Arnika 20.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Noooo to się chyba nazywa SKS Czekam do niedzieli z wielkim zaciekawieniem co też Arctica przywiezie do domu, co to aż kolejne ręce do miziania potrzebne są.... A tak z ciekawości to te krowy weszły by do domu????? zmieściły by się....? znaczy za Tobą pewnie tak, czy też chętnie zamieszkały by? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Czekam do niedzieli z wielkim zaciekawieniem co też Arctica przywiezie do domu, co to aż kolejne ręce do miziania potrzebne są.... To poczekamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Matko... A może jaka lama albo inny kucyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hej dziewczyny! Laptek mi zdechł, na wszystkie pytania odpowiem jak zmartwychwstanie, wpadłam tylko na chwileńkę... Oooo!!!! chyba dzwoni facio do męża i mówi, że zdechł na amen... no nic. Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się... MÓJ KOŃ!!!!!!:lol::lol::lol::lol: właściwie powinnam napisać KOŃ Kalina http://images41.fotosik.pl/1470/1fc76272fe847415med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Piękna Więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No czułam nosem kucyka, czułam! Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Sądząc po imieniu to jest to pewnie konina...? (...)właściwie powinnam napisać KOŃ Postaw przy niej jakieś pudełko zapałek, bo punktu odniesienia do oceny wielkości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.04.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 no, pięknie....dopiełaś swojego!!!!! KUCYNKA słodziutka!!!!! poprosimy całość, bo łepek to troszkę za mało buuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.04.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 O ja cię ,ale piękna kucynka Arctico potrafisz zaskoczyć poprosimy zdjęcie całej Kaliny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Sądząc po imieniu to jest to pewnie konina...? Postaw przy niej jakieś pudełko zapałek, bo punktu odniesienia do oceny wielkości nie ma Yeti jesteś niezawodny !!!!! Zawsze mnie rozbawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Osobiście preferuję większe konie, ale moja córcia piała z zachwytu!!!! Mi też się podoba ... aha, od pudełka zapałek jest jednak o wiele większa wiem co mówię, na takiej piękności o wdzięcznym imieniu Biedronka i ciemniejszej maści jeździła swego czasu moja Latorośl. Arctica, jesteś debeściak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Co za słodziutkie koniątko... (koniątka..?) - pokaż całość koninki, Arctica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Arctica - to ile Ty masz lat, że Cię takie różne gnębią?! Ja w ogrodzie też od razu do parteru i na cztery, kręgosłup... Jakby tak w metrykę spojrzeć to nie jest tak źle:rolleyes:... tylko jakiś taki wybrakowany egzemplarz jestem:wiggle:. Kręgosłup to podczas dorastania mi się rozleciał, chyba w pewnym momencie tempa wzrostu nie wytrzymał... ciśnienie zawsze miałam za niskie, zawsze... aż poszłam do lekarza się na zgagę poskarżyć, tradycyjnie zmierzyła ciśnienie, później jeszcze raz... i jeszcze... i holter rozkazała założyć na dobę. Choleryczka jestem i mi skacze, moooooocno skacze:lol2:. Dostałam tabletki i mam cosntans aż miło, jak małolatka:cool:... Zgaga od przepukliny na żołądku, reflusk żółciowy... no żołądek mi się nie zamyka... a poza tym jestem zdrowa jak Nels... byk znaczy się. Na grypę ostatnio chorowałam 14 lat temu, nawet kataru nie udaje mi się złapać. Qrna chłopy moje co zimę leżakują zmorzeni przeziębieniem, a ja tylko za pielęgniarkę muszę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A tak z ciekawości to te krowy weszły by do domu????? zmieściły by się....? znaczy za Tobą pewnie tak, czy też chętnie zamieszkały by? za mną by wlazły... zmieściły by się, w salonie spoko wszystkie:cool: Zamieszkać raczej niekoniecznie, one nawet zimą niechętnie do obórki... u innych hodowców to podobno nawet żadnych dachów... u nas zimą śpią pod dachem, wiatka ze ścianami z trzech stron wyścielona suchą słomą... nawet jeszcze teraz przychodzą na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kalina to konina... kobyłka znaczy się No z tym pudełkiem zapałek to Yetuś przegołeś, ale jest "wieeeeelka", myślę że Osiowy Czarny Książe może być większy:rotfl: konina moja ma jakieś 80 cm:D Zdjęcia będą jak się telefon naładuje... lapka mi oddali i nawet działa ale nie działa bluetooth i muszę przez dwa telefony zdjęcia zgrywać, bo ten na którym są nie ma kabla... znaczy się ja nie mam do niego kabla... no i laptok znów do naprawy bo dlaczego nie działa??? Echhhhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Z telefonu ale mam... konina Kalina http://images50.fotosik.pl/1537/355c420c32fa9f79med.jpg http://images42.fotosik.pl/314/3d51d06f29be1d77med.jpg tutaj to jej tylko kości brakuje:rotfl: http://images38.fotosik.pl/1518/a7e8c1402ed8a50cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 yeti ma rację...daj jakiś punkt odniesienia! ja wzrokowiec jestem i nie moge sobie, jej, wielkości wyobrazić!!!!! Możesz sama stanąć......nie koniecznie pudełko zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Se przyjedziesz to się odniesiesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ale jesteś.......BABO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Twoja Jasna ma jakieś 50-60 cm... to se porównaj BABO:rotfl:... jakieś 20 cm więcej... Jak idziemy na pastwisko to kantarek trzymam w luźno opuszczonej dłoni, no wieeeeeelka jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts