Moose 27.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Od paru dni karczujemy, chlastamy, rżniemy, grabimy, rąbiemy, wozimy... Mnie samo rżnięcie i układanie tak daje w kość od 2 dni, że ledwie łapkami ruszam... Ty zdecydowanie masz nadmiar energii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2012 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A najbardziej to mnie wkurza, że cały dzień zapierdzielam jak mały samochodzik, non stop na najwyższych obrotach i niewiele widać. No dobra... widać... ale przed nami też widać... wciąż. Założenia przy kupowaniu tej działki niby były takie, żeby nam wystarczyło pracy do końca życia... no to chyba wystarczy:lol:... i nie to żebym się już zbierała, nie, nie:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Cierp ciało, coś chciało... Nelsona nie uczesałaś?! I jak on, biedak, chodził taki rozczochrany??? No nie wiem, chłopak teraz traumę może przez to mieć, zamknie się w sobie jeszcze i co będzie? No to pogadałam i idę kopać, grabić, wyrywać i równać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No dziś też nie uczeszę... może nie podupadnie na psyhe, spróbuję go przekonać, że da się z tym żyć... albo będę solidarna:rotfl:. Właśnie się wyspałam to lecę do roboty!!! Niedaleko Nelsiowej zagródki to se pogadamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2012 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Na czesanie jednak mi nie wystarczyło czasu:bash:, ale... Poszłam do Nelsia, pogadać... leżał sobie u siebie na słomie. Podeszłam, nie wstał... przykucnęłam, zaczęłam głaskać wielkie, kudłate łepsko... po chrapkach najbardziej lubiał położył mi "główeńkę" na kolanach i ..............zasnął!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Arctica, ja nie mogę z Tobą, Dziewczyno, wykończysz mnie!!! Główeńkę!!! Zasnął!!! Aaaa!!! A długo tak siedziałas z tą główeńką, żeby Nelsiunia nie obudzić??? Aaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 położył mi "główeńkę" na kolanach i ..............zasnął!!! Jak kolanka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dobre :rotfl: Bożesz... ta godzina a Ona nadaje... Ty kobieto to spać nie możesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Pewnego dnia. drzewiej, trzymałam na kolanach źrebię 3 dniowe, ono jednak szybko zlazło, musi nie takie kolana mam ... No łebek Nelsona ... a długo tak przepraszam Nelsonik drzemał ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.03.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Matkobosko..toż to wizja raju na ziemi! Chciałbym zobaczyć ten obrazek.......... A Ty nie świadek Jehowy, Arctica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A długo tak siedziałas z tą główeńką, żeby Nelsiunia nie obudzić??? ... a długo tak przepraszam Nelsonik drzemał ...??? no nie za długo:wiggle:... chłop szukać mnie zaczął bo grabie mu się samotne wydały:mad: Jak kolanka??? przecie tylko łebek położył... nie był cięższy niż Salma, która lubi się na kolanka wgramolić Bożesz... ta godzina a Ona nadaje... Ty kobieto to spać nie możesz??? Codziennie wstaję o 6... dziecko do szkoły wytransportować, niehumanitarnie by było inaczej:p... o 6.30 spadam z powrotem do wyrka:rolleyes:... kocham spać Matkobosko..toż to wizja raju na ziemi! Chciałbym zobaczyć ten obrazek.......... A Ty nie świadek Jehowy, Arctica? nieeeeee... tu nie będę oryginalna, ja niepraktykujący katolik:)... A że znalazłam swój raj to fakt niezaprzeczalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 no chcialabym to zobaczyc...... Nelsonka główka na kolankach Arcticzki.......widok niebywaly! Zrób zdjecie ! ja chcę to zobaczyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Oj rzadko aparat chodzi ze mną... szczególnie jak potrzebny. Teraz nawet telefonu oduczyłam się nosić A tyle jest tych nieuchwytnych chwil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 szkoda!!! to musiało pięknie wyglądać - PIĘKNA I BESTIA....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 szkoda!!! to musiało pięknie wyglądać - PIĘKNA I BESTIA....... Who is who, w tym przypadku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 przecie tylko łebek położył... nie był cięższy niż Salma, która lubi się na kolanka wgramolić A to dokładnie jak moje maleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2012 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 szkoda!!! to musiało pięknie wyglądać - PIĘKNA I BESTIA....... Chyba PIĘKNY I BESTIA:rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2012 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A to dokładnie jak moje maleństwo... Ciorny na kolanach:jawdrop: . A swoją drogą to jak on ma na imię??? Wiem, powinnam napisać jak on się wabi... ale wabi to się kiełbasą U nas Hannah to tylko łebek kładzie, a jak ktoś nie zauważy to łapą dostaje. A Salma dwoma przednimi łapskami najpierw wskakuje, aby po chwili i zadek wgramolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Who is who, w tym przypadku??? No właśnie, kto był bestią? I jak prace, co robicie teraz w terenie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.03.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 raj na ziemi ale to cudnie brzmi, Arctica Ty to szczęściara jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts