Arctica 03.04.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Słońce wylazło i nawet dmucha ciut ostrożniej... idę na dwora, może mi przejdzie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (...)idę na dwora, może mi przejdzie:sick: Strułaś się wczoraj, czy jeszcze od weekendu trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.04.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.04.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 no i.??????????? Przeszło????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dawno nie łaziłam po znajomych, bo robota mnie przywaliła, ale już z letka światełko w tunelu widać Zachodzę, a tu ciszaaaaaaa - wszyscy ZAPRACOWANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.04.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dawno nie łaziłam po znajomych, bo robota mnie przywaliła, ale już z letka światełko w tunelu widać Zachodzę, a tu ciszaaaaaaa - wszyscy ZAPRACOWANI no o tej godzinie??? no i.??????????? Przeszło????? słońce + świerze powietrze + ............................................ bajaderki se zrobiłam:cool: jakby lepiej:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.04.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 daj spróbować!!!! Tych Bajaderek! Jak je robisz???? mniam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.04.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 :no: nie dam:no: zeżarłam:p no rodzina pomogła:rolleyes: Przepis z gazety: 10 dag herbatników, 1/3 masła, 2 łyżki mleka, 6 łyżek marmelady, 1/2 szkl. cukru pudru (dałam mniej, a następnym razem wcale nie dam), 4 łyżki kakao, 3 łyżki kremu czekoladowego, czekolada do polania, wiórki jak lubisz. Kruszysz herbatniki i miąchasz z całą resztą. Wstawiasz do lodówki. Zastygnięte kulkujesz zwilżonymi dłońmi, tulgasz w polewie, wiórkujesz jak chcesz i znów do lodówki. Zrobiłam podwójną porcję i nie zdążyły pożądnie zastygnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ale jesteś..............zeżarła!!!!! i nie dała buuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Przepis łatwy, taki jk dla mnie - kulinarnego laika...muszę wypróbować. mam tylko pytanko - jak polewa! taka gotowa czy sama rozpuszczałaś czekoladę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.04.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może być gotowa, tak w przepisie napisali... ja rozpuszczałam czekoladę... ale na kilka mi zabrakło i dałam same wiórki... też dobre, ale lepsze z polewą, taka łupinka się fajna robi... bo środek nie zdążył zastygnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 no to chyba jakaś bomba kaloryczna????? a co tam, raz się zyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2012 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 noooo taaaa.... ale na chandrę dobra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Arctica to spali te kalorie w polu albo przytulając Nelsia i jego damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zrobił mi się smak na bajaderkę.................................. a siedzem w pracy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To wyskiknij do cukierni;)... takie z cukierni są mniej kaloryczne bo kupisz jedną, no dobra na dużego smaka dwie, a nie wciągniesz kilkunastu... bo jeszcze som:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Arctica to spali te kalorie w polu albo przytulając Nelsia i jego damy. No tyle to się chyba nie da... Dziś byłam pełna dobrych chęci, ale... zaczęło padać, no od Was przylazło! Najpierw mżaweczka... żon posiał trawkę w zimowej kwaterce krowiej, wydeptały do imentu... my się czesaliśmy... później prawie przestało, chłop bronował... my się czesaliśmy... później miał nawóz rozsiewać i koło się pirdutło... a tak ładnie padało:bash: Zanim udało nam się odkręcić od xxxxxxxx-lat nie odkręcane śruby przemokliśmy do suchej nitki:sick:. Pojechał do wulkanizacji... ciągle lało... przyjechał, znów w ulewie założyliśmy koło... zapakowaliśmy leja... posiał... i.... :bash::bash::bash:przestało padać Qrna, że to zawsze musi być pod górkę Może jeszcze popada, nieee???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Chyba jutro zrobię bajaderki bo córa z narzeczonym z Niemcowni przyjeżdża a ona bardzo lubi wszelkie czekoladowce.Czy mi to wyjdzie....???Ale Arctica - co to jest "krem czekoladowy"? ja planuję zrobić sama z masła i kakao..czy to będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Lepiej daj nutellę np. lub jakikolwiek podobny. W przepisie jest już i masło i kakao;) Wyjść wyjdzie na bank! Tam nie ma co urosnąć, opaść, zzakalczyć się... nawet się przypalić nie ma jak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.04.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ale musiałabym kupić nutellę.. To już chyba wolę więcej masła.. Generalnie nie robimy ich ze ze względów dietetycznych, z całą pewnością... Chyba, że ważny jest ten orzechowy smak w nutelli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 eee... ja miałam jakiś duo coś tam, no i marmoladę różaną, która zdominowała smak... w bajaderkach to chyba ważne, żeby było słodkie i klejące...a orzechy i tak można dodać, ja dałam rodzynki bo miałam drobniutkie...przecież to w końcu śmieciuchy;)co wrzucisz to będzie:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts