AGP 01.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Hej dziewczyny! Laptek mi zdechł, na wszystkie pytania odpowiem jak zmartwychwstanie, wpadłam tylko na chwileńkę... Oooo!!!! chyba dzwoni facio do męża i mówi, że zdechł na amen... no nic. Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się... MÓJ KOŃ!!!!!!:lol::lol::lol::lol: właściwie powinnam napisać KOŃ Kalina http://images41.fotosik.pl/1470/1fc76272fe847415med.jpg Oszzzz..... zakuchałam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Arcticzka na 1 zdjęciu jak leżą psice z kaliną, to ta psica na pierwszym planie wyglada jak gepard lub puma przyglądająca sie konikowi , super ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.05.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A ja się tak cichutko spytam Aniu gdzie zgubiłaś swoją śliczną grzywkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Arctica Rewelacja, sto lat mnie na FM nie było, a u Ciebie takie piękne zmiany u nas tylko 3 koty, 2 psy, 2 konie - moje małż nie jest entuzjastą takiej menazerii Cudnie u Ciebie, Kalina, Krówki, psy no i okolica przecudowna ogrom pracy, podziwiam, my już 2 lata w domku i dopiero teraz zaczynamy podwórko ogarniać Gdzie??????? Jakie????? W domciu (no stajni oczywiście:rolleyes:) czy w hotelu? Zdjęcia proszę Ha - Kalina boska! I wiesz co? Coś w tym jest - jesteśmy tak podobne w wielu rzeczach, że aż dziw! Wyglądamy też podobnie - jestem starszą wersją Ciebie! Okulary też i budowa ciała bardzo podobna! Idę się zastanowić, co to może znaczyć... I co wydumałaś???... siostro:lol: Tylko skoro "budowa ciała" podobna to po chorere Ty się odchudzasz???:oops: Cudnie masz.... przyniosłam Ci do kolekcji http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/p480x480/155442_353225384726220_117055465009881_902098_818370965_n.jpg Orzesztyojejuniuuuuu!!!! Gdzieś Ty znalazła takiego wielkiego kota??? Cudowności i słodkości... zastanawiam się jaki wielki byłby źrebak Kaliny... pewnie właśnie jak kot:yes: Chyba muszę poszukać jakiegoś mało wyrośniętego ogra:rolleyes: Aniu,nieprawdopodobnie rajsko u Ciebie!!widać ,że promieniejesz i jesteś szczęśliwa ,a to najważniejsze.:)Ciekawa jestem jakie zwierzątka jeszcze planujesz ,,,po fotkach Kaliny w domu to powiem szczerze brakuje mi tylko pana Nillsona:lol2:ale naprawdę jestem pełna podziwu ,że Ty to wszystko ogarniasz ...takie porządnie wychowane te Twoje zwierzaki:)Pozdrawiam :rotfl::rotfl: Oooo... taaaaa.... psice nawet na smyczy chodzić nie umieją, a koninie się opcja osioł włącza i jeszcze nie znalazłam guzika wyłączającego . Psy obroży nie noszą bo się boję, że jak sobie gdzieś powędrują to je będzie łatwiej złapać przez obcych oczywiście, takie nagie to zawsze trudniej... a Kalina jak posmakowała wolności bezkantarkowej to nawet do jego założenia muszę się pogimnastykować, znaczy polatać za koniną, a jak przyjechała to ślicznie za uzdę chodziła:rolleyes:... Z planów to na pewno kiedyś będą alpaki... tylko muszę poszukać kiepsko chronionego banku:lol:, chyba kuleżankę Kalina dostanie... i chyba na wrzosówki się skuszę... Oszzzz..... zakuchałam siem ...i co na to Grzegorz???? Arcticzka na 1 zdjęciu jak leżą psice z kaliną, to ta psica na pierwszym planie wyglada jak gepard lub puma przyglądająca sie konikowi , super ujęcie Z ich dwóch właśnie Salma ma bardziej rozwinięty instynkt pasterski... najgorzej to jak chcemy gdzieś coś/krowy/Kalinę zagonić. "Pomaga" jak umie:D... obgryza kostki i nawet strzał kopytkiem jej nie powstrzyma:lol: A ja się tak cichutko spytam Aniu gdzie zgubiłaś swoją śliczną grzywkę???? Miałam się opalać i musiałam poskromnić coby jak flaga nie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No bo ja to starsza wersja, więc i ciałka NIECO wiecej... A marzy mi się rozmiar 38-40.. A kto zwierzaki opiekuje - Ty sama czy we dwójkę? Bo to jest OGROM pracy, zaczynam mysleć, że jesteś cyborgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ...i co na to Grzegorz???? Kombinuje gdzie konia wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No bo ja to starsza wersja, więc i ciałka NIECO wiecej... A marzy mi się rozmiar 38-40.. Całe życie nosiłam 40... zwężaną w pasie , teraz mi tu i ówdzie jeden rozmiarek podskoczyło... chociaż ostatnie spodnie kupiłam 38, a właśnie spodnie to ta ówda:rolleyes:. Więc my się nie zmieniamy tylko rozmiary nie trzymają miary;) A kto zwierzaki opiekuje - Ty sama czy we dwójkę? Bo to jest OGROM pracy, zaczynam mysleć, że jesteś cyborgiem. kury, psy i koń - moje, krowy mojego... ale właściwie razem wszystko robimy:). Tylko jaki OGROM?????? Toż ja bez przerwy się obijam, czasami to nawet moralniaka łapię, że tak całe dnie nic nie robię. Nasze potwory naprawdę są bezobsługowe. Krowy teraz to wody dolać, no nie przemęczę się przecież jak kran odkręcę... że jezioro się często robi bo zapomnę zakręcić - fakt:rolleyes: Co 4 -5 dni zmieniamy kwaterki wypasowe, zwinąć pastucha, zebrać paliki, rozstawić paliki i rozwinąć taśmę, no pół godziny niech będzie nawet i trzy kwadranse... dłużej na pewno nie. Poza tym trzeba wyjrzeć co jakiś czas, czy Nels nic nie zmalował... albo Lejdi, ale o tym później. No jeszcze placki z posłania pozbierać... jakieś 2 minuty:wiggle: Kury - rano wypuścić i dać ziarenka... później jak trzeba wodę z witaminkami... wieczorem jajca pozbierać i zamknąć. Jak coś w ogrodzie robię to im zielonego rzucę... Kalina - rano wypuścić, sprzątnąć stajnię no goowno wyrzucić... wody nalać jak nie ma... owsa wsypać jak nie ma... finito! jeszcze wieczorem parę rundek po przednim, na szczęście ogrodzonym ogrodzie polatać i rurę złapać... miziasta małpa jak nie wiem, ale pod jednym warunkiem, że nie mam kantarka w ręku... nawet jak schowam to i tak wyczuje... dziś na marchewkę do stajni szliśmy, jak to się dziadostwo szybko do dobrego przyzwyczaja, nooo:o... Psice teraz na suchym, kiedyś gotowałam ale przestało im smakować. To całkowity luzik, tylko wody nalewam kilka mich dziennie bo się konina podłącza:rotfl: Tak, że na prawdę nie ma zajęcia przy tych moich potworach... no chyba, że chciała byś miziać aż im się znudzi... no nie ma szans... żadnych!!!:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Kombinuje gdzie konia wcisnąć no!!! porządna chłopina:yes: taki kompaktowy jak Kalina to może by się i zmieścił... najwyżej po zielonkę na obciach po sąsiadach będziecie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 :bash:Lejdi :bash:zeżarła :bash:nasz :bash:sad!!! Jeszcze nie widziałam tak wqrwionego połówka mego:rolleyes:. Trzy lata temu sadzone drzewka, już wszystkie kwitnące... dokładnie nie liczyłam, ale z 50 szt. tak moooooooże 10% się ostało:o... normalnie jakby wiatrołom przelazł Dobrze, że jeszcze warzywa pod ziemią w większości bo bym chyba małpę utłukła:wiggle:. Rogów rura nie ma to byle się łeb zmieścił to i reszta przelezie... taranem!!! Ponad 300 kilo dziadostwo waży to co jej taka siatka??? ...i tak ją lubię Na szczęście mamy też drzewa, którym Lejdi nie podskoczy... duuuużo drzew... i wszystkie kwitną, ślicznie jest... http://images40.fotosik.pl/1534/315b14f7ce976b35med.jpg Spacer o świcie po kwitnącym sadzie - bezcenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) to brzydka Lejdi...nu, nu!!!!!! widocznie też jej się podobały - takie kwitnące! A skąd ona biedna miała wiedzieć, że to kwitnące, to nie dojedzenia. No skąd???? Przecież ona to tylko mała krówka jest..... a widok, na wasz DOM......bajkowy!!!! Zresztą już ci o tym pisałam......BAJA!!!! Edytowane 2 Maja 2012 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Normalnie jak sielskie życie w XIX wieku. Założyłabyś tylko trochę inną kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dorfi ma rację...załóż taką kieckę z halką wykończoną koronką - wypisz wymaluj XIX wiek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.05.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Gocha ja???? przecież mnie widziałaś Prędzej mnie zobaczycie w ramonesce i w glanach:rotfl: a poza tym tamte paniusie nie dotykały się do konia i psa... mogły by się ubrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 ale ty jesteś przecież z innej bajki.....ty nie tylko dotykasz ale i miziasz swoje zwierzatka, a kieckę możesz tylko do zdjęcia fajne będzie!!!! A glany i to coś na co dzień .......................zrób i pokaż!!! BABO!! chcę to zobaczyć - Arctica i kiecka z koronką !!!!!! Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 E tam zaraz pobrudzić. Przecież jeździły konno i nie robiły tego bez ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nie musi być kiecka ,przewieś tylko serwetę robioną przez siebie i już będzie klimacik...Aniu zapytam w gorącym dla siebie temacie...elewację macie śnieżnobiałą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.05.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 pięknie u Ciebie tak przytulnie i dotojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A to łobuzica ta Lejdi. Zeżreć prawie caaaały sad.... Nieźie to brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Gocha ja???? przecież mnie widziałaś Prędzej mnie zobaczycie w ramonesce i w glanach:rotfl: a poza tym tamte paniusie nie dotykały się do konia i psa... mogły by się ubrudzić Mów mi siostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 NO taaaak - chudym to ładnie w takich młodzieżowych ciuchach a ja to bym wyglądałaaaaa - łagodnie mówiąc, jak jakaś ciotka z demobilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts