Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Oooo to mój Emil kompletnie nie bał się żadnego psa...

Ale to żadnego.. a ja miałam czasami serce na ramieniu...

Swojego sznaucerka ugryzł w język i szarpał, jak to psy robią ze zdobytą maskotką/skarpetką... Nie miałam pojęcia jak bronić psa przed Emilem.. psina piszczała... a nam ręce opadły i nie miałam pojęcie czy się śmiać czy psa ratować...

Innego razu poszłam z nim do koleżanki do zakładu fryzjerskiego dla psów.. ... pies stoi na stole w kagańcu.. bardzo agresywny, ona z olbrzymim doświadczeniem i nie bojąca się psów, jego robiła z rozwagą... zdjęli mu kaganiec do obcięcia kufy.. i nie obejrzeliśmy się, a Emil ( jakieś 5-6 lat miał wówczas) wyciąga psu z pyska język...

Zamarliśmy wszyscy...

Tylko tyle, że Emil ma już prawie 14 lat teraz.. nie o takie dziecko pewnie chodzi...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Izulka... cześć:)

Arnika... skoro teraz ma 14 to psisko dało język???;) Nasz Konrad też jakoś szczególnie się nie bał. Wychował się z dwoma ONkami, a od trzeciego roku jego życia mieliśmy Kaję. Jako dwu-trzy latek podnosił wskazujący paluszek i wołał:

"no!!! tylko nie skac"... teraz też się nie nada... ma 15:o

Yetuś... no na prawdę nie wiedziałam, że ciąganiem za język można zdominować:rotfl:...

Eeee wtedy jak Emil sznaucerkowi język gryzł, to miał nie więcej niż rok/półtorej i raczkował.. Był na poziomie psa.. znaczy pełzał po podłodze na wysokości psa... więc i go ugryzł... a ugryzł go dlatego. że go ciągnął za uszy, brodę, a pies się bronił i lizał go.. no to go Emil ugryzł... :rotfl:

W zakładzie u koleżanki miał jakieś 5-6 lat.

Emil też kocha zwierzęta.. jak kupiliśmy mu do dogoterapii Lwiego pieska( miał wówczas 4-4,5 latka i nic kompletnie nie mówił) to baliśmy się o niego( znaczy o psa), co by go na śmierć nie zakochał.... ;)

Muszę dziś zrobić wpis w dzienniku... może za rok go znajdę i porównam daty:rolleyes:

Dziś po raz pierwszy po zimie krówki popróbowały trawki. "Popróbowały" bo pojeść to jeszcze nie ma co...

ale gryzły pełnymi mordami:lol:

http://images50.fotosik.pl/1506/86c40478e1b38ab2med.jpg

a jakby ktoś potrzebował coś na chandrę...

polecam - łatwe, szybkie i jakie przyjemne:p

http://images39.fotosik.pl/1442/c457ed3e6ede946bmed.jpg

Potwory dziękują za miłe słowa:wiggle:...

Kulki to takie szyszki co to można czasami na starówkach kupić...

Pół kilo krówek, najlepiej mordoklejek, pół kostki masła, trochę mleka - wszystko rozpuścić i wsypać ryż preparowany, ile wlezie.

Formować kulki lub szyszki jak tam komu wygodnie...

Mniamiste!!!!:lol::lol::lol:

Dzisiaj znów robię:p

Oj tam, oj tam... wczoraj przyssało mnie do krosna:oops:, dziś od rana wizytację miałam... później pognało mnie w poziomki... miały być bez rozłogowe, a z 10 sztuk zrobiło mi się chyba ze sto! Jesienią Nelsio je porządnie przystrzygł... myślałam, że po nich, a tym czasem już nawet zawiązki kwiatków niektóre mają:wiggle:

Poziomki porozsadzałam, z rozpędu zielnik przekopałam i posiałam. Jutro podobno ma padać to podleje:p

Dobra spadam zdjęcia wgrywać

Zaraz wracam:lol: