meg60 25.04.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no nie wiem.....moja Jisna jest niewymiarowa taka zminiaturyzowana goldenka, więc te 20 cm toi tak mi nic nie mowi ! Babo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 To przymierz się do doga jak gdzieś na takowego wleziesz:D... Kalina ma wzrost standardowego doga:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ooooooooooooooo, to do domku go zabierzesz???? Dogi lubią ciepełko!!! A na spacerek będziesz ją wyprowadzać?? A tak na prawdę to jest przesłodka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No właśnie... chodzimy na spacerki bo cudnie chodzi prowadzana za kantarek, przytula łepek do dłoni i taka psitulona idzie...tylko żon mi mówi, że jak wariatka z koniem po polu latam... mój "dog" szetlandowaty jest więc ciepełko niekoniecznie:)... właśnie tony futra gubi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ale piękna panna...Normalnie konia jak z obrazka.... miodzio, do schrupania!Jakbyś miała na stanie taką powiedzmy 10-letnią dziewczynkę (córka..?? ...wnuczka...?????) to by wyła z zachwytu (tak sobie jakoś pomyślałam...).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Oooo, jaki słodziak! Śliczna konisia! Normalnie dumna jestem z siebie, że tak trafiłam ze zgadywaniem, co to będzie! Koty by sobie fajnie mogły na niej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Gagata... no niestety na stanie tylko chłop i to o 50% starszy... ale ja wyję Depsiu... łatwo Ci się zgadywało bo się kiedyś tam wygadałam, że mi kucynka po łepie łazi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kalina boi się krów! W celach zapoznawczych poszłyśmy do większych i muczących... Zostawiłam ją bez uwiązu za ogrodzeniem, sama poszłam do potworów... uczesałam Nelsia, uczesałam Lejdi... Kalina obserwowała... bała się podejść do ogrodzenia pomimo ogromnego zainteresowania z drugiej strony. Teraz najlepsze:D Psice siedziały po Kalinowej stronie, nagle ze szczekiem pognały do bramy... a konina za nimi:lol2: No to mam niezłe stado:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No ja bym bardzo chciała to STADO zobaczyć! (Arctica, znaczy masz mentalność 10-latki......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hmmmm... ale to dobrze, czy źle???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A Kalina też ze szczekiem...? Jacie, poproś Twojnego, żeby Ci fotę walnął, jak czeszesz Twoje krówki i bysia, a pieski z Kaliną dokoła w roli stada szczekającego... Jeszcze tylko brak gęgających i kwaczących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kobieto!!!!!! Ty to masz wyobraźnię Konina rżącego odgłosa jeszcze nie wydała, parska tylko sobie czasem:wiggle: Na niedzielę planujemy ponownie kwaterkę wypasową przed domem zainstalować to może wszyscy się na foto załapią... jak Kalina opory przełamie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hmmmm... ale to dobrze, czy źle???? To TYLKO i WYŁĄCZNIE DOBRZE! I niech Ci tak zostanie :yes: - życzę Ci! Myślę, że Wasz zwierzyniec przyczyni się do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ...Jeszcze tylko brak gęgających i kwaczących! Nooo, "... a przed Nią bieży baranek, a Nad nią fruwa motylek" Śliczna jest ta klaczka, córcia mi żyć nie daje ... Od naszej Brazki ze dwa razy mniejsza, ale grzywę i ogon ma tak samo czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 no nie mogę - muszę to zobaczyć!!!! Kucynka z psami pilnuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No z tym pudełkiem zapałek to Yetuś przegołeś, ale jest "wieeeeelka", myślę że Osiowy Czarny Książe może być większy konina moja ma jakieś 80 cm:D Zgadza się... Ogon ma 90 w kłębie... Ale masz pięknotkę... http://images42.fotosik.pl/314/3d51d06f29be1d77med.jpg tutaj to jej tylko kości brakuje:rotfl: http://images38.fotosik.pl/1518/a7e8c1402ed8a50cmed.jpg No Greyduła z kością identycznie leży... To przymierz się do doga jak gdzieś na takowego wleziesz:D... Kalina ma wzrost standardowego doga:rotfl: Fakt Kalina boi się krów! Boi się rozmiaru krówek... Twoje psice jej odpowiadają wzrostem...ale cyrk... To TYLKO i WYŁĄCZNIE DOBRZE! I niech Ci tak zostanie :yes: - życzę Ci! Myślę, że Wasz zwierzyniec przyczyni się do tego Jakbym taki miała i nie musiała do roboty pomykać to też bym takim cholerykiem nie była... A na widok zwierzyńca to się micha sama cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Szczęka mi opadła i nie wiem gdzie poleciała.... Klaczynka czy koninka śliczna... ale nie mam pojęcia jaka duża... dogi też różne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Poruszenie powszechne wywołałas, Arctico, koninką! Nie miną Cię moje odwiedziny, kochana, żeby tam nie wiem co! Nie wiem kiedy, z tym to jak u Ciebie, trudno jest wyjechać z domu, ale KIEDYŚ mi się uda! Już teraz nie mogę się doczekac zobaczenia tych wszystkich stworów. Na zdjęcie z wypasem przed chałupą czekam z utęsknieniem, powalcz o nie, bo to są wyjątkowe zdjęcia - taki dworek i przed nim cały zwierzyniec! Powinnaś fotoalbum wydać, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ania, Ty to mi robisz zagwozdki gramatyczno - językowe normalnie. Najpier męska krowa, a teraz damski koń. Znaczy się "konica" ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No to Czarny Książe 10 cm wyższy... fajnie by razem wyglądały:lol2:... Fotoalbum??? Najpierw musiała bym komunię mieć bo mój aparat do muzeum się nadaje:sick: A dla wszystkich, którzy nie mogą sobie wielkości Kaliny wyobrazić coś mam:cool:...tylko nie wzywajcie panów z kaftanikami z za długimi rękawkami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts