Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co Depsia??? Ty chyba za często do kościoła chodzisz... bo jakieś układy odgórne węszę:rolleyes:...

Nigdzie nie padało tylko u Ciebie!!!:o

U nas nawet grzmiało:yes:...

nawet czarno się zrobiło:yes:...

nawet wiatr zaczął wiać:yes:...

nawet kantar Karolinie włożyłam coby je szybko ewakuować:yes:...

nawet dokładnie nad nami ta burza przeszła:yes:...

Nawet sąsiadowi siana nie zmoczyło:evil::evil::evil:

może też do kościoła chodzi... często... za często...

Ewuś... krowa jeszcze się nie zdecydowała... znaczy się jeszcze krowa nie ma krowy... krowinki:rolleyes:

Na pewno będę głośno krzyczeć, przegapić się nie da:p

O matko, ja do kościoła za często...!!! :rotfl:

Na palcach jednej ręki policzę, ile razy w roku tam jestem! :cool:

Jakoś personel naziemny Pana Boga nie potrafi mnie do siebie przekonać. :p

Z tym deszczem to może być słąbo w tym roku - w zeszłym suszy nie było, ale za to latyo było paskudne, a jesień bardzo sucha, w tym podobno lato ma być upalne...

Ech, wariactwo jakieś z tym klimatem, słowo daję! :mad:

Jak se podlejesz:lol::lol2::lol2::lol2:

Iza!!! Ratunku!!! Brzydką pogodę nam szykują!!!:eek:

A ja, jakbym nie miała co robić to sobie wymyśliłam, że bruk na rondzie poszerzę... niby się mieściłam, nawet naszą kolumbryną, ale już wysiąść to trza było w krzaki... no to poszerzam...już mam dosyć:sick:... już niedużo:)

a jeszcze ogórki powinnam dosiać... w tym roku to przetwory będę chyba w grudniu robić jak taaaaakie tempo z tym dosiewem mam... jakoś nie mogę się zebrać:wiggle:...

Depsia sucho??? Wczoraj nie mogliśmy palików od pastucha powbijać! 10 cm, metalowe szpikulce nie dają rady!:sick:

Ewuś... jakoś nie zapamiętałam tamtego lata, muszę się doliczyć co ja wtedy robiłam:rolleyes:...

Jak se podlejesz:lol::lol2::lol2::lol2:

:rotfl::rotfl:

Tudzież jak na równiku zamieszka :lol2:

Iza!!! Ratunku!!! Brzydką pogodę nam szykują!!!:eek:

Się nie przejmuj. Jak zwykle z fusów wróżą. Marna z nich wróżka.

A jak będzie padało to też dobrze, bo przynajmniej paliki dasz radę powbijać :lol:

A ja, jakbym nie miała co robić to sobie wymyśliłam, że bruk na rondzie poszerzę... niby się mieściłam, nawet naszą kolumbryną, ale już wysiąść to trza było w krzaki... no to poszerzam...już mam dosyć:sick:... już niedużo:)

Miałaś sprzątać ;)

a jeszcze ogórki powinnam dosiać... w tym roku to przetwory będę chyba w grudniu robić jak taaaaakie tempo z tym dosiewem mam... jakoś nie mogę się zebrać:wiggle:...

Depsia sucho??? Wczoraj nie mogliśmy palików od pastucha powbijać! 10 cm, metalowe szpikulce nie dają rady!:sick:

Ewuś... jakoś nie zapamiętałam tamtego lata, muszę się doliczyć co ja wtedy robiłam:rolleyes:...

Jak tak dalej z tą suszą będzie to się okaże że ja tylko na rachunki za wodę pracuję:confused:. Hektolitry wylewam na te moje skarby zielone żeby przeżyły.:(

Jakby mało tego było, jeszcze dzisiaj wiatr jak głupi jakiś wieje i dodatkowo wszystko przesusza, a w radiu wieszczą, że wszędzie popada OPRÓCZ ZACHODU!!! :cry: :cry: :cry:

U nas środeczek... i popadało porządnie:wiggle:... no warzywka w każdym razie solidnie podlało, krzaczki jutro będzie i tak mężuś podlewał... ale on lubi tą robotę;)... mi by się nie chciało, przecież padało, nieee:rolleyes:???

Jakbym wiedziała, że deszcz czeka, aż dosieję te łogóry to bym wcześniej posiała:eek:...

Izka???? A Ty do mnie na test białej rękawiczki przyjeżdżasz, hęęę????

Gosiek... przedstawienie suuuuuuper!!! Z rozdziawioną japą siedziałam i się gapiłam. Z Kalinką ćwiczymy "no chodź się psitul" za to Lejdi sprzedaje identiko kuksańce w zadek jak ten konik:lol:... bodzie małpa i tyle... jak jakiś byk leci za człekiem:eek:.

No coś Ty - za Tobą też Lejdi leci, żeby bodnąć? :jawdrop:

Przecie to ulubienica Twoja chyba...? :rolleyes:

Chyba, że własnie dlatego, że bodzie, bo lubisz...

Dobra, sama znajdę drzwi!