Yeti 24.07.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzięki za zdjęcia, wysyłałam maila, ale coś szwankowało i nie jestem pewna czy poszedł. Zapomniałem dopisać, że żaden mail od ciebie nie doszedł. Coś musiało zaszwankować na łączach. Aaaa!!! Jeszcze mi Yetuś Hanę ślicznie złapał, chyba sobie zrobię portrecik:lol: To moja faworytka w twoim zwierzyńcu;). ...a portrecik dokąd trafi? Do naściennych dzieł w twojej galerii, czy do albumu rodzinnego? - obydwa miejsca równie zaszczytne i kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 No prześliczne te kureczki, zwierzyniec zrobił Ci się iście imponujący! A ja teraz wstaję o 5.30 i od 6 rano w polu ryję, bo później to nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ha! To każdy ma swojego faworyta/tkę Ja tam mam faworytkę wśród psów... zresztą tu widać czyj piesek czyj:rolleyes: Wśród koni... i tutaj pewnie większość z Was zaskoczę, bo to..... Kalina:) moja miłość od pierwszego wejrzenia:wiggle:... No i wśród krowinek moim faworytem jest... Nelson Małego lubię, owszem, ale muszę się pogodzić z myślą, że będzie musiał nas kiedyś opuścić Depsiu... cóż... ja też wstaję o 6... codziennie:yes:... ale o 6.30 jestem z powrotem w łóżku:oops: Nie jestem taką dobrą gospodynią ja Ty, aż mi było wstyd przed Yetusiami za mój zarośnięty warzywniaczek:oops: przecież "kto się ceni ten się leni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.07.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 to ja pokażę stuprocentową faworytkę Arctici http://foto2.m.onet.pl/_m/a9f7f129921382638c99c017e0da9da6,10,19,0.jpg i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Rewelacyjne foty - a te Mura i Torek bomba - zdjęcie przed frontem z gośćmi i częścią zwierzyńca bardzo klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.07.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 .. to jest klimatyczne bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Oooooo, to też, i malwy i ostróżki i Kalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.07.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 hmm, to chyba ...Karolina???? albo ja nie bardzo widzę???? Jasna, dluga grzywa?? KAROLINA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Oooooo, to też, i malwy i ostróżki i Kalina ...i Don Vitowe ucho:rolleyes: hmm, to chyba ...Karolina???? albo ja nie bardzo widzę???? Jasna, dluga grzywa?? KAROLINA !!!! pewnie, że Karolina... ale Gosiek jeszcze nie zna osobiście trzeba Jej wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Holibka, nie dość, że ucha nie zobaczyłam, to jeszcze imiona pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.07.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 faktycznie....ucho Vita!!!! Oj tam, oj tam, kazdemu może się zdarzyć !! a tym bardziej nie znając osobifcie persony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 PRZEPIĘKNIE. Konisie cudne! Pozdrawiam wszystkich mieszkańców tego Raju Nie chcę przynudzać ale ... GDZIE OBIECANE PORTRETY PSIC???? TWARZE POPROSZĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.07.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 O to jednak było foto i AGPka pamiętała żeby przypomnieć Ja je wczoraj złapałam już na zewnątrz Mura http://images43.fotosik.pl/1468/07f11fa496bed141med.jpg i Torek http://images41.fotosik.pl/1673/d56b660f786d1eb2med.jpg Jeszcze przez całą niedzielę były mocno wystraszone, takie osowiałe... już się zaczynałam martwić... ale dostały turbowitaminki i już wczoraj hasały po wybiegu. Reszta, nawet Djonizy absolutnie nic im nie mówi:wiggle:, zielononogie larwy czasami troszkę przegonią, ale nic groźnego:) A psice po raz pierwszy nie robią alarmu, że coś nowego w kurniku łazi. Wczoraj Salma mocno się przyglądała Torkowi, ale w końcu chyba uznała, że pasuje bo dała spokój:lol: Przyznam, że z niecierpliwością czekałam na informację, że się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 PRZEPIĘKNIE. Konisie cudne! Pozdrawiam wszystkich mieszkańców tego Raju Nie chcę przynudzać ale ... GDZIE OBIECANE PORTRETY PSIC???? TWARZE POPROSZĘ!! Dziękujemy, również pozdrawiamy:) Hanę w międzyczasie Yetuś ładnie czasnął a Salma tradycyjnie nie ma czasu pozować... postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przyznam, że z niecierpliwością czekałam na informację, że się przyjęły Jest dobrze, chociaż mają problemy nazwijmy to jelitowe, no dobra powiem wprost, rozwolnienie straszne mają. Muszę obserwować bo to może być oznaka salmonelli jakiejś i niezbędny będzie antybiotyk... w zeszłym roku to przerabiałam:rolleyes: Ale na razie samopoczucie mają ok, więc nie kraczmy;) Wczoraj panny Murci z godzinę szukałam... na spacer się wybrała, przez oczka w siatce się przecisnęła i całe pole jej:D... całe szczęście, że lis spał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.07.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Jest dobrze, chociaż mają problemy nazwijmy to jelitowe, no dobra powiem wprost, rozwolnienie straszne mają. Muszę obserwować bo to może być oznaka salmonelli jakiejś i niezbędny będzie antybiotyk... w zeszłym roku to przerabiałam:rolleyes: Ale na razie samopoczucie mają ok, więc nie kraczmy;) Wczoraj panny Murci z godzinę szukałam... na spacer się wybrała, przez oczka w siatce się przecisnęła i całe pole jej:D... całe szczęście, że lis spał... A to powsinoga jedna. A z tą salmonellą, to skąd to sie wzięło? Mogły to przywlec z hodowli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.07.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 ojojojjjj!!!! obie mają problemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 ..Obie... ale nie kraczmy... dopóki samopoczucie jest ok to tylko zwykła... no wiecie co:rolleyes: W zeszłym roku salmonellę przyniosłam, a właściwie kupiłam z parą białoczubów holenderskich... śp. zresztą bo bez antybiotyku tak to się kończy:(.Straciłam wtedy kilka sztuk zanim z wetem ustaliliśmy co to za cholera, i właśnie młode mi popadały. Starsze też miały objawy, ale żyją... po lekarstwach oczywiście. Tak, że teraz trzymam rękę na pulsie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 http://youtu.be/5Q_7PboXcBM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No i co ja mogę powiedzieć, no co? PIĘKNIE MASZ! Cudny przykład na to, że marzenia są po to, żeby je spełniać! I bardzo podoba mi się obramowanie drzwi wejściowych, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts