Arctica 09.07.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No wiesz Meg... wolę ciociu;)... Potwierdzam:yes: Kalina:yes::yes: Żadnej pomocy nie było bo ja nie wiedziałam, że ona jest w ciąży... myślałam, że to taki urok kucysi ten duży brzuch... taki ze mnie hodowca ot co:oops: Poszłam rano i już był... no nikt mi jeszcze nigdy w życiu takiej niespodzianki nie zrobił!!! I nie wiedziałam nawet czyj on, bo bardziej podobny do cioci Karoliny jest, kasztan znaczy się Zdjęcia jakieś telefonem czasnęłam bo fleszem po oczach nie chcę... ale fotosik mi się zbuntował, a inaczej nie umiem... może tak mi się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 O ja nie mogę, jaki przecudny słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę o nich dbać, hołubić i w ogóle!!!!!!!! Ależ Ci kucysia niespodziankę walnęła, musiały być emocje rano niebywałe!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (...)Żadnej pomocy nie było bo ja nie wiedziałam, że ona jest w ciąży... myślałam, że to taki urok kucysi ten duży brzuch... taki ze mnie hodowca ot co:oops: Poszłam rano i już był... no nikt mi jeszcze nigdy w życiu takiej niespodzianki nie zrobił!!! I nie wiedziałam nawet czyj on, bo bardziej podobny do cioci Karoliny jest, kasztan znaczy się(...) Nooo, nooo... GRATULACJE! ...tylko gdzie tu teraz ojca szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 To niezły interes ubiłaś - dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.07.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 super! To teraz musisz chyba lepiej karmić mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 O ja pierniczę !!!! Ale suuuuperrrr Ania dostałaś w darze i Ty wiesz za co co nie ???? Jeny ale się cieszę, chyba tam zaraz pojedziem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.07.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 ale słodziak!!!! Ciociu! a jak bedzie miał na imię???? Moze casting???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Jestem za! Casting - fajne imię - takie światowe - amerykańskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ależ Ci kucysia niespodziankę walnęła, musiały być emocje rano niebywałe!!!!!!!!!!!!!!!! :D Noooo... aż mi się łocy zapociły że nic nie widziałam:oops:... ale to jak już do mnie dotarło bo najpierw był... szok:lol: Nooo, nooo... GRATULACJE! ...tylko gdzie tu teraz ojca szukać w świecie panie, w świecie... To niezły interes ubiłaś - dwa w jednym No ba! super! To teraz musisz chyba lepiej karmić mamusię Muszę poczytać co jej oprócz sianka, zieleninki i owsa mogę dawać... no i marchewki... ale słodziak!!!! Ciociu! a jak bedzie miał na imię???? Moze casting???? Serducho mi mówi Kajtek... tak miał ogier mojego dziadka, urodzony w Dzień Dziecka jak miałam 5 lat i na dodatek akuracik byłam u dziadka... Musi być na "K" bo u mnie konie na tą literkę to i pasuje:)... Jestem za! Casting - fajne imię - takie światowe - amerykańskie! No chyba, że spolszczymy i będzie Kasting;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.07.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Kajtek też pasuje !!! Fajnie ! KAJTEK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Jak patrzę na zdjęcia to Karolina na źrebną wyglądała a Kalinka... tak niewinnie. Może zaraz będziesz mieć drugiego źrebaka w stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Nieeee:no:... niedawno Karola miała ruję, ona cała taka dobrze wyglądająca. Kalinka wszędzie była mikra tylko brzusio miała duży:) Z imieniem jest problem, chyba jednak ten casting będzie:D. Jak powiedziałam drugiej połowie mojej, że mały będzie Kajtek to usłyszałam: -"a śmiałaś się z teściowej jak psa Pikuś nazwała" hmmm... to wszystkim konickom Kajtek na imię??????? Mąż woła na toto Vito, no może od razu Corleone:sick: ja jeszcze myślałam o Suprajs... no bo to największa niespodzianka mego życia... póki co reaguje na "chodź":D Idę poszukać coś na "K":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 może Klaudiusz.....takie dostojne........................................a tak mi sie skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No co Wy? Karol!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.07.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (...)Idę poszukać coś na "K":yes: Może tutaj coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Arctica, moje gratulacje .....zaskoczka straszna ale chyba sympatyczna, co nie? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki:) Właśnie śmieję się z mężem, że w życiu nie przebije Kaliny:lol2:.... diamentowa kolia albo i cały worek tych podobno najlepszych przyjaciół kobiety nie może równać się z moim Don Vito:no: Uległam:oops:...będzie Vito... tak mi do niego pasuje:lol:... jak się dzisiaj nie dałam kopnąć to mnie ugryzł... no w każdym razie próbował posmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To fakt, za taka niespodziankę to coś się jej należy......może worek pełen marchewek i jabłek ....:yes: A Vito....fajnie podoba mi sie.......no i jak nie spróbuje swojej Pani, to co Ty myślisz jak cię rozpozna? A tak bedzie juz wiedział jak smakujesz no i nie bedzie cie kopał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A swoją drogą - jaki on jest wysoki ( a właściwie niski)? Taki maluch i taki kozak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts