Moose 10.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Arctica Będzie bolało, bo boli zawsze, wiec trzymaj się Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Trzymaj się Arctica.Kaja spędziła swe psie życie otoczona opieką i miłością aż do końca, a obserwując otaczający nas świat wiem, że to luksus, którego niejednokrotnie nie doświadczają nawet ludzie.Świadomość tego, była pocieszeniem po stracie mojej psicy. Niech będzie też dla ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ach Arctinco............. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za to, że jesteście:) Jakoś się trzymam... Najgorzej jest rano jak wypuszczam "szczeniaki" na siusiu i siłą przyzwyczajenia chcę zajść do Kajowego pokoju po nią... no i gdy przygotowuję dwie, a nie trzy michy jedzenia:(... wszędzie tylko puste dziury, gdzie być powinna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 U mnie miejsce Maksika w którym miał swoje jedzeniowe miseczki stoi puste. Karolek nie zajął tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 U nas szczeniaki muszą zająć Kajusiowy pokój, bo w pierwotnych zamysłach był to "psi" pokój:). Chcę w końcu odzyskać swoją dużą łazienkę i psice dostaną eksmisję. A stacjonowały w łazience coby nie przeszkadzać staruszce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Arctico, dobrze, że masz młode psiaki - łatwiej będzie się pozbierać po odejściu suni. Bardzo Ci współczuję, bo wiem jak bardzo można związać się z psiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.01.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 hej....... czy dobrze doczytałam, ze planujesz powiększyć ilość CC ? hmmmmmmmmmmmm, może byłabym zainteresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 niech Ci te szczeniaczki dają wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Eeee... moje szczeniaki to już 1,5 roku mają... Meg, wprost przeciwnie... dumam nad sterylizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 mmmmmmmmmmmmmmmm szkoda może od ciebie bym jednego wzięła. Choć moja Aisha też po sterylce....trochę się bałam o szczeniaki - nie dowierzałam ich potencjalnym właścicielom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No to ładne szczeniaczki, psiska dorosłe znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.03.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witaj ARCTICO :)dawno cię nie było tutaj z nami;) Pokazuj co tam nowego u ciebie. Jakieś nowe zwierzaczki zamieszkały u was? Pewnie przez ten czas nowe robótki stworzyłaś? Pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dorka ma rację. wstawaj!!!!! i opowiadaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Zima się skończyła!!! Czas się obudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No przecież nie śpię!!! Dłubię igiełką... Taki łobrazek sobie wydłubałam:wiggle: http://images43.fotosik.pl/1387/f742a25128ccd6famed.jpg Kuligu mam już ćwierć... o tutaj jest http://images38.fotosik.pl/1390/f3547907f1572148med.jpg No i potwory karmię. W lato całkowicie bezobsługowe, ale zimą trzeba im żarełko pod mordeczki dostarczyć. Trrrrrochę to one jedzą, parę ton ziemniorów pokroiłam http://images39.fotosik.pl/1362/90901115642cb28dmed.jpg siana dwa stogi zjadły... http://images38.fotosik.pl/1407/fca5ec36c9ef2a3dmed.jpg http://images41.fotosik.pl/1362/8fd2ec3261d2bdaemed.jpg Zwierzów jeszcze nie przybyło, nawet najbardziej ciężarny Nelson się jeszcze nie ocielił. Nie mogę się doczekać, biedne cielątka... zamiziam na śmierć chyba:lol2:... jak mi miśkowe mamy pozwolą hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ło matko... Aleś się nadłubała... Fajnie zwierzaki Twoje zobaczyć znów A cielaczków się spodziewasz czy masz zamiar się spodziewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 iiiiiiiiiiiiiiiiii ale cudnie.....................!!!!!!!!! i twoje robotki , no i kopytne, a Lejdi poprostu - WYMIATA!!!! one tak zgodnie przy żarełku???? fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A cielaczków się spodziewasz czy masz zamiar się spodziewać??? Noooo... mam nadzieję się spodziewać, nie mylić ze mną przy nadziei:p... chociaż nie ukrywając to właśnie jestem przy nadziei:yes:, że Ninka z Nadią są w ciąży. Jesienią wyglądały na cielne. Od znawcy się dowiedziałam gdzie trzeba pomacać (bez skojarzeń proszę!!! na brzuszku:wiggle:) i jak będzie twarde to znaczy że jest w ciąży. Macałam, macałam... najbardziej w ciąży to był Nels:rotfl:, owe miejsce miał najtwardsze. Wszystkie były grubiutkie, teraz wiem, że to zasługa wyjątkowej obfitości sadu. Na jabłuszkach się cholery popasły:rolleyes:! Przez zimę sadełko porządnie spadło. Krowy są trochę grubsze i mam nadzieję, że to cielaczki. Moje pierwsze cielaczki to dopiero będzie przeżycie:o!!! Przebije nawet piskające jajka... one tak zgodnie przy żarełku???? fajnie to wygląda. Dopóki koryto pełne to zgodne:rolleyes:... jak się żarło kończy włącza się hierarchia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to dopiero bedzie przeżycie!!!!!!! ty się na kurs akuszerski ( tak to sie pisze????) zapisz!!! bo jak pomozesz przy porodzie???? a ta hierarchia przy korycie, to jak wygląda? Nelson rządzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts