Arnika 11.04.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Oooo to mój Emil kompletnie nie bał się żadnego psa...Ale to żadnego.. a ja miałam czasami serce na ramieniu... Swojego sznaucerka ugryzł w język i szarpał, jak to psy robią ze zdobytą maskotką/skarpetką... Nie miałam pojęcia jak bronić psa przed Emilem.. psina piszczała... a nam ręce opadły i nie miałam pojęcie czy się śmiać czy psa ratować... Innego razu poszłam z nim do koleżanki do zakładu fryzjerskiego dla psów.. ... pies stoi na stole w kagańcu.. bardzo agresywny, ona z olbrzymim doświadczeniem i nie bojąca się psów, jego robiła z rozwagą... zdjęli mu kaganiec do obcięcia kufy.. i nie obejrzeliśmy się, a Emil ( jakieś 5-6 lat miał wówczas) wyciąga psu z pyska język... Zamarliśmy wszyscy... Tylko tyle, że Emil ma już prawie 14 lat teraz.. nie o takie dziecko pewnie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Arnika, taki skarb w domu miałaś! - trzeba było tylko dać ogłoszenie w jakiejś gazecie i wypożyczany Emil zarobiłby na siebie i na rodzinę poskramianiem psiej dominacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2012 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Izulka... cześć Arnika... skoro teraz ma 14 to psisko dało język??? Nasz Konrad też jakoś szczególnie się nie bał. Wychował się z dwoma ONkami, a od trzeciego roku jego życia mieliśmy Kaję. Jako dwu-trzy latek podnosił wskazujący paluszek i wołał: "no!!! tylko nie skac"... teraz też się nie nada... ma 15:o Yetuś... no na prawdę nie wiedziałam, że ciąganiem za język można zdominować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzieciaki są niesamowite. A propos Emilka to przypomniała mi się taka bajka kreskówka o jednej dziewczynce, która baaardzo kochała zwierzątka - Emilka jej było na imię. Uwielbiała je przytulać. Tak mi się jakoś skojarzyło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Eeee wtedy jak Emil sznaucerkowi język gryzł, to miał nie więcej niż rok/półtorej i raczkował.. Był na poziomie psa.. znaczy pełzał po podłodze na wysokości psa... więc i go ugryzł... a ugryzł go dlatego. że go ciągnął za uszy, brodę, a pies się bronił i lizał go.. no to go Emil ugryzł... W zakładzie u koleżanki miał jakieś 5-6 lat. Emil też kocha zwierzęta.. jak kupiliśmy mu do dogoterapii Lwiego pieska( miał wówczas 4-4,5 latka i nic kompletnie nie mówił) to baliśmy się o niego( znaczy o psa), co by go na śmierć nie zakochał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 I nawet imię podobne:p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Muszę dziś zrobić wpis w dzienniku... może za rok go znajdę i porównam daty:rolleyes: Dziś po raz pierwszy po zimie krówki popróbowały trawki. "Popróbowały" bo pojeść to jeszcze nie ma co... ale gryzły pełnymi mordami:lol: http://images50.fotosik.pl/1506/86c40478e1b38ab2med.jpg a jakby ktoś potrzebował coś na chandrę... polecam - łatwe, szybkie i jakie przyjemne:p http://images39.fotosik.pl/1442/c457ed3e6ede946bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 O matko, dzięki za tę fotę z krówkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.04.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 jaka zielona ta trawka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zwierzyniec elegancki i stateczny A ja zapytam o zdjęcie poniżej... co to są te kulki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ladne stadko na trawkę wypóściłaś a w tle piękny twój domek ....super widoczek;) Też mam pytanko odnośnie tych kulek co to jest cos z ryżu??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Przyszłam znowu popatrzeć - boskie zdjątko. Stwory absolutnie piękne, a dworek też przepiękny! Aż ciepło na sercu się robi, jak się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No przybyło Ci tego zwierza nie powiem.. pięknie się prezentują. Niedługo za kowbojów będziecie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Potwory dziękują za miłe słowa:wiggle:... Kulki to takie szyszki co to można czasami na starówkach kupić... Pół kilo krówek, najlepiej mordoklejek, pół kostki masła, trochę mleka - wszystko rozpuścić i wsypać ryż preparowany, ile wlezie. Formować kulki lub szyszki jak tam komu wygodnie... Mniamiste!!!!:lol: Dzisiaj znów robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lecę popaść krówki:lol2::lol2:... Skoro sprawiają tyle przyjemności to przyniosę jakieś zdjątka (Depsiu) Izula, no kapelusz mam:rolleyes:... lasso nie potrzebne, same przylezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Fajne to towarzystwo!!! Nie przepadam za słodkościami, ale te kulki mnie zaintrygowały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Krówki są warte zdjęć, więc pokazuj je nam do znudzenia... ( w to ostatnie nie wierzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No czekam na te zdjątka, już się zdążyłąm nieco znudzić tym czekaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oj tam, oj tam... wczoraj przyssało mnie do krosna:oops:, dziś od rana wizytację miałam... później pognało mnie w poziomki... miały być bez rozłogowe, a z 10 sztuk zrobiło mi się chyba ze sto! Jesienią Nelsio je porządnie przystrzygł... myślałam, że po nich, a tym czasem już nawet zawiązki kwiatków niektóre mają Poziomki porozsadzałam, z rozpędu zielnik przekopałam i posiałam. Jutro podobno ma padać to podleje:p Dobra spadam zdjęcia wgrywać Zaraz wracam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Krosno masz?! Pokaż, co na nim robisz!!! No nie mogę, prawdziwa wieś u Ciebie, szacun!!! Czekam już godzinę na te foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts