DPS 25.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Eeee, nauczyć to one by się nauczyły, świnie to bardzo inteligentne stworzenia są. Takie maluskie??? No ja o takich nie słyszałam, bo ja to najwyżej te wiejskie znam polskie i wietnamki, zreszta wietnamek nie lubię, bo STRASZLIWIE śmierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No właśnie smrodu się najbardziej obawiam... świnia to świnia! a na rzetelność sprzedającego to jakoś nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Nawet świnka morska śmierdzi.. a to też świnka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Świnia śmierdzi, a już wietnamki to biją wszystkie na głowę! I nie umyje się, jak kot. Jedyne, co zrobi, to będzie robiła zawsze w to samo miejsce. Nie, nie, daruj to mężowi, nie narażaj go, nie zasłużył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Arctica, fajne te maluszki, ale obawy miałabym jednak przed smrodem... Może pogadaj z kimś kto posiada takowego stworka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 jakby tak się zastanowić to WSZYSTKO śmierdzi... świnka, taka kompaktowa to łatwo by się ją prało:wiggle: Widzisz Osiu tu jest problem, bo niewiele ludzi chce ze świnią pod jednym dachem mieszkać. I jak już ktoś mieszka to najczęściej sprzedaje małe i jest dla mnie jakoś mało wiarygodny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Arctica - wnosze, że Ty JUŻ zdecydowałas, tylko czekasz, żeby świnki Ci podpasowały razem z hodowcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 jakby tak się zastanowić to WSZYSTKO śmierdzi... świnka, taka kompaktowa to łatwo by się ją prało:wiggle: Widzisz Osiu tu jest problem, bo niewiele ludzi chce ze świnią pod jednym dachem mieszkać. I jak już ktoś mieszka to najczęściej sprzedaje małe i jest dla mnie jakoś mało wiarygodny:rolleyes: Fakt... pies tyż nie fijołek... zwłaszcza jak mokry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A człek jak nieumyty tyż nie perfuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.03.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 świnka.....fajna sprawa, ja też bym chciała taką, ale ten numer, z moją rodzinką, nie przejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Arctica - wnosze, że Ty JUŻ zdecydowałas, tylko czekasz, żeby świnki Ci podpasowały razem z hodowcą... Nie lubię jak mi coś po łepetynie chodzi... marzenia przecież są po to żeby je spełniać Fakt... pies tyż nie fijołek... zwłaszcza jak mokry... A człek jak nieumyty tyż nie perfuma Własne powierzchnie codziennie pucuję, psice też dość często (jak na psy;))... to i prosiaka wypiorę, nieeee???? świnka.....fajna sprawa, ja też bym chciała taką, ale ten numer, z moją rodzinką, nie przejdzie.. Gosiu to tylko kwestia pertraktacji:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Potem uznasz, że takiej jednej świneczce to smutno jest, trzeba dokupić. I będzie stadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A krów ile masz a z pewnością chciałaś mieć jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Nie lubię jak mi coś po łepetynie chodzi... marzenia przecież są po to żeby je spełniać Własne powierzchnie codziennie pucuję, psice też dość często (jak na psy;))... to i prosiaka wypiorę, nieeee???? Gosiu to tylko kwestia pertraktacji:wiggle: Hehehehe naplułam w monitor Ale masz w 100% rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 O nie, nie!!!:no::no: Prosiak tylko jeden... jeżeli w ogóle. Ze stadem świń to ja mieszkać nie będę!:lol2: Smutno mu nie będzie, chyba??? Przecież będzie miał nas... i psiczki... i kota może??? Doborowe stado!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No nie wiem, nie wiem... Zawsze może się okazać, że jednakowoż... co niebądź... odrobinkę... I co nowego dzisiaj słychać w Nelsonowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 W Nelsonowie to niewiele... przygotowuje im się nowa kwaterka pod wypas. Od paru dni karczujemy, chlastamy, rżniemy, grabimy, rąbiemy, wozimy... że też człowiek taki głupi na robotę! Najchętniej to by wszystko na raz robił... a później wyprostować się nie ma siły. Przez tą robotę to nawet nie miałam czasu Nelsia pomiziać... i uczesać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No coś Ty!!! To nie wiedziałaś???? Są takie mini, co do 35 cm podobno rosną, trzy razy mniejsze od wietnamek. O zobacz jakie słodziaki:lol2: http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/07/41/36/2207413691_3 Podobno załatwiają się do kuwety, tylko tu mam problem bo świńskie g... to chyba smierdzi. Zresztą kocie też śmierdzi i ludzie w domach trzymają... a może by się nauczyła na dwór wychodzić???? Arctica .....Ty mówisz poważnie???????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 a ja tam się wcale nie dziwię......znając Arctickę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts