EZS 24.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 przegapiłam coś - a co z tą krową co miała miec krowę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2012 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wiesz co Depsia??? Ty chyba za często do kościoła chodzisz... bo jakieś układy odgórne węszę... Nigdzie nie padało tylko u Ciebie!!! U nas nawet grzmiało:yes:... nawet czarno się zrobiło:yes:... nawet wiatr zaczął wiać... nawet kantar Karolinie włożyłam coby je szybko ewakuować... nawet dokładnie nad nami ta burza przeszła:yes:... Nawet sąsiadowi siana nie zmoczyło:evil::evil: może też do kościoła chodzi... często... za często... Ewuś... krowa jeszcze się nie zdecydowała... znaczy się jeszcze krowa nie ma krowy... krowinki:rolleyes: Na pewno będę głośno krzyczeć, przegapić się nie da:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Na pewno będę głośno krzyczeć, przegapić się nie da:p Czekamy na wrzaski z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O matko, ja do kościoła za często...!!! Na palcach jednej ręki policzę, ile razy w roku tam jestem! Jakoś personel naziemny Pana Boga nie potrafi mnie do siebie przekonać. Z tym deszczem to może być słąbo w tym roku - w zeszłym suszy nie było, ale za to latyo było paskudne, a jesień bardzo sucha, w tym podobno lato ma być upalne... Ech, wariactwo jakieś z tym klimatem, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.05.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 nie wariactwo tylko cykle klimatyczne. W tym roku będzie takie lato, jak 3 lata temu, co klimatyzatory wszystkie wykupili. Dlatego nad nasze morze jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A powiesz Ewa coś bliżej...? To bardzo interesujące, może bym zaczęła coś z tego rozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 bliżej nie wiem, ale z grubsza się zgadza na razie, idzie podobnie więc może i dalej pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ale że co - że co 3 lata to się powtarza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A bo to wszystko to od El Ninio zależy. Najkrócej to :jak zjawisko było duże to przynosi wszędzie upały a u nas deszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Hmmm... A kiedy będzie ciepło i mokro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak se podlejesz:lol::lol2: Iza!!! Ratunku!!! Brzydką pogodę nam szykują!!! A ja, jakbym nie miała co robić to sobie wymyśliłam, że bruk na rondzie poszerzę... niby się mieściłam, nawet naszą kolumbryną, ale już wysiąść to trza było w krzaki... no to poszerzam...już mam dosyć... już niedużo:) a jeszcze ogórki powinnam dosiać... w tym roku to przetwory będę chyba w grudniu robić jak taaaaakie tempo z tym dosiewem mam... jakoś nie mogę się zebrać... Depsia sucho??? Wczoraj nie mogliśmy palików od pastucha powbijać! 10 cm, metalowe szpikulce nie dają rady! Ewuś... jakoś nie zapamiętałam tamtego lata, muszę się doliczyć co ja wtedy robiłam:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak se podlejesz:lol::lol2: :rotfl: Tudzież jak na równiku zamieszka Iza!!! Ratunku!!! Brzydką pogodę nam szykują!!! Się nie przejmuj. Jak zwykle z fusów wróżą. Marna z nich wróżka. A jak będzie padało to też dobrze, bo przynajmniej paliki dasz radę powbijać A ja, jakbym nie miała co robić to sobie wymyśliłam, że bruk na rondzie poszerzę... niby się mieściłam, nawet naszą kolumbryną, ale już wysiąść to trza było w krzaki... no to poszerzam...już mam dosyć... już niedużo:) Miałaś sprzątać a jeszcze ogórki powinnam dosiać... w tym roku to przetwory będę chyba w grudniu robić jak taaaaakie tempo z tym dosiewem mam... jakoś nie mogę się zebrać... Depsia sucho??? Wczoraj nie mogliśmy palików od pastucha powbijać! 10 cm, metalowe szpikulce nie dają rady! Ewuś... jakoś nie zapamiętałam tamtego lata, muszę się doliczyć co ja wtedy robiłam:rolleyes:... Jak tak dalej z tą suszą będzie to się okaże że ja tylko na rachunki za wodę pracuję. Hektolitry wylewam na te moje skarby zielone żeby przeżyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dla uśmiechu - http://www.youtube.com/watch?v=6J0orC2QECc&feature=related może ze swoimi tak pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jakby mało tego było, jeszcze dzisiaj wiatr jak głupi jakiś wieje i dodatkowo wszystko przesusza, a w radiu wieszczą, że wszędzie popada OPRÓCZ ZACHODU!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 U nas środeczek... i popadało porządnie:wiggle:... no warzywka w każdym razie solidnie podlało, krzaczki jutro będzie i tak mężuś podlewał... ale on lubi tą robotę... mi by się nie chciało, przecież padało, nieee:rolleyes:??? Jakbym wiedziała, że deszcz czeka, aż dosieję te łogóry to bym wcześniej posiała:eek:... Izka???? A Ty do mnie na test białej rękawiczki przyjeżdżasz, hęęę???? Gosiek... przedstawienie suuuuuuper!!! Z rozdziawioną japą siedziałam i się gapiłam. Z Kalinką ćwiczymy "no chodź się psitul" za to Lejdi sprzedaje identiko kuksańce w zadek jak ten konik:lol:... bodzie małpa i tyle... jak jakiś byk leci za człekiem:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 U nas zaczęło porządnie, ale już po kilkunastu minutach... zabrakło wody w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 U mnie sucho, zapowiadają poważne deszcze dopiero na piątek:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No coś Ty - za Tobą też Lejdi leci, żeby bodnąć? Przecie to ulubienica Twoja chyba...? Chyba, że własnie dlatego, że bodzie, bo lubisz... Dobra, sama znajdę drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Izka???? A Ty do mnie na test białej rękawiczki przyjeżdżasz, hęęę???? A mówiłaś, że motywacji Ci brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Wróciłam zza tych drzwi, a tu nikogo nie ma znowu!Haloooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts