Arctica 04.05.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 ale ty jesteś przecież z innej bajki.....ty nie tylko dotykasz ale i miziasz swoje zwierzatka, a kieckę możesz tylko do zdjęcia fajne będzie!!!! A glany i to coś na co dzień .......................zrób i pokaż!!! BABO!! chcę to zobaczyć - Arctica i kiecka z koronką !!!!!! Cudo! E tam zaraz pobrudzić. Przecież jeździły konno i nie robiły tego bez ubrania A skąd ja Wam wezmę XIX-sto wieczną kieckę???? Koronkę to bym se i udziurgała, ale do ślafroka mam ją przyszyć? Nie musi być kiecka ,przewieś tylko serwetę robioną przez siebie i już będzie klimacik...Aniu zapytam w gorącym dla siebie temacie...elewację macie śnieżnobiałą? Tak... nie mogłam się zdecydować na żaden kolor... i nie żałuję Mów mi siostro... Dobrze siostro:lol: NO taaaak - chudym to ładnie w takich młodzieżowych ciuchach a ja to bym wyglądałaaaaa - łagodnie mówiąc, jak jakaś ciotka z demobilu no jak byś mnie nie znała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki ,utwierdziłaś mnie w przekonaniu ,że mój wybór jest słuszny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Beatko... jedyny słuszny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Już odwrotu nie ma...zamówiłam tynk tralala:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.05.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A skąd ja Wam wezmę XIX-sto wieczną kieckę???? Koronkę to bym se i udziurgała, ale do ślafroka mam ją przyszyć? Kieckę można uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 o nie,nie... igłą to ja tylko! haftować... i tylko dlatego, że tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.05.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 oj nie pieść się BABO!!!! Jak migasz tempom to i ostrą sobie poradzisz. wystarczy trochę wyobraźni, a ty jej masz....oj masz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a jak się ukłuję i usnę, hę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.05.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 to druga połówka da ci buziaka i sprawa załatwiona!!!! tylko, żeby nie czekał stu lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Koniec świata normalnie! Konina z psami moimi przed drzwiami na dywaniku śpi!:lol2: Raz zdarzyło mi się, że nie mogłam z domu wyjść Zresztą, widok z sypialni:D http://images35.fotosik.pl/1359/e4269ba5e739df35med.jpg trochę ładniejszy bo z kwitnącym sadem no i z krowinkami z kuchni:D http://images42.fotosik.pl/332/50a68f49b61f4f39med.jpg tak po cichutku coby nie zapeszyć... ale muszę... nie będzie mebli do salonu, nie będzie łazienki... booooooo... jutro Kalina dostanie koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!! Bedzie jej weselej i dwa na dwa!!! dwa psy i dwie koninki tylko czy starczy miejsca na tarasie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ale ta koninka patrzy za Tobą... jak nie w kierunku okna w sypialni to do kuchni... Super, że będzie miała koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Zazdrość mnie zeżre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Nijak nie mogę tej ramoneski i glanów poskładac z widokiem na Kalinę, sad i krowy ... I jeszcze krosna... Ja tam zwolenniczką kiecek i spódnic jestem, zaprzysięgłą. : Jest już ta nowa koninka? I własciwie ile lat ma Kalina...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 jest koninka namber tu????? kiedy ją zobaczymy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!! Bedzie jej weselej i dwa na dwa!!! dwa psy i dwie koninki tylko czy starczy miejsca na tarasie???? starczyło:yes::lol2: Zazdrość mnie zeżre... no czośty siostro:rolleyes:... cojemojetojetwoje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Nijak nie mogę tej ramoneski i glanów poskładac z widokiem na Kalinę, sad i krowy ... I jeszcze krosna... Ja tam zwolenniczką kiecek i spódnic jestem, zaprzysięgłą. : ... I własciwie ile lat ma Kalina...? Bo Ty kobieta z tradycjami jesteś... ja spódnicę wkładam raz, no może dwa razy w roku, a sukienkę... tylko na okazje typu wesele. Oooo!!!! prawdopodobnie w lipcu mi się przytrafi:eek: A ramoneska... i glany... jakby tak jeszcze harleya dorzucić to może by się wpisało, coooo???? Kalina ma 3 lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Jest już ta nowa koninka? jest koninka namber tu????? kiedy ją zobaczymy???? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 arctica ale masz tam pięknie zwierzaczki są przecudne, chętnie bym się z nimi poznała ( jeśli konik by mnie w tyłek nie ugryzł) dworek na wiosnę w kwitnących drzewach wygląda przecudnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Koninki moje nie gryzą... psinki też nie:rolleyes: Zapraszam:) kto jak kto, ale Ty to daleko nie masz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts