DPS 18.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Mój też Karusiowej męskości bronił jak swojej. I tak wygrałam, teraz to się cieszy, że psa nie rusza, jak suki cieczkę mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Przeżyliśmy kolejny cud narodzin... Nina została mamą, mamy urodzaj na chłopców:D Tym razem nie trzeba szukać ojca w świecie... chociaż na miejscu Nelsa to bym się uważniej przyjrzała listonoszowi:rotfl: http://images38.fotosik.pl/1710/f68ba150a30fce4cmed.jpg http://images43.fotosik.pl/1459/6969529727ea1010med.jpg http://images35.fotosik.pl/1531/92eb1b3ef99d6b6emed.jpg http://images38.fotosik.pl/1710/c52559bd2a604a6amed.jpg http://images45.fotosik.pl/1460/6a4cd56eec6809c1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No GRATULACJE!!! Stado się Wam powiększa w postepie geometrycznym chyba. Musisz być bardzo szczęśliwa teraz, że masz już dwa maluchy do miziania, co? Pozwala Ci chociaz Nina podejść do przychówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 no nie mogę!!!!! znowu!!!! ty to masz szczęscie! podwójne bym powiedziała planujesz jeszcze jakieś narodzinowe niespodzianki???? bo ja juz sie pogubiłam.... niedługo zabraknie ci rąk do miziania i co wtedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (...)niedługo zabraknie ci rąk do miziania i co wtedy???? Nie zabraknie - zawieziemy swoje do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No nie mogę ,ale cudnisty ten maluch :) GRATULUJE Arcticko , to stadko wam się powiększa i super:lol2: A jak go nazwiecie ? Pozdrawiam cieplutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Prawdziwe cudo, a mamusia wygląda na niezwykle opiekuńczą. Mówisz, że listonosz podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Nie zabraknie - zawieziemy swoje do pomocy ja jestem ZA....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.07.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No GRATULACJE!!! Stado się Wam powiększa w postepie geometrycznym chyba. Musisz być bardzo szczęśliwa teraz, że masz już dwa maluchy do miziania, co? Pozwala Ci chociaz Nina podejść do przychówku? Nina to przewodniczka stada, a co za tym idzie najdziksza z wielkokopytnych u mnie. Ale nie dałam jej złudzeń... miziać muszę i kropka:yes: Na początku trochę w szoku była, to jej pierwszy poród w końcu, Trochę jakby próbowała mnie straszyć... później dała za wygraną. Dziś rano nawet na rączkach zaniosłam miśka pod dach bo deszcz padał, a pierdoła pod drzewem spała... i nic mi nie powiedziała:p a ciężkie toto:sick: no nie mogę!!!!! znowu!!!! ty to masz szczęscie! podwójne bym powiedziała planujesz jeszcze jakieś narodzinowe niespodzianki???? bo ja juz sie pogubiłam.... niedługo zabraknie ci rąk do miziania i co wtedy???? Na ten rok wystarczy... chyba, że Karolcia faktycznie numer wywinie:D No nie mogę ,ale cudnisty ten maluch :) GRATULUJE Arcticko , to stadko wam się powiększa i super:lol2: A jak go nazwiecie ? Pozdrawiam cieplutko:D Dzięki... misiątko to chyba Neron:p Również pozdrawiam:) Prawdziwe cudo, a mamusia wygląda na niezwykle opiekuńczą. Mówisz, że listonosz podobny jakby się tak przyjrzeć... Nie zabraknie - zawieziemy swoje do pomocy ja jestem ZA....!!!! Yetuś... czekam:D Meg... ooooobieeeecaaaaałaaaaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.07.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Meg... ooooobieeeecaaaaałaaaaś :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No świetny maluszek, ciekawe jak długo dasz radę go nosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.07.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 http://images43.fotosik.pl/1459/6969529727ea1010med.jpg O jeżuuu, ale on śliczny Już nie mogiem się doczekać :wiggle:Ale tyle radości na raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Eeeej, no przestań na chwilę nosić te maluchy, foty nowe dawej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.07.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Super, gratulacje maluch piękny do miziania w sam raz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 20.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Arctica Kolejne Gratulacje:) Powiedz, jak Ty to ogarniasz wszystko? masz jakiegoś człowieka do pomocy? w sensie - nakarmić, obornik wywalic itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.07.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No świetny maluszek, ciekawe jak długo dasz radę go nosić... już nie próbuję... ostatnio był ssssstrasznie ciężki:o O jeżuuu, ale on śliczny Już nie mogiem się doczekać :wiggle:Ale tyle radości na raz?? Też się nie mogę doczekać... pedałujcie szybciej!!!! Eeeej, no przestań na chwilę nosić te maluchy, foty nowe dawej! Nie dam rady do poniedziałku... wczoraj cały dzień mieliśmy gości, dziś właśnie wróciliśmy z gościny, a do nas już jadą... jutro na obiad się teściowa wprosiła:rolleyes:... zarobiona jestem;) Arctica Kolejne Gratulacje:) Powiedz, jak Ty to ogarniasz wszystko? masz jakiegoś człowieka do pomocy? w sensie - nakarmić, obornik wywalic itp? No mam... męża mam:lol2: i zdolności organizacyjne;) Krowinki właściwie bezobsługowe... no bo jak ich nie uczeszę to się nie pogniewają przecież, koninki ciut bardziej obsługowe, ale to sama przyjemność... jeszcze dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No ba, taki przychówek masz i takie piękne miejsce, to i nie dziwota, że każdy chce zobaczyć, posiedzieć i spróbować pomiziać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 witam.....dziękuje !!!!! Było cuuuuuuuuuudownie, szkoda tylko że czas tak szybko zleciał i musieliśmy odjeżdżać Jesteście niesamowici i mam ogromne szczęście, ze mogłam was poznać i zaprzyjaźnić !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ojejku:oops:... miło mi:wiggle: :hug::hug::hug: Tak właśnie sobie myślałam, że aby z każdym z Was tak solennie pogadać to musieli byście z miesiąc posiedzieć zdecydowanie ZA KRÓTKO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Serdecznie dziękuję za odwiedziny:), było mi przemiło Was gościć... Don Vito nie zamiziany:no:... przylazł dziś do mnie na głaski:wiggle: A tak w ogóle to chyba będę musiała pomyśleć o jakimś managerze dla tej mojej gwiazdy:rolleyes: aparaty rozgrzał do czerwoności:lol: Tylko zapomnieliście mi dokładniej przedstawić prezenty:rolleyes:. Co mam do nich mówić per Paniczu Kogucie i Panienko Kurko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts