Arctica 28.04.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Co będzie zimą... gdzie ona będzie spała? a gdzie teraz śpi? Kalina śpi w stajni, taką kupiliśmy z działką http://images45.fotosik.pl/1092/393c46cee0509d64med.jpg i troszkę ją uzdatniliśmy:wiggle: http://images37.fotosik.pl/1053/e32a6087c7bac70dmed.jpg Pierwsze po prawej, te duże drzwi to Kalinkowy domek. Do zimy na pewno dostanie jakieś towarzystwo bo piesy z nią przecież mieszkać nie będą tylko z nami:). Do domu może wpuści, ale z fotela zepchnąć się nie da, ...a może niedługo i panią z łóżka wykopie No jasnowidz chyba:jawdrop: Dziś rano obudziły mnie nie tradycyjne mokre i zimne nochy tylko mięciutkie i cieplutkie, aksamitne chrapy:wiggle:!!!!! Żon wstał wcześniej, wypuścił koninę... i nie zamknął drzwi do domu:rolleyes:... Haftujesz, czy swojego Nelsia czeszesz tak zawzięcie? Udaję że haftuję... kilka krzyżyków dziennie... jakoś szkoda mi czasu na niemizianie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Oooo, tak zepsuliście teren stajence, tyle drzew wyrżnęliście! Faktycznie "troszkę" ją uzdatniliście. A Ty chcesz konince przyprowadzić konisia jeszcze i rozmnażać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Arctika, piękna ci ona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Oooo, tak zepsuliście teren stajence, tyle drzew wyrżnęliście! Faktycznie "troszkę" ją uzdatniliście. A Ty chcesz konince przyprowadzić konisia jeszcze i rozmnażać...? Drzewa nieszczęśliwie rosły w samiuśkich fundamentach, musiały wylecieć, albo one albo garażo-stajnio-kurniko-obórka... wybór był jeden. Nad towarzystwem dla Kaliny nieustannie dumam, opcji jest kilka. Zośka, wrzosówki, konina... na ogra jakoś nie mam odwagi... a najbardziej to bym kciała alpaki... ale chyba niestety minister finansów nie pozwoli:rolleyes:. Najprawdopodobniej będzie tak jak z Kaliną... się trafiła;)... to jest:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (...)Nad towarzystwem dla Kaliny nieustannie dumam, opcji jest kilka. Zośka, wrzosówki, konina... na ogra jakoś nie mam odwagi... a najbardziej to bym kciała alpaki... ale chyba niestety minister finansów nie pozwoli:rolleyes:.(...) Może poszukaj jakiegoś wsparcia w ministerstwie edukacji narodowej, albo sportu i turystyki ...albo, w ostateczności możesz postawić sprawę na ostrzu noża w ministerstwie spraw wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Wrzosówki fajne są, bierz wrzosówki! Są małoobsługowe i niekłopotliwe. I tak śmiesznie beczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 nie no konika to się nie spodziewałam ładna zamiana za świnkę kalina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z wrzosówkami jest taki problem, że wyżrą wszystko co zielone:rolleyes:... Kalina teraz chodzi wolno po przednim ogrodzie, póki co jedyne straty to wygrzebane kopytkiem parę wschodzących aksamitek, reszty ani krzaków, ani kwiatów nie rusza. Nie wiem, czy konie tak mają czy trafił mi się taki egzemplarz:wiggle:... mogło by jej tak zostać to miała by luz:lol:... Jakbyśmy dokupili wrzosówki, albo kozę to musiały by w zagrodzie chodzić... a tak ślicznie wygląda koń na ganku:p... Uffff... znów wiosna przeciągiem przemknęła i od razu lato przyszło... UPAŁ!!! a ja ciężko pracuję... na tarasie... krowy sobie pasę... i dłubię... http://images35.fotosik.pl/1350/e5785b920495a227med.jpg no dwie rzeczy jednocześnie! Ja się chyba przepracowuję!!! ...i las mi się już prawie uliścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ech, Tobie to dobrze! Ja to dopiero się przepracowuję - gości mam, posiłki robię i do tego strzeliło mi do łba przemalować sobie kuchnię stodolną, tak między przygotowaniem posiłków dla gości... A na dodatek Sołtysa muszę pilnować, żeby mi się nie obijał... Pokażesz bliżej fotkę tego haftu na krosnach? Bo nie wiem, czy ten las z liśćmi to ten naprzeciw czy masz na krosnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aha - no to może króliczki jakieś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No może nie króliczki:rolleyes:, ale masz:wiggle: Perspektywa tutaj trochę przeszkadza... ale Gagata kiedyś chciała Kalinę z psiczkami:rolleyes: http://images39.fotosik.pl/1484/893aafc131388bf8med.jpg niech mnie to kosztuje... zdemaskowaniem:o http://images49.fotosik.pl/1492/968d11fa7428bee1med.jpg i jeszcze zwalczając perspektywę wszystkie śtyry http://images40.fotosik.pl/1530/ca4e68639d53ba53med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) pięknie Aniu........ sielsko- anielsko!!! Masz po prostu raj na ziemi :yes: Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.04.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Fajna mama psiowa i koniowa z ciebie super wyglądasz ze swoim częściowym stadkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 30.04.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Arctica Rewelacja, sto lat mnie na FM nie było, a u Ciebie takie piękne zmiany u nas tylko 3 koty, 2 psy, 2 konie - moje małż nie jest entuzjastą takiej menazerii Cudnie u Ciebie, Kalina, Krówki, psy no i okolica przecudowna ogrom pracy, podziwiam, my już 2 lata w domku i dopiero teraz zaczynamy podwórko ogarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Arctica, po raz kolejny się pozachwycać przylazłam... az mnie szczęka opadła:jawdrop:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ha - Kalina boska! I wiesz co? Coś w tym jest - jesteśmy tak podobne w wielu rzeczach, że aż dziw! Wyglądamy też podobnie - jestem starszą wersją Ciebie! Okulary też i budowa ciała bardzo podobna! Idę się zastanowić, co to może znaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.04.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Piękne zdjęcia i miło cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Cudnie masz.... przyniosłam Ci do kolekcji http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/p480x480/155442_353225384726220_117055465009881_902098_818370965_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ojezuskuzłoty, Gosiek! Skąd Ty masz to nieprawdopodobne cudeńko?! No ja nie mogę, jaki słodziak maleńki niewyjęty!!! W życiu czegoś takiego nie widziałam, ojacie!!! Prześliczności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.05.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Aniu,nieprawdopodobnie rajsko u Ciebie!!widać ,że promieniejesz i jesteś szczęśliwa ,a to najważniejsze.:)Ciekawa jestem jakie zwierzątka jeszcze planujesz ,,,po fotkach Kaliny w domu to powiem szczerze brakuje mi tylko pana Nillsona:lol2:ale naprawdę jestem pełna podziwu ,że Ty to wszystko ogarniasz ...takie porządnie wychowane te Twoje zwierzaki:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts