Arctica 06.05.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 I wszystko wróciło do normy... Nie muszę już drzwi zewnętrznych ciągle zamykać... koń mi się do domu nie pcha... Pieski mogą z nami w domku być... miałam wyrzuty, że Kalinie smutno i pieski w dzień zostawialiśmy z nią na zewnątrz... Z Salmowego pyska zniknęła mina pt. "Ratunku! Zabierzcie tego goopiego konia!" Kalina ma koleżankę... już chyba nawet przyjaciółkę... i drapak w postaci mojego stelażu do róż pnących już nie potrzebny... koleżanka czochra... i koń już nie łazi za psami... teraz psy łażą za koninkami Ale Kalina już nie łazi za nami... nie mam już trzeciego "pieska", ma nas w głębokim poważaniu... "mam koleżankę przecież"... nie przybiega jak tylko wyjdę na zewnątrz... Nie wiem czy lubię mieć dwa konie:confused: ale wiem, że teraz jest szczęśliwa:) A zamiast konia na tarasie mam..................................................dwa konie:lol: tylko czy to oby na pewno norma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 FOTY DAWAJ!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 WNIOSEK POWYŻSZY POPIERAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wpadłam pooglądać dwie koninki ....I gdzie one są... bo nie widzę.... FOTY POKAŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dobra, dobra... już nie krzyczcie... coś tam zrobiłam, zobaczę, wgram i pokarzę ...albo się z Wami podroczę:p:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No dobra, mam:wiggle:... Tadammmmmmm:cool:... Karolina - tak ma w paszporcie, ale nie wiem czy nie będzie musiała dostać domowego imienia... troszkę zbyt podobne do Kalina, mogą nie rozróżniać Więc... KAROLINA:lol: http://images41.fotosik.pl/1495/6ddd94bdd6f6bd74med.jpg tutaj z nową koleżanką... http://images39.fotosik.pl/1497/cb1332026b5f26camed.jpg i jeszcze "kocham cię siostro" http://images49.fotosik.pl/1505/a7c29f07436e4165med.jpg To od razu pokarzę fotę pt. "Jakby co to pilnujemy!":lol: http://images35.fotosik.pl/1362/3976cf6bdf5956abmed.jpg na koniec moje śpiące maleństwo:cool: http://images49.fotosik.pl/1504/cbfc9764968fe3edmed.jpg a mówili mi, że koń się bardzo rzadko kładzie i śpi na stojąco:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Matkobosko.... Chciałam napisać, że piękne te Twoje Trzy Psy, ale nie nadążam... Śtyry!!!! Cuda, panie, cuda!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aleeeeeeeeeeee grzywa :jawdrop: Śliczności faktycznie Teraz to już chyba masz wszystkich w domu ? Czy kogoś brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Łomatkoi córko!!! Jakie smaczności, z jaką GRZYWĄ KONKURSOWĄ! No ja nie mogę, jaki szał! Słodka jest, a już razem we dwie to nie do opowiedzenia! I jak Kalina słodko śpi, jak maluch jakis! Kurde, teraz to nie zastanawiam się CZY, tylko zastanawiam się KIEDY będzie nastepne zwierzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 KAROLINA cudna a jaką ma grzywę hmm;) ,to teraz masz brunetkę i blondynę he he....fajnie no po prostu pięknie u ciebie taki twój raj na ziemi:) KALINA niesamowicie wygląda jak śpi......super a i twoje psice urocze Ciekawe czy jeszcze nas czymś zaskoczysz? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ŁAAAAŁŁŁŁŁ Ale super Bożesz... dobrze, że mój Emil tego nie widzi.. bo bym musiała odpalać wrotki i jechać... nie wytrzymałabym jego pisku... mamusiu,... kiedy ( czytaj od razu) jedziemy do tej pani z konikami... i czy będę mógł je głaskać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Hmm, udalo mi się uzupełnić zaległości. Śliczne konie A jakiej rasy jest Karolina? I ile ma lat? A tak w ogóle, to chyba gdzieś niedaleko mnie mieszkasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.05.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Arcticzka koninka druga cudniasta jest. superowe koniki a może jeszcze..alpaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŚ CZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! KOCHANA KONINKA NAMBER TU PRZEPIĘKNA - TAKA KSIĘŻNICZKA Z BAJKI!! Warkoczyki można jej na tej grzywie pleść!!! teraz bedziesz miała pełne ręce roboty - mizianie, czesanie i doszło plecenie warkoczyków Kalinka to tak jak jej siostry pieski - na boczku najwygodniej!! Ale faktycznie mowią, że konie śpią na stojąco!! Są jednak wyjątki!! CUDNIE U CIEBIE I JUŻ!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 wow jak grzywa super i chyba dopiero co od fryzjera wyszła co? włoski takie równe i wyczesane to jest po prostu bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a właśnie, alpaki... ja też miałam na nie ochotę. U nas na forum ktoś hoduje, ale nie pamietam, kto, był wątek o kozach (miałam kiedyś, nigdy więcej!) i przy tym alpaki wyszły. Jedną wadę mają - cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 http://animalia.pl/sklep.php?kat=541 Powyższe to preparaty na gzy innych końskich wrogów, działają, sprawdzone w stajni! Cenowo to widać, ale składy mają podobne i oddziaływanie też. Piękne są obie, do głaskania i przytulania akurat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Już dwie? Ja jeszcze nie znalazłam miejsca na jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 no czośty siostro:rolleyes:... cojemojetojetwoje:wiggle: Ojojoj... uważaj bo nawiedzę Cię... A zamiast konia na tarasie mam..................................................dwa konie:lol: tylko czy to oby na pewno norma??? A nie...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ania zarąbiście z tymi koninkami.Ty masz tam raj na ziemi !!!!Gęba się człowiekowi rozwesela, jak do Ciebie wchodzi na pogaduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts