Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Eeee, nauczyć to one by się nauczyły, świnie to bardzo inteligentne stworzenia są.

Takie maluskie??? :jawdrop:

No ja o takich nie słyszałam, bo ja to najwyżej te wiejskie znam polskie i wietnamki, zreszta wietnamek nie lubię, bo STRASZLIWIE śmierdzą. :sick:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świnia śmierdzi, a już wietnamki to biją wszystkie na głowę!

I nie umyje się, jak kot.

Jedyne, co zrobi, to będzie robiła zawsze w to samo miejsce. :sick:

Nie, nie, daruj to mężowi, nie narażaj go, nie zasłużył...

jakby tak się zastanowić to WSZYSTKO śmierdzi... świnka, taka kompaktowa to łatwo by się ją prało:wiggle::rolleyes:

Widzisz Osiu tu jest problem, bo niewiele ludzi chce ze świnią pod jednym dachem mieszkać. I jak już ktoś mieszka to najczęściej sprzedaje małe i jest dla mnie jakoś mało wiarygodny:rolleyes:

jakby tak się zastanowić to WSZYSTKO śmierdzi... świnka, taka kompaktowa to łatwo by się ją prało:wiggle::rolleyes:

Widzisz Osiu tu jest problem, bo niewiele ludzi chce ze świnią pod jednym dachem mieszkać. I jak już ktoś mieszka to najczęściej sprzedaje małe i jest dla mnie jakoś mało wiarygodny:rolleyes:

Fakt... pies tyż nie fijołek...;) zwłaszcza jak mokry...

Arctica - wnosze, że Ty JUŻ zdecydowałas, tylko czekasz, żeby świnki Ci podpasowały razem z hodowcą... :lol2:

Nie lubię jak mi coś po łepetynie chodzi... marzenia przecież są po to żeby je spełniać:yes:

Fakt... pies tyż nie fijołek...;) zwłaszcza jak mokry...

A człek jak nieumyty tyż nie perfuma :rolleyes:

Własne powierzchnie codziennie pucuję, psice też dość często (jak na psy;))... to i prosiaka wypiorę, nieeee????:lol2:

świnka.....fajna sprawa, ja też bym chciała taką, ale ten numer, z moją rodzinką, nie przejdzie..:cool:

Gosiu to tylko kwestia pertraktacji:wiggle:

Nie lubię jak mi coś po łepetynie chodzi... marzenia przecież są po to żeby je spełniać:yes:

Własne powierzchnie codziennie pucuję, psice też dość często (jak na psy;))... to i prosiaka wypiorę, nieeee????:lol2:

Gosiu to tylko kwestia pertraktacji:wiggle:

Hehehehe naplułam w monitor :) Ale masz w 100% rację...:yes:

W Nelsonowie to niewiele... przygotowuje im się nowa kwaterka pod wypas. Od paru dni karczujemy, chlastamy, rżniemy, grabimy, rąbiemy, wozimy... że też człowiek taki głupi na robotę! Najchętniej to by wszystko na raz robił... a później wyprostować się nie ma siły.:bash:

Przez tą robotę to nawet nie miałam czasu Nelsia pomiziać... i uczesać...

No coś Ty!!! To nie wiedziałaś???? Są takie mini, co do 35 cm podobno rosną, trzy razy mniejsze od wietnamek. O zobacz jakie słodziaki:lol2:

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/07/41/36/2207413691_3

Podobno załatwiają się do kuwety, tylko tu mam problem bo świńskie g... to chyba smierdzi. Zresztą kocie też śmierdzi i ludzie w domach trzymają:sick:... a może by się nauczyła na dwór wychodzić????:rolleyes:

Arctica .....Ty mówisz poważnie????????

:):):)