Arctica 30.03.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No właśnie, kto był bestią? I jak prace, co robicie teraz w terenie...? No wiadomo! Bestia może być tylko jedna! Tamtą kwaterkę obsialiśmy trawą, od razu podlało:D. Nawet płot od warzywniako-winnicy rozwaliłam. No dobra... rozpoczęłam rozwalać bo chłop był na nie to musiałam pokazać jak to się robi. Poddał się i pomógł... jak połowy już nie było:sick:. Ogrodzenie było bardziej niż prowizoryczne, jeszcze na stemplach po budowlanych, a i tak musimy kawałek dorobić to zrobimy większy kawałek i będzie to jakoś wyglądało:). Dziś posieję część warzyw, nie wszystkie się jeszcze kupiły i na niektóre to chyba za wcześnie jeszcze? No i wielkie sprzątanie pod orzechem! Ogromnego orzecha mamy z jeszcze większym pierdolniczkiem pod nim... takie różne drzewa, drzewska, karpy... stos stempli... i mnie boli to w oczka, trzeba popsiątać. Jak nie przyjdzie ta zima to chałupa mi się nie posprząta. Przez okna jeszcze coś widać, no oprócz psiego balkonowego ale firanki wszędzie mi jakoś poszarzały:(... zimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 raj na ziemi ale to cudnie brzmi, Arctica Ty to szczęściara jesteś no nie zaprzeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ciorny na kolanach:jawdrop: . A swoją drogą to jak on ma na imię??? Wiem, powinnam napisać jak on się wabi... ale wabi to się kiełbasą Nazywa się Earl Grey ale w skrócie Grey, a przeważnie... Gluś, Misio Masz rację, że się nie wabi... mój się na nic nie da zwabić... ani kiełbacha, ani parówki, ani ciasteczka... normalnie ręce opadają... pierwszy raz mam psa niejadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No wiadomo! Bestia może być tylko jedna! Czy Pani mnie obraża??? Dziś posieję część warzyw, nie wszystkie się jeszcze kupiły i na niektóre to chyba za wcześnie jeszcze? No i wielkie sprzątanie pod orzechem! Ogromnego orzecha mamy z jeszcze większym pierdolniczkiem pod nim... takie różne drzewa, drzewska, karpy... stos stempli... i mnie boli to w oczka, trzeba popsiątać. Jak nie przyjdzie ta zima to chałupa mi się nie posprząta. Przez okna jeszcze coś widać, no oprócz psiego balkonowego ale firanki wszędzie mi jakoś poszarzały:(... zimy!!!! Zimy...!!! Chyba z koniem sie przez ścianę widziałaś, Kochana!!! Ty nie bluźnij, bo Twój własny zwierzyniec będzie baaardzo niezadowolony! Wiosna ma być i tyla! A sprzątaniem - kto by się tam przejmował, przecież nie ma czasu na pierdoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Earl Grey - uuuu! To o ile się nie mylę, tytuł arystokratyczny... Może wypada się do Glusia zwracać Księciuniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Earl Grey - uuuu! To o ile się nie mylę, tytuł arystokratyczny... Może wypada się do Glusia zwracać Księciuniu???? Może by i wypadało... ale wyobraź sobie, że lecę za nim po wsi wołając Wróóóć Książę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Noooo ja tak latam.... I moja księżniczka w papierach ma napisane Invicto Princesa.... A na zawołanie jej... wcale nie reaguje... ....ot księżniczka... ze wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Chciało się mieć arystokratę? Tera trza nauczyć przychodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A ja znów mam wizję a'la DPSia - Łosia na szpilkach, z parasolką, szminka na paszczy...... itp... wołająca - Wróóóć mój Książe!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A ja znów mam wizję a'la DPSia - Łosia na szpilkach, z parasolką, szminka na paszczy...... itp... wołająca - Wróóóć mój Książe!!!!!! Na bank by mnie w wariatkowie zamknęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nie... W TVN-ie by pokazali, taki obciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nie... W TVN-ie by pokazali, taki obciach... To ja jednakże wolę wariatkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Obciach obciachem.. ale na obcasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Gospodyni - żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Hej hej, co słychać w Arcticowym Raju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Żyję, żyję... na dwa dni mnie od świata odcięli, net się zbiesił... a wczoraj jak już cywilizacja dotarła pod mą strzechę to własnego ogona dogonić nie mogłam. Jakoś brak mi organizacji, czas przez palce przecieka... nie zdążę porannej kawy wypić, a już noc... eeee... zwalmy to na pogodę, bo że do zada jest to chyba nikt nie zaprzeczy! Chyba mnie jakieś przesilenie łapie bo jakoś mi źle... i... eeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Chciało się mieć arystokratę? Tera trza nauczyć przychodzić! Ale trza nauczyć SIĘ przychodzić... do Księciunia!!!! Przecie jaśnie pan nie będzie się trudził Może by i wypadało... ale wyobraź sobie, że lecę za nim po wsi wołając Wróóóć Książę... A ja znów mam wizję a'la DPSia - Łosia na szpilkach, z parasolką, szminka na paszczy...... itp... wołająca - Wróóóć mój Książe!!!!!! Ale Osia koniecznie w tej wersji z avatarka swojego!... śminka na tych wielgaśnych chrapach... tak w serduszko wymalowana:rotfl:... i koniecznie te szpilki!!!! buaaahahahaaaaaa:rotfl::rotfl:.... i parasolka.... no i koniecznie "wiaterek" taki jak od kilku dni dmucha:rotfl::rotfl: Bo Wy se złą arystokrację kupiłyście! Moje księżne i Najważniejszy i Najwspanialszy Książę Nelson I na "chodź" lecą jak na złamanie karku... i to do mnie, a nie odsie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Oczywiście Łosia w tym biegu czerwona, i spocona, i wymachująca parasolką... I ćwierkająca "Książęęęęęę!!! Wróóóóóóóóć!!!!" W każdym razie dobrze, że jesteś, Arctica, ważne, że net wrócił! Dobra, lecę, bo musze w stodole pod kuchnię i kominek podłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale Osia koniecznie w tej wersji z avatarka swojego!... śminka na tych wielgaśnych chrapach... tak w serduszko wymalowana:rotfl:... i koniecznie te szpilki!!!! buaaahahahaaaaaa:rotfl::rotfl:.... i parasolka.... no i koniecznie "wiaterek" taki jak od kilku dni dmucha:rotfl::rotfl: Bo Wy se złą arystokrację kupiłyście! Moje księżne i Najważniejszy i Najwspanialszy Książę Nelson I na "chodź" lecą jak na złamanie karku... i to do mnie, a nie odsie:yes:Cholera, muszę chyba se takiego Nelsona sprawić coby mnie słuchał... Oczywiście Łosia w tym biegu czerwona, i spocona, i wymachująca parasolką... I ćwierkająca "Książęęęęęę!!! Wróóóóóóóóć!!!!" A Wasze wizje przekraczają wszelkie granice... nawet mojego wariactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 potwierdzam ale się uchichrałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts