Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Noooo to się chyba nazywa SKS :lol:

Czekam do niedzieli z wielkim zaciekawieniem co też Arctica przywiezie do domu, co to aż kolejne ręce do miziania potrzebne są....

A tak z ciekawości to te krowy weszły by do domu????? zmieściły by się....? znaczy za Tobą pewnie tak, czy też chętnie zamieszkały by?;)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny!

Laptek mi zdechł, na wszystkie pytania odpowiem jak zmartwychwstanie, wpadłam tylko na chwileńkę...

Oooo!!!! chyba dzwoni facio do męża i mówi, że zdechł na amen... no nic.

Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się...

MÓJ KOŃ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

właściwie powinnam napisać KOŃ;)

Kalina

http://images41.fotosik.pl/1470/1fc76272fe847415med.jpg

Osobiście preferuję większe konie, ale moja córcia piała z zachwytu!!!! Mi też się podoba ... aha, od pudełka zapałek jest jednak o wiele większa wiem co mówię, na takiej piękności o wdzięcznym imieniu Biedronka i ciemniejszej maści jeździła swego czasu moja Latorośl. Arctica, jesteś debeściak!!!!

Arctica - to ile Ty masz lat, że Cię takie różne gnębią?! :o

Ja w ogrodzie też od razu do parteru i na cztery, kręgosłup... :lol2:

Jakby tak w metrykę spojrzeć to nie jest tak źle:rolleyes:... tylko jakiś taki wybrakowany egzemplarz jestem:wiggle:.

Kręgosłup to podczas dorastania mi się rozleciał, chyba w pewnym momencie tempa wzrostu nie wytrzymał... ciśnienie zawsze miałam za niskie, zawsze... aż poszłam do lekarza się na zgagę poskarżyć, tradycyjnie zmierzyła ciśnienie, później jeszcze raz... i jeszcze... i holter rozkazała założyć na dobę. Choleryczka jestem i mi skacze, moooooocno skacze:lol2:. Dostałam tabletki i mam cosntans aż miło, jak małolatka:cool:...

Zgaga od przepukliny na żołądku, reflusk żółciowy... no żołądek mi się nie zamyka...

a poza tym jestem zdrowa jak Nels... byk znaczy się:D.

Na grypę ostatnio chorowałam 14 lat temu, nawet kataru nie udaje mi się złapać. Qrna chłopy moje co zimę leżakują zmorzeni przeziębieniem, a ja tylko za pielęgniarkę muszę robić:sick:.

A tak z ciekawości to te krowy weszły by do domu????? zmieściły by się....? znaczy za Tobą pewnie tak, czy też chętnie zamieszkały by?;)

za mną by wlazły... zmieściły by się, w salonie spoko wszystkie:cool:

Zamieszkać raczej niekoniecznie, one nawet zimą niechętnie do obórki... u innych hodowców to podobno nawet żadnych dachów... u nas zimą śpią pod dachem, wiatka ze ścianami z trzech stron wyścielona suchą słomą... nawet jeszcze teraz przychodzą na noc.

Kalina to konina... kobyłka znaczy się

No z tym pudełkiem zapałek to Yetuś przegołeś, ale jest "wieeeeelka", myślę że Osiowy Czarny Książe może być większy:rotfl::lol2:

konina moja ma jakieś 80 cm:D

Zdjęcia będą jak się telefon naładuje... lapka mi oddali i nawet działa ale nie działa bluetooth i muszę przez dwa telefony zdjęcia zgrywać, bo ten na którym są nie ma kabla... znaczy się ja nie mam do niego kabla... no i laptok znów do naprawy bo dlaczego nie działa???

Echhhhhhh....