Arctica 06.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 pięknie u Ciebie a te spadające liście sa takie urocze!!! i pasują do całości ..ja u siebie zamierzam pod drzewami wolgole nie grabić liści, zostawic własnie tak naturalnie.... Tylko jak byś trawkę chciała, taką ładną, to sobie z liśćmi nie poradzi... bynajmniej w takiej ilości jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Te ogromne drzewa wokół same w sobie są takim klimatem, że taka alejka będzie tam po prostu sztuczna też tak myślę Zaraz wkleję lepsze zdjęcia, takie na prawdę z bramy wjazdowej... tylko szkoda, że już nie tak zielono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/f6ceeeb2c702128a973a2d8b076478c3,10,19,0.jpg Może teraz takie łyse te drzewa nie wydają się tak dominujące, ale i tak nie pasi mi szpaler Te trzy okienka na wprost to moja kuchnia , niezły widok będę miała, nieeee...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kochana, ja dzisiaj pół lasu zgrabiłam, i uwierz więcej było bo kupa drzew koło siebie różniastych i iglastych i liściastych koszmar... zachciało się babie trawnika w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dlatego postawię na naturalność, przecież takie ładne... kororowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 widoki extra jesli drzewo to wsadziłabym tu po lewej stronie stajni........lipę reszta krzaczorki,bluszcz wijacy się po drzewach,funkie .........bliżej drzew a obok domku krzaczaste hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 pięknie u Ciebie a te spadające liście sa takie urocze!!! i pasują do całości ..ja u siebie zamierzam pod drzewami wolgole nie grabić liści, zostawic własnie tak naturalnie.... Tylko jak byś trawkę chciała, taką ładną, to sobie z liśćmi nie poradzi... bynajmniej w takiej ilości jak na zdjęciach planuje posadzić drzewa w pasie wzdłuz płotu i tam pod drzewami nieeee będzie trwanika!!! Rozrzuce troche kory a potem niech spokojnie liście sobie opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 widoki extra jesli drzewo to wsadziłabym tu po lewej stronie stajni........lipę reszta krzaczorki,bluszcz wijacy się po drzewach,funkie .........bliżej drzew a obok domku krzaczaste hortensje Też myślę, aby zrównoważyć te dwa ogromy co przy piwniczce rosną... Przy stajni rosły duże drzewa, tyle że rosły za bardzo "przy" , w fundamenty wrośnięte były , i musiały sie wynieść . A Hortensje... obowiązkowo... tylko zaiglacę je trochę, aby w zimę samych chochołów pod domem nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 pięknie u Ciebie a te spadające liście sa takie urocze!!! i pasują do całości ..ja u siebie zamierzam pod drzewami wolgole nie grabić liści, zostawic własnie tak naturalnie.... Tylko jak byś trawkę chciała, taką ładną, to sobie z liśćmi nie poradzi... bynajmniej w takiej ilości jak na zdjęciach planuje posadzić drzewa w pasie wzdłuz płotu i tam pod drzewami nieeee będzie trwanika!!! Rozrzuce troche kory a potem niech spokojnie liście sobie opadają Acha... niech opadają... sąsiadom na trawnik chacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dlatego postawię na naturalność, przecież takie ładne... kororowe Pewnie, że ładne Resztę lasu mam na szczęście taką właśnie naturalną a tu kawałka trawy mi się zachciało więc trzeba zadbać, żeby na wiosnę wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tak w ogóle to mieliśmy bardzo pracowity dzień dzisiaj. Może nie koniecznie "tymi rąsiami", ale kawał roboty widać. Wymyśliliśmy sobie ... wierzbę energetyczną... ale nie tak pole wierzby tylko z premedytacją wykorzystamy ją jako żywopłot. Wiem, że zimą kicha będzie z zasłony, ale to ledwie na widnokręgu będzie, bardziej o taką optyczną granicę nam chodziło . Więc poprosiliśmy miłego somsiada i nam zaorał... wzdłuż granicy... o tak http://foto1.m.onet.pl/_m/4e4ab5decfa6efb89199d8d18c15a5c5,10,19,1.jpg I wzdłuż innej granicy... tutaj wzdłuż drogi http://foto2.m.onet.pl/_m/a9012238008824883fabd6821823047a,10,19,3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 masz pełną głowę pomysłów.........będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dlatego postawię na naturalność, przecież takie ładne... kororowe Pewnie, że ładne Resztę lasu mam na szczęście taką właśnie naturalną a tu kawałka trawy mi się zachciało więc trzeba zadbać, żeby na wiosnę wyrosła Może warto przemeldować trawnik???? Chyba, że ma tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 masz pełną głowę pomysłów.........będzie pięknie Dzięki TYLKO KIEDY??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no ma bo w końcu fajnie na kocyku w lesie poleżeć na zielonej trawce?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to trzeba było więcej zaorac i starac się o dopłaty unijne ..........przecie do wierzby energ.jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a o stawie myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 W lesie... na trawie... ta to ma wymagania... a na kolkach nie łaska???? Właśnie miałam pisać o jeszcze... zaraz tylko mi zdjęcia wlezą... Nie możemy marnować więcej powierzchni na wierzbę, bo przecie siana nam trza bedzie . Cała ta planowana zgraja żreć będzie się upominać zimą... Staw jeden, ten mniejszy wyczyszczony... tylko... no... wody nima . Jak dogonimy czas to będziemy folią i gliną wykładać. A duży jeszcze w trakcie... czekania, aż komuś się zechce się przyjechać i wykopać. Zamówiliśmy trzech koparkowych dawno dawno temu i ... doopa. Płacić i prosić , muszę dojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A korzystając z okazji, że już mieliśmy sąsiada i to z traktorem... To wydarliśmy taki prostokącik w sadku... Na winniczkę .... na oko ok. 1000m2, powinno wystarczyć http://foto0.m.onet.pl/_m/7c33ce1daba33ca3cd6df1b5d3e15b6c,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts