sipatka 06.06.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hej dziewczyny i chłopaki.W imieniu Arctici przepraszam za nieobecność gospodyni wynikłą z kłopotów internetowych. Przez jakiś czas nasza gospodyni będzie niedostępna na łamach swojego i innych dzienników.Myślę, że jak upora się z netem to dołączy do nas.Pozdrawia nas serdecznie i życzy wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 I vice-wersja dla Gospodyni!! Dla Szybkiego Posłańca oczywiście też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 15 Czerwca 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Pozostaje zaczekać, albo jutro zadzwonię zapytać, co z tym dzieckiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No helou!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.06.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 chyba trawę kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Haftuje, skubana, na pewno haftuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jakie dziecko???? Jaki posłaniec???? Czego ja nie wiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja też nic nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.06.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 cisza dalej aż dzwięczy w uszach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Raz, dwa... Raz, raz... Próba mikrofonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cywilizacjo witaj!!!!!! podglądałam Was czasami, ale pisanie postów było już poza zasięgiem mojej cierpliwości:p Haftuje, skubana, na pewno haftuje! Jasnowidz... dzka jakaś czy co???? Pewno, że haftuje!!! Jakie dziecko???? Jaki posłaniec???? Czego ja nie wiem???? Ja też nic nie wiem.. Dziecko krowie... no przecie nie moje:rolleyes:, mam raz i większych problemów z nim niet:D Posłaniec Izula Gepardzica co to w mym imieniu rzekła, że mnie światu kawałek przymkli:mad: A czego Ty (Wy) nie wiesz to ja sama nie wiem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wieści, wieści... wieści nie za wiele:p Najważniejsze to chyba to, że okazałam się jednak niezłym wetem:cool:. Pamiętacie jak pisałam, że z badań organoleptycznych krówek to mi wyszło, że najbardziej w ciąży to jest mój Nelson??? Mocno zaniepokojeni przedłużającą się ciążą Nadii przywieźliśmy do niej lekarza. Obsłuchał, obmacał i stwierdził, że to baaaaardzo dobrze wyglądająca krówka:rotfl::rotfl: Nina owszem jest w ciąży, ale "jeszcze trochę"... No mówiłam, że Nels ma najtwardszy brzuszek? No mówiłam:yes: Trochę się wypytałam, trochę się oczytałam... obserwuję... będę mądra............................................... kiedyś.... Jak za trzy tygodnie się nie powtórzą oznaki rui u Lejdi to pod koniec marca będzie lejdziątko, pamiętajcie:lol2:... albo sobie zapiszę... muszę kalendarz sobie fundnąć Poza tym ruja Karoliny przeistoczyła ją w oślicę... dosłownie!!! Uparta bardziej ode mnie... niepokojące:sick: Myślałam o konikach wielkości kota ale strasznie dużo zachodu z tą stanówką. Trzeba by na tydzień odwieźć koninę do ogra... a co z Kaliną??? Smutno jej będzie... i mi też... i nie chcę... ogra przecież nie kupię bo po co mi... poza "tymi" dniami nie mogą być razem bo się będą gryzły... podobno... nie wiem qrna nie znam się... znów:( Trudne to rolnikowanie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witamy, witamy.......ale się zahaftowałaś!!!!! na amen! a teraz juz nie znikaj i bywaj z nami BABO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 witamy, witamy.......ale się zahaftowałaś!!!!! na amen! a teraz juz nie znikaj i bywaj z nami BABO !!!! W moim przypadku niemożliwe:no::no: a znikanie przymusowe było:D... normalnie jak odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts