całkiem inny. Szkoda tylko, że te jego kwiatki są strasznie nietrwałe. Też mam takiego tradycyjnego co to ma dzwonki w dół i jest różowy. Właśnie obsypał się pąkami, zobaczymy ile utrzyma bo zawsze sporo ich odpada.

Meg jak Ci nie kwitnie to daj mu odżywkę do kwitnących kaktusów, nawet teraz powinno pomóc:).

Dorfi elfik szybko się zrobił bo bardzo mi się podobał i miał zdecydowanie mniej tła niż ten poprzedni. Zaczęłam już kolejnego, ostatniego z serii. Nawet już ramki kupiłam i passe-partout zamówiłam. I chyba zawisną w przedpokoju-wiatrołapie:wiggle:.

Ilona jak nie próbowałaś sztuki nowoczesnej to nie mów mi, że oglądnięcie Twoich prac grozi śmiecho-pęknięciem:no:

Nie kcem ale muszem:lol:

się pochwalić bo mi się rodzina powiększyła:lol2::lol2::lol2:

Zdjęcia jakieś niespecjalne, ale pokażę co mam:p

W środę dołączyły do nas Nely (ta z lewej)

http://images41.fotosik.pl/1200/eabe7dea4881adb8med.jpg

i Nike

http://images39.fotosik.pl/1201/70895d1624c9e8d1med.jpg

imionka oczywiście tradycyjnie na "N"... niedługo zacznę mieć problemy z ich wymyślaniem:p

Mają 7 miesięcy i są strrrrrrasznie fajne i nie dają się miziać:(... jeszcze;)

Na koniec jesienna fotka z małymi miśkami... czyli wcinamy głóg:)

http://images35.fotosik.pl/1067/cd63a1783c121c3cmed.jpg

O rajuśku....... jakie fajowskie te twoje nowe miziaczki :):D:yes: jakie mają grzywy, i wogóle cale takie ...kudłate jak miśki pluszowe. Super!!!!

Arctica, my przepraszamy, ze tak sobie swawoliliśmy w twoim dzienniczku, ale tak nam się jakoś dobrze tu gadało........i nie prawda, że nie zauważyliśmy twojej nieobecności ! O nie!!!!! Było nam smutno, ale najważniejsze, ze już jesteś i nie znikaj więcej BABO!!!!!!

ściągnęłam cię dziś myślami....miałam już dzwonić i spawdzić czy żyjesz.........

W imieniu małych miśków dziękuję za zachwyty:). Faktycznie są przesłodkie, mają takie maleńkie nochalki w porównaniu z Nelsiem i resztą starszyzny.

Aż chciało by się je ucałować:D... ale na to jeszcze chwilkę muszę popracować. Pierwsze lody już przełamane, Nely bierze jabłuszko z mojej ręki, Nike wącha ale jeszcze boi się wziąć. Cierpliwościiiii:rolleyes:....

Arctica, my przepraszamy, ze tak sobie swawoliliśmy w twoim dzienniczku, ale tak nam się jakoś dobrze tu gadało........

No weź przestań! Ja codziennie Was podglądałam, tylko pisać nie mogłam. Fajowską stronkę znalazłaś z tymi aniołkami, ale mi się w tym roku chyba nie chce. W zeszłym robiłam i małe i dużą Felicję pamiętam zrobiłam... teraz nie mam zapała na anioły;)

Te brunetki to ta sama rasa co blondyny??? ;)

Taaaa... to Highland Cattle, tylko Lejdi jest Galloway-ką

tylko te "blondyny" to bardziej ryżawe chyba, hihihiii:rotfl:

Ja już wiem nie wypada Ci Arcticzko do przytulanek się przymilać to se żywe maskotki kupujesz

:jawdrop:skąd wiesz?????;)

Nike z tym siankiem to ma takie spojrzenie ... nie wiadomo jak interpretować - chce się podzielić czy raczej ta druga opcja ;)

Nike niestety jest ostatnia do korytka:(, nawet wredna mała siostra ją przegania:P

Witam serdecznie!I cichutko zaglądam pierwszy raz :-)

Piękne te żywe pluszaki tylko to miziać :-) Te oczyska i grzywy , zazdroszczę takich cudaków pod domem.

Dopisane: gratuluję talentu - elfy są prześliczne. Idę czytać dalej bo bardzo mi się podoba :-)

Edytowane przez biała_dama