jessi 07.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 witam sie z rana ale ładnie tam u Ciebie i widze że juz niedługo drzewka sadzisz ,ja tez bede sadzic u siebie na działce drzewka ,tylko problem w tym ze nie wiem kiedy , bo ja tu a nasza działeczka tam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tylko winorośli jeszcze nie ma - przypominam... Dokupi się jakby co, gotowców oczywiście , w piwniczce zchłodzimy skoro masz głóg na działce to rób z tego wino.........wspaniałe.........a najlepsze po pierwszym przymrozku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 witam sie z rana ale ładnie tam u Ciebie i widze że juz niedługo drzewka sadzisz ,ja tez bede sadzic u siebie na działce drzewka ,tylko problem w tym ze nie wiem kiedy , bo ja tu a nasza działeczka tam , Hejka! Na drzewka to jeszcze lista chciejstw nie zamknięta , powinnam posadzić winorośl, ale i tak "goście" parzystokopytni bądź czterołapni by zjedli, więc wstrzymujemy się... myślę że do wiosny A z tymi odległościami... wiem, że bliżej mamy, ale i tak to całodzienna wyprawa, więc teraz przy tak krótkich dniach się nie połaca wcale . Nie smutaj się, aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Tylko winorośli jeszcze nie ma - przypominam... Dokupi się jakby co, gotowców oczywiście , w piwniczce zchłodzimy skoro masz głóg na działce to rób z tego wino.........wspaniałe.........a najlepsze po pierwszym przymrozku Naprawdę???? Nie pomyślałam... jeszcze mnóstwo owoców na drzewach... ptaszyny nie zjadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A propo Twojej piwniczki.....pięknej Zastanawiamy się z mężem nad ziemianką,ale muszę pobuszowac w necie czy w ogóle mamy szanse na jej realizację.Możliwe,że trzeba miec zgodę na jej budowę .No i oczywiście ile od granicy itd......bo przecie nie zrobię jej na środku ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wydaje mi się, że pozwolenie na budowę nie jest potrzebne, być może zgłoszenie, ale to bezproblemowe przecież. Narysujesz gdzie można a zrobisz gdzie będzie Wam odpowiadać . U nas geodeta się dziwił, że chcę ją na mapie do celów projektowych, bo to trzecia grupa dokładnościowa (przepraszam zboczenie zawodowe ), ale chodziło na o jak najlepsze poparcie naszego budowania tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mieliśmy dziś inspekcję... Teściowa zażyczyła sobie zobczyć co my tam tyyyyyyyyyyle czasu robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mieliśmy dziś inspekcję... Teściowa zażyczyła sobie zobczyć co my tam tyyyyyyyyyyle czasu robimy I co?Jak wypadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nadal próbuję rozgryźć sens słów: "-aleeee stodołaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 ach te teściowe.........zawsze taktowne powinna cieszyc się,że synowa zaradna,pracowita itd.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A to nie znaczy, że się cieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A żeby nie było, że się tak całkowicie obijaliśmy to proszę ściany zabezpieczone, dom opaseczkę ma na zimę, aby mu uszy nie zmarzły http://foto3.m.onet.pl/_m/809b782274c706359e97a7d5f6990e43,10,19,0.jpg z bliska... http://foto0.m.onet.pl/_m/34ed93e588771fd9fa800765152f85e4,10,19,0.jpg Arctica JUŻ PRZEPIEKNIE PREZENTUJE SIĘ WASZ DWOREK NA TEJ POSIADŁOŚĆI !!!!!!!!!!!!! A co to będzie jak juz go dokończycie?!?! Normalnie napatrzeć się nie moge!!!! CUDO! P.S Chyba musze wysiedlić moich sąsiadów, wyburzyć ich domy i powiększyć działkę..... No ok rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nadal próbuję rozgryźć sens słów: "-aleeee stodołaaaa" Powiedzmy,że mogło być gorzej... ? Nie przejmuj sie ewentualnie wymień na nowszy model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Fajnie masz z tym domem na takim odludziu Pięknie się prezentuje i b.jestem ciekawa jak będzie wyglądał na finiszu Kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A żeby nie było, że się tak całkowicie obijaliśmy to proszę ściany zabezpieczone, dom opaseczkę ma na zimę, aby mu uszy nie zmarzły http://foto3.m.onet.pl/_m/809b782274c706359e97a7d5f6990e43,10,19,0.jpg z bliska... http://foto0.m.onet.pl/_m/34ed93e588771fd9fa800765152f85e4,10,19,0.jpg Arctica JUŻ PRZEPIEKNIE PREZENTUJE SIĘ WASZ DWOREK NA TEJ POSIADŁOŚĆI !!!!!!!!!!!!! A co to będzie jak juz go dokończycie?!?! Normalnie napatrzeć się nie moge!!!! CUDO! P.S Chyba musze wysiedlić moich sąsiadów, wyburzyć ich domy i powiększyć działkę..... No ok rozmarzyłam się Dziękuję , też się nie mogę wiosny doczekać Uważaj na marzenia... czasami się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A to nie znaczy, że się cieszy? cieszy się,cieszy chodziło mi bardziej o sposób jaki to powiedziała przepraszam jeśli źle się wyraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nadal próbuję rozgryźć sens słów: "-aleeee stodołaaaa" Powiedzmy,że mogło być gorzej... ? Nie przejmuj sie ewentualnie wymień na nowszy model! To musiała bym i synka wymienić, a przecież GO KOCHAM!!!!!! Przeżyję, tym bardziej, że coraz daaaaaaaaaalej się wyprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Fajnie masz z tym domem na takim odludziu Pięknie się prezentuje i b.jestem ciekawa jak będzie wyglądał na finiszu Kiedy planujecie przeprowadzkę? Finisz będzie bez fajerwerków. Blacha na dachu i te sprawy... Ale kolumny zerżnę od Ciebie Termin przeprowadzki bliżej nieokreślony... Jak kupowaliśmy tą działkę to mieliśmy tam zamieszkać za cztery lata... jak synuś gimnazjum skończy (jest w 6 klasie). Po kilku wizytach "u nas" zmienił nam się termin... syn idzie do gimnazjum TAM. Więc nie mamy innego wyboru jak przeprowadzić się do 1 września. Pewnie przez całe wakacje będziemy pomieszkiwać i się wykańczać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zapomniałam jeszcze o odludziu Ci napisać... Odludzia to tyle co mojego własnego. To przez gabaryty działki tak sie wydaje a i zdjęć na wszystkie strony nie robię . Przez ulice mamy ciąg sąsiadów, szkoła jakieś 200 metrów od granicy naszej działki, a mszę co niedzielę na tarasiku kilkakrotnie wysłuchać można . Nie potrafię z zumi zdjęcia zapisać bo bym się pokazała z lotu ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A to nie znaczy, że się cieszy? cieszy się,cieszy chodziło mi bardziej o sposób jaki to powiedziała przepraszam jeśli źle się wyraziłam Aż taka drażliwa nie jestem Tak naprawdę to mało mnie to obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts