Tom Bor 13.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ja mam tak samo więc się nie odzywam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Cześć dziewczyny ! O matko jak mi się nie chce. Mam taki zawał roboty od poniedziałku, że nawet rano kawy nie dałam rady zalać a co dopiero wypić. Podobno jaki poniedziałek taka reszta tygodnia to ja się wypisuję z tego tygodnia Pocieszenia potrzebuję bo nawet pogoda mnie dołuje... już tylko trzy dni i weeckend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 już mamy 2 dni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A z tym poniedziałkiem to się sprawdza. Wtorek i środa zawalone aż po sufit robotą.Spadam bo nie nadążąm, jeszcze trochę a sobie grabki w wiecie co wsadzę i trawnik w pracy uprzątnę... z rozpendu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 jutro już piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mi tam wszystko jedno... świątek, piątek, czy inny poniedziałek:cool:. Wiecie kiedy rolnik ma wolną sobotę???? Jak w piątek umrze:lol:, hehe A'propos umierania to właśnie wróciłam ze szpitala:D. Nie lubię narzekać... zawsze broniłam naszą służbę zdrowia. Powiem tylko, że badanie wyznaczone na wczoraj rano! miałam zrobione o.....................19!!!:mad::mad: Na dotatek znaleźli dwa cosie których tam zdecydowanie być nie powinno, usunęli i musiałam zostać w szpitalu. Noc na hirurgii... bezcenne!!! Jaka ja teraz jestem młoda:cool:, silna:cool:... zdrowa:cool::lol2:!!!!! Aż chce się żyć!!!!! Jutro biorę się za ogród, już dziś próbowałam ale cuś mi dokucza jak się kulkuję nad kwiatkami. To dziś się pobyczę z nadzieją na jutrzejszą równie ładną, a może ładniejszą pogodę. Na koniec coś energetycznego z mojego parapetu:) http://images39.fotosik.pl/1377/eb650b821b3d4a9amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 o jojoj!!!!!!!! ........a cóż to nam się przytrafiło? już w porządku? zmartwiłam się..............zdrówka życzę!! Buziołki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 tiaaaa... przecież jestem młoda:cool:, silna:cool:... zdrowa:lol2:!!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ufffffff, cieszę sie ogromnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jutro ma być cieplutko i słonecznie ... ale nie zapracowuj się za bardzo rolniku Ty nasz... Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzięki dziewczyny:) Wczoraj padłam jak pies Pluto po tej poprzedniej "upojnej" nocce:p Osiu, my takie rolniki jak z koziego zadka instrumenty muzyczne. Rolnik to łora pole i tak śmiesznie mówi... i zębów ni maaa... My oboje w łokularach biegamy, kształcone też my som obydwa... dupa nie rolnik! Mój połówek to woli jak do niego farmer mówię, na rolnika się burzy:lol2:, ale mi farmer to się z wkrętami do blachy dachowej kojarzy i nijak mi do chłopa mojego nie pasi:p Przepracować to się nie przepracuję bo ja z natury się oszczędzam:p, przecież "kto się ceni...":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Osiu, my takie rolniki jak z koziego zadka instrumenty muzyczne. Rolnik to łora pole i tak śmiesznie mówi... i zębów ni maaa... My oboje w łokularach biegamy, kształcone też my som obydwa... dupa nie rolnik! : Ale, że niby jakie... konkretnie poproszę... bo ja to znam we wersji że z koziej doopy waltornia... ale może Wy na ten przykład w waltorniach nie gustujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 oj tam, oj tam...rolnik czy farmer i tak jesteście wspaniali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ale, że niby jakie... konkretnie poproszę... bo ja to znam we wersji że z koziej doopy waltornia... ale może Wy na ten przykład w waltorniach nie gustujecie... też se nazwę dla trąbki znalazła puzonik, flecik, kalrnecik, saksofonik... hmmm nie znam więcej ... ważne, że wiadomo ozochozi:lol: oj tam, oj tam...rolnik czy farmer i tak jesteście wspaniali!!!! :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Hej Arctika......jak ja Cie daaaaaaawno nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Oooo!!!! Hej!!! na faktycznie coś ostatnio zaniedbujesz forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 wiosna idzie.......będzie lepiej:) obiecuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dopiero teraz znikniesz! W ogród wsiąkniesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts