AGP 22.07.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Serdecznie dziękujemy za zaproszenie. Było przecudownie AGP-ON zakochał się w Don Vito () Myślałam, że będziecie odreagowywać nasz nalot a ty już na fm?? Jak tam zwierzyniec? Nikogo nie trzeba odstresowywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Odreagowywać?????? Jak byśmy z tydzień pobalowali to mooooże:rolleyes: I tak to spokojnie piszesz... z tym zakochaniem;) Myślałam, że Don Vito będzie wykazywał jakieś oznaki przemiziania, ale gdzie tam:no:... przybiegł w radosnych podskokach na kolejną porcję głasków:lol2: a zestresowany??? nooooo taaaaa o tak http://images47.fotosik.pl/1466/38e0e2637a3c368amed.jpg i nawet obwąchująca jego ucho Hannah spowodowała jedynie otwarcie ślepka:rotfl: a może on taki zmęczony?????? Ps. czekam na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jak tam zwierzyniec? Nikogo nie trzeba odstresowywać http://forum.muratordom.pl/images/smilies/icon_redface.gif? Ojojoj! ...no właśnie... po czyjejś wizycie drób zaniemówił podobno. Żeby tylko po nas mamusie mleka nie przestały dawać... bo przyjdzie nam własnymi piersiami karmić My również dziękujemy za gościnność i za znoszenie wścibstwa - mam nadzieję, że małżonek wyjdzie jakoś ze stresu związanego z udostępnieniem nam do zwiedzenia ukochanej piwniczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (...)Ps. czekam na zdjęcia:) Zdjęcia już byś miała, ale nie mam maila. Wyślij jakiegoś Emila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Tylko zapomnieliście mi dokładniej przedstawić prezenty:rolleyes:. Co mam do nich mówić per Paniczu Kogucie i Panienko Kurko???? Nie zdążyliśmy przeprowadzić castingu, więc musisz sama coś wykombinować Sugestie była na "Forum" i "Murator", ale propozycja nie jest wiążąca Co do zdjęć, muszą najpierw przejść pierwszą selekcję, bo jest ich zaledwie... 350 szt. P.S. Arctica, tę miłość mu wybaczę, bo ... moje serce także skradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ojojoj! ...no właśnie... po czyjejś wizycie drób zaniemówił podobno. Żeby tylko po nas mamusie mleka nie przestały dawać... bo przyjdzie nam własnymi piersiami karmić My również dziękujemy za gościnność i za znoszenie wścibstwa - mam nadzieję, że małżonek wyjdzie jakoś ze stresu związanego z udostępnieniem nam do zwiedzenia ukochanej piwniczki przecież pokazał Wam tą pustą Dzięki za zdjęcia, wysyłałam maila, ale coś szwankowało i nie jestem pewna czy poszedł. Mogę parę zpiracić??? Nie zdążyliśmy przeprowadzić castingu, więc musisz sama coś wykombinować Sugestie była na "Forum" i "Murator", ale propozycja nie jest wiążąca Co do zdjęć, muszą najpierw przejść pierwszą selekcję, bo jest ich zaledwie... 350 szt. P.S. Arctica, tę miłość mu wybaczę, bo ... moje serce także skradł Ha, ha z czego 349 to Don Vito:rolleyes: Murator może być, a panienka Forum? może Forcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 przecież pokazał Wam tą pustą No wiem, że trochę cwaniakował! Dzięki za zdjęcia(...) Mogę parę zpiracić??? A to dobre!!! Ja jej wszystkie kąty obfociłem, a ona jeszcze mnie pyta, czy te swoje kąty może komuś pokazać NIE!!! W żadnym wypadku, Nie wolno! ;) Te prawa autorskie to świetna sprawa Murator może być, a panienka Forum? może Forcia??? Murek i Forka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Don Vito obfocony za wszystkie czasy.....zrób mu portfolio i do agencji modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Murek i Forka? A może Mura i Torek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Link do zdjęć przesłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki - dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 A pocztę sprawdziłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No przecież piszę, że dostałem (już nawet obejrzałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No może byście chociaż kilka wkleili, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 349... a tu ani jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yetuś zabronił, od AGp-ków jeszcze pozwolenia nie dostałam:wiggle:... to się z Wami podroczę albo będę dozować śmietanka na początek:p OOOO!!! Fajnie... Mura i Torek Bo jak miał by być Murek to od razu mi i Podmurówka przyszło:lol2: Tylko dlaczego nikt im zdjęcia nie zrobił???? Tylko Torek się Grzesiowi nawinął, a jego pani to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Chyba wszystkie osobistości już w sieci widziałam, to nie pójdę siedzieć za upublicznianie wizerunku:rolleyes:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No muszę jeszcze to pokazać... najwyżej mnie Grzegorz pozwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No ładnie, to wyście tam zlot zrobili i ani mru mru!!! może w takim tłoku bym sięteż załapała na zaproszenie żeby te cuda obejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No muszę jeszcze to pokazać... najwyżej mnie Grzegorz pozwie;) widzę, że Vito był bardzo przejęty pozowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts