Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Hej dziewczyny i chłopaki.

W imieniu Arctici przepraszam za nieobecność gospodyni wynikłą z kłopotów internetowych. Przez jakiś czas nasza gospodyni będzie niedostępna na łamach swojego i innych dzienników.

Myślę, że jak upora się z netem to dołączy do nas.

Pozdrawia nas serdecznie i życzy wszystkiego dobrego.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cywilizacjo witaj!!!!!!

podglądałam Was czasami, ale pisanie postów było już poza zasięgiem mojej cierpliwości:p

Haftuje, skubana, na pewno haftuje!

Jasnowidz... dzka jakaś czy co????:rolleyes:

Pewno, że haftuje!!!

Jakie dziecko???? Jaki posłaniec???? Czego ja nie wiem????

Ja też nic nie wiem..:mad:

Dziecko krowie... no przecie nie moje:rolleyes:, mam raz i większych problemów z nim niet:D

Posłaniec Izula Gepardzica co to w mym imieniu rzekła, że mnie światu kawałek przymkli:mad:

A czego Ty (Wy) nie wiesz to ja sama nie wiem:no::rotfl:

Wieści, wieści... wieści

nie za wiele:p

Najważniejsze to chyba to, że okazałam się jednak niezłym wetem:cool:. Pamiętacie jak pisałam, że z badań organoleptycznych krówek to mi wyszło, że najbardziej w ciąży to jest mój Nelson??? :D

Mocno zaniepokojeni przedłużającą się ciążą Nadii przywieźliśmy do niej lekarza. Obsłuchał, obmacał i stwierdził, że to baaaaardzo dobrze wyglądająca krówka:rotfl::rotfl::rotfl:

Nina owszem jest w ciąży, ale "jeszcze trochę"...

No mówiłam, że Nels ma najtwardszy brzuszek? No mówiłam:yes:

Trochę się wypytałam, trochę się oczytałam... obserwuję... będę mądra............................................... kiedyś:(....

Jak za trzy tygodnie się nie powtórzą oznaki rui u Lejdi to pod koniec marca będzie lejdziątko, pamiętajcie:lol2:... albo sobie zapiszę:wiggle:... muszę kalendarz sobie fundnąć:rolleyes:

Poza tym ruja Karoliny przeistoczyła ją w oślicę:mad:... dosłownie!!! Uparta bardziej ode mnie... niepokojące:sick: Myślałam o konikach wielkości kota ale strasznie dużo zachodu z tą stanówką. Trzeba by na tydzień odwieźć koninę do ogra... a co z Kaliną??? Smutno jej będzie... i mi też... i nie chcę... ogra przecież nie kupię bo po co mi... poza "tymi" dniami nie mogą być razem bo się będą gryzły... podobno... nie wiem qrna nie znam się... znów:(

Trudne to rolnikowanie:confused: