Arctica 26.04.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ania, Ty to mi robisz zagwozdki gramatyczno - językowe normalnie. Najpier męska krowa, a teraz damski koń. Znaczy się "konica" ?????? chodzi mi o to, aby język giętki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.04.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Marzenia są po to aby je spełniać... moje to z avatara spełniło się... nawet trochę bardziej niż marzyłam:cool: mieliśmy dziś gościa http://images38.fotosik.pl/1520/6198b4d510823fddmed.jpg sorry za jakość zdjęć, może kiedyś dorobię się aparatu:oops:... http://images38.fotosik.pl/1520/61f6c759d09d088cmed.jpg oooo... piciu:) http://images46.fotosik.pl/1486/c75cfa45b9181048med.jpg wyjatkowo kiepska jakość, ale obrazuje wielkość Kaliny:D http://images42.fotosik.pl/315/7c60640f35f5c75emed.jpg http://images37.fotosik.pl/1492/69bb868248460f12med.jpg żon nie zgodził się na świnkę to ma!... konia:cool: http://images38.fotosik.pl/1520/2cc01a9830991cc9med.jpg http://images50.fotosik.pl/1538/d1e4a5cbc458e9d0med.jpg tu śpicie???? http://images41.fotosik.pl/1475/d2ff693577b456aemed.jpg słucham panią? http://images38.fotosik.pl/1520/7a6a4c83c86340d9med.jpg baaaaardzo ciekawska koninka, wszędzie wlazła, do psiej michy z wodą kilka razy chodziła, wszystkie pokoje zwiedziła... czy ja jestem normalna??? Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 26.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nie do uwierzenia naprawde rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeee no poprostu SUPERAŚNIE!!!!!!!!!!! Koninka w domku!! Sama tam weszła czy ją zachęciłaś? Pewnie sama, z ciekawości - gdzie pancia poszła??? No to masz trzeciego pieska - takiego ogromniastego, choć psica za oknem niewiele mniejsza JESTEŚ CUDNA!!!!!! To nie ma nic wspólnego z nienormalnością!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 aaaa.... mam propozycję - Arctica ty sobie teraz avatarek zmień na swoją koninkę......będziesz miła oryginalny a nie zapozyczony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.04.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No kino za darmo! Bajka :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.04.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sama tam weszła czy ją zachęciłaś? pierwszy raz z dużą dozą nieśmiałości... kolejne sto już bez zastanowienia:lol::lol: W najskrytszych marzeniach nie przypuszczałam, że będę musiała zamykać drzwi przed...............................................KONIEM!!!!!:lol2: Ona po prostu pcha się do domu! Tak zwyczajnie, jak psy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nooo jesteś nienormalna... bo ci normalni marzeń nie realizują ... i umierają w wiku lat trzydziestu, a tylko czekają na pochówek w wieku.. osiemdziesięciu... Super koninka Jak ja kochałam konie.. jak baaardzo... teraz nie mam do nich dostępu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Konisia jest przesliczna, urocza normalnie jak kucyk w Świnoujściu na plaży! Słodziak w każdym calu, a już seria zdjęć w domu - hicior absolutny! Pozostaje pod wielkim wrażeniem, tym bardziej, że wykarmienie tej trzódki i zadbanie o nią przez cały rok to MNÓSTWO PRACY !!! Ciekawe, czy Kalinka teraz wpuści psy do domu. Dalej biegnie z nimi do bramy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wiedziałam , że jak looknę, to będzie na co popatrzeć Piękny konik Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.04.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ania no to co się u Ciebie dzieje to jakaś bajka. A ja uważałam, że Pipi Lansztrung to wymysły. A tu proszę na własne oczy, żec by można... Powiem tylko tak: szukam terminu po kalendarzu, kiedy wpadać do Cię ..... A jak się jeszcze małe krówiątko urodzi...... Oooo kochana, nalot normalnie będzie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Arctica, koninka w domu - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ania no to co się u Ciebie dzieje to jakaś bajka. A ja uważałam, że Pipi Lansztrung to wymysły. A tu proszę na własne oczy, żec by można... Powiem tylko tak: szukam terminu po kalendarzu, kiedy wpadać do Cię ..... A jak się jeszcze małe krówiątko urodzi...... Oooo kochana, nalot normalnie będzie chyba Pippi to jeszcze małpkę miała Artica a takiego małego Pana Nilsona też planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Cały czas zastanawiam się jak nazwać to Wasze "gospodarstwo" - i nic mi nie pasuje. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam...i moje Młode też nie...a jemu to warto by realu pokazać :yes: SUPER :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nooo jesteś nienormalna... bo ci normalni marzeń nie realizują ... i umierają w wiku lat trzydziestu, a tylko czekają na pochówek w wieku.. osiemdziesięciu... ale ładnie napisałaś... chcę być nienormalna:cool: warto marzyć!!!!! Dalej biegnie z nimi do bramy...? Wczoraj listonosz przesyłkę przyniósł (kantar dla słonia:sick:), zadzwonił... psy ze szczekającym hukiem ruszyły do bramy, za nimi mój połówek... a zaraz za nim Kalina... listonosz z rozdziawioną japą stał i się gapił. Dzisiaj psy dostały po kości szpikowej, leżały po drugiej stronie domu. Wypuściłam Kalinę... normalnie nie mogła znaleźć sobie miejsca, wszędzie ich szukała, nie znalazła, tak się zdenerwowała, że przegalopowała po całym podwórku kilka razy, nie mogła się uspokoić. Dopiero jak poszłam i zawołałam psice to koń się uspokoił. Niedługo to będzie z nimi na wycieraczce pod drzwiami spała:rotfl:... jak psunie są w zasięgu wzroku jest ok. psy łażą za nami, ona za nimi... albo też za nami... nic zrobić nie można bo co bym się nie przychyliła to albo mnie Hannah liże po mordzie albo Kalina ryja wsadza... zielska nie wyrwiesz bo ci z dłoni zabiera... faaaaaaaaajowoooo!!!! Ania no to co się u Ciebie dzieje to jakaś bajka. A ja uważałam, że Pipi Lansztrung to wymysły. A tu proszę na własne oczy, żec by można... Powiem tylko tak: szukam terminu po kalendarzu, kiedy wpadać do Cię ..... A jak się jeszcze małe krówiątko urodzi...... Oooo kochana, nalot normalnie będzie chyba to krówiątko to jak słoniątko... 21 miesięcy już chyba w brzuchu siedzi:rolleyes:... siedzą... Na nalot czekam, tylko z weekendami możemy mieć problemy:( Pippi to jeszcze małpkę miała Artica a takiego małego Pana Nilsona też planujesz? Baaaardzo chciałam... ale się boję, że ucieknie... za dużo drzew i za drogi interes coby go po tych drzewach ganiać Zamiast małego Pana Nilsona mam przecież dużego Pana Nelsona:yes: Cały czas zastanawiam się jak nazwać to Wasze "gospodarstwo" - i nic mi nie pasuje. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam...i moje Młode też nie...a jemu to warto by realu pokazać :yes: SUPER :D:D:D:D Zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Joesoo chciałabym to zobaczyć, po mordzie pogłaskać, cieplutkich chrapów dotknąć.. Nooo cudnie... Marz Kobieto i realizuj marzenia To ja pomarzę kiedyś zawitać do Was jeśli pozwolisz Te psice to jak mamki/niańki dla Koninki Co będzie zimą... gdzie ona będzie spała? a gdzie teraz śpi? Noo meksyk... chciałabym to widzieć... I już widzę oczyma wyobraźni... jak Emil rozdziawia buzie i nie może jej zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Oj, kochana - chyba spowodujesz wysyp zwierząt gospodarskich do miziania, może któraś z dziewczyn się odważy i pójdzie Twoim śladem! My z gospodarskich to tylko kury, ale bardzo świadomie - gdybyśmy nie mieli możliwości wyjechania gdzieś poza naszą wieś po sezonie, to byśmy pier....ca dostali. A nie moglibyśmy, bo Dziadkowie nie daliby już rady sami tego obskoczyć, nawet 2 czy 3 dni. Ergo - zwierzaków nie ma, psu i kotom Babcia da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (...)Ciekawe, czy Kalinka teraz wpuści psy do domu. (...) Do domu może wpuści, ale z fotela zepchnąć się nie da, ...a może niedługo i panią z łóżka wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Haftujesz, czy swojego Nelsia czeszesz tak zawzięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts