Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

:rotfl:

No właśnie, kto był bestią? ;)

I jak prace, co robicie teraz w terenie...?

No wiadomo! Bestia może być tylko jedna!:cool:

Tamtą kwaterkę obsialiśmy trawą, od razu podlało:D. Nawet płot od warzywniako-winnicy rozwaliłam. No dobra... rozpoczęłam rozwalać bo chłop był na nie to musiałam pokazać jak to się robi. Poddał się i pomógł... jak połowy już nie było:sick:. Ogrodzenie było bardziej niż prowizoryczne, jeszcze na stemplach po budowlanych, a i tak musimy kawałek dorobić to zrobimy większy kawałek i będzie to jakoś wyglądało:).

Dziś posieję część warzyw, nie wszystkie się jeszcze kupiły i na niektóre to chyba za wcześnie jeszcze? No i wielkie sprzątanie pod orzechem! Ogromnego orzecha mamy z jeszcze większym pierdolniczkiem pod nim... takie różne drzewa, drzewska, karpy... stos stempli... i mnie boli to w oczka, trzeba popsiątać.

Jak nie przyjdzie ta zima to chałupa mi się nie posprząta. Przez okna jeszcze coś widać, no oprócz psiego balkonowego :oops: ale firanki wszędzie mi jakoś poszarzały:(... zimy!!!!

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciorny na kolanach:jawdrop::jawdrop::lol2: . A swoją drogą to jak on ma na imię??? Wiem, powinnam napisać jak on się wabi... ale wabi to się kiełbasą;):p

Nazywa się Earl Grey ale w skrócie Grey, a przeważnie... Gluś, Misio ;)

Masz rację, że się nie wabi... mój się na nic nie da zwabić... ani kiełbacha, ani parówki, ani ciasteczka... normalnie ręce opadają...:( pierwszy raz mam psa niejadka...

No wiadomo! Bestia może być tylko jedna!:cool:

Czy Pani mnie obraża???

Dziś posieję część warzyw, nie wszystkie się jeszcze kupiły i na niektóre to chyba za wcześnie jeszcze? No i wielkie sprzątanie pod orzechem! Ogromnego orzecha mamy z jeszcze większym pierdolniczkiem pod nim... takie różne drzewa, drzewska, karpy... stos stempli... i mnie boli to w oczka, trzeba popsiątać.

Jak nie przyjdzie ta zima to chałupa mi się nie posprząta. Przez okna jeszcze coś widać, no oprócz psiego balkonowego :oops: ale firanki wszędzie mi jakoś poszarzały:(... zimy!!!!

Zimy...!!! Chyba z koniem sie przez ścianę widziałaś, Kochana!!!

Ty nie bluźnij, bo Twój własny zwierzyniec będzie baaardzo niezadowolony!

Wiosna ma być i tyla! :yes:

A sprzątaniem - kto by się tam przejmował, przecież nie ma czasu na pierdoły! :o

Żyję, żyję... na dwa dni mnie od świata odcięli, net się zbiesił... a wczoraj jak już cywilizacja dotarła pod mą strzechę to własnego ogona dogonić nie mogłam. Jakoś brak mi organizacji, czas przez palce przecieka... nie zdążę porannej kawy wypić, a już noc... eeee... zwalmy to na pogodę, bo że do zada jest to chyba nikt nie zaprzeczy! Chyba mnie jakieś przesilenie łapie bo jakoś mi źle... i... eeeeeee....

Chciało się mieć arystokratę?

Tera trza nauczyć przychodzić! :rotfl: ;)

Ale trza nauczyć SIĘ przychodzić... do Księciunia!!!!:yes:

Przecie jaśnie pan nie będzie się trudził:lol2:

Może by i wypadało... ale wyobraź sobie, że lecę za nim po wsi wołając Wróóóć Książę... :rotfl:

A ja znów mam wizję a'la DPSia - Łosia na szpilkach, z parasolką, szminka na paszczy...... itp... wołająca - Wróóóć mój Książe!!!!!!

:rotfl:

Ale Osia koniecznie w tej wersji z avatarka swojego!... :rotfl: śminka na tych wielgaśnych chrapach... tak w serduszko wymalowana:rotfl:... i koniecznie te szpilki!!!! buaaahahahaaaaaa:rotfl::rotfl::rotfl:.... i parasolka....

no i koniecznie "wiaterek" taki jak od kilku dni dmucha:rotfl::rotfl::rotfl:

Bo Wy se złą arystokrację kupiłyście! Moje księżne i Najważniejszy i Najwspanialszy Książę Nelson I na "chodź" lecą jak na złamanie karku... i to do mnie, a nie odsie:yes::cool:

Oczywiście Łosia w tym biegu czerwona, i spocona, i wymachująca parasolką... :rotfl:

I ćwierkająca "Książęęęęęę!!! Wróóóóóóóóć!!!!" :lol2:

W każdym razie dobrze, że jesteś, Arctica, ważne, że net wrócił!

Dobra, lecę, bo musze w stodole pod kuchnię i kominek podłożyć. ;)

Ale Osia koniecznie w tej wersji z avatarka swojego!... :rotfl: śminka na tych wielgaśnych chrapach... tak w serduszko wymalowana:rotfl:... i koniecznie te szpilki!!!! buaaahahahaaaaaa:rotfl::rotfl::rotfl:.... i parasolka....

no i koniecznie "wiaterek" taki jak od kilku dni dmucha:rotfl::rotfl::rotfl:

Bo Wy se złą arystokrację kupiłyście! Moje księżne i Najważniejszy i Najwspanialszy Książę Nelson I na "chodź" lecą jak na złamanie karku... i to do mnie, a nie odsie:yes::cool:

Cholera, muszę chyba se takiego Nelsona sprawić coby mnie słuchał...;)

Oczywiście Łosia w tym biegu czerwona, i spocona, i wymachująca parasolką... :rotfl:

I ćwierkająca "Książęęęęęę!!! Wróóóóóóóóć!!!!" :lol2:

A Wasze wizje przekraczają wszelkie granice... nawet mojego wariactwa...:rotfl: