Dorfi 07.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Po kilku wizytach "u nas" zmienił nam się termin... syn idzie do gimnazjum TAM. Więc nie mamy innego wyboru jak przeprowadzić się do 1 września. Pewnie przez całe wakacje będziemy pomieszkiwać i się wykańczać . Podziwiam za zapał i trzymam kciuki, żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Przecież marzenia sie spełniają ... Tylko na fm nie będzie tyle czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 marzenie się spełniają!!!!!!! jesli im pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja gdzieś słyszałam, że "Jeśli Bóg chce kogoś ukarać to spełnia jego marzenia". To o czym oni marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zapomniałam jeszcze o odludziu Ci napisać... Odludzia to tyle co mojego własnego. To przez gabaryty działki tak sie wydaje a i zdjęć na wszystkie strony nie robię . Przez ulice mamy ciąg sąsiadów, szkoła jakieś 200 metrów od granicy naszej działki, a mszę co niedzielę na tarasiku kilkakrotnie wysłuchać można . Nie potrafię z zumi zdjęcia zapisać bo bym się pokazała z lotu ptaka ja też nie pamiętam jak się z zumi zapisuje, bo syn mi to wykonał jak dobrze mieć takiego prawie dorosłego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mój tez nie mały, tylko z premedytacją dostał laptoka bez netu i niekumaty w tym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Fajnie masz z tym domem na takim odludziu Pięknie się prezentuje i b.jestem ciekawa jak będzie wyglądał na finiszu Kiedy planujecie przeprowadzkę? Finisz będzie bez fajerwerków. Blacha na dachu i te sprawy... Ale kolumny zerżnę od Ciebie Termin przeprowadzki bliżej nieokreślony... Jak kupowaliśmy tą działkę to mieliśmy tam zamieszkać za cztery lata... jak synuś gimnazjum skończy (jest w 6 klasie). Po kilku wizytach "u nas" zmienił nam się termin... syn idzie do gimnazjum TAM. Więc nie mamy innego wyboru jak przeprowadzić się do 1 września. Pewnie przez całe wakacje będziemy pomieszkiwać i się wykańczać . śmiało, proszę to prostsze do wykonania niż się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mój tez nie mały, tylko z premedytacją dostał laptoka bez netu i niekumaty w tym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki za pozwolenie... musiała bym od Jankamy zciągać Poradzę sobie na pewno, tylko nie wiem, czy przyszły rok za krótki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mój, niestety, kocha komputer, Internet, programowanie, grafikę komp. i w tym kierunku chciałby iść na studia Nie powiem, abym była zachwycona (choć czasami korzystam z wiedzy własnego dziecka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki za pozwolenie... musiała bym od Jankamy zciągać Poradzę sobie na pewno, tylko nie wiem, czy przyszły rok za krótki nie będzie U Jankamy jest nieco inaczej - z pewnością szybciej się robi, ale miałam nieco obaw co do trwałości takiego rozwiązania (być może niepotrzebnie) i wymyśliłam inny sposób. Najlepiej gdybyś miała maszynę do cięcia styropianu, to wóczas łatwo się tnie kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Moniu, dobry komputerowiec nie jest zły A maszyny ni ma , trza będzie kuchennym siekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Moniu, dobry komputerowiec nie jest zły A maszyny ni ma , trza będzie kuchennym siekać ja kupiłam maszynę na allegro za ok.160zł, o ile dobrze pamiętam Polecam, bo naprawdę rewelacyjna pomoc w cięciu i baaardzo prosta w obsłudze. Cięliśmy jedną płytę nożem i ... nawet nie chcę wspominać Szkoda zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A jak to wygląda i jak działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item799207305_wycinarka_do_styropianu_styropian_styrodur.html tak akurat kupiłam u innego sprzedawcy, ale b.podobna maszyneria włączasz przycisk, przystawiasz styropian i tniesz tym cieniutkim drucikiem przesuwając wzdłuż płyty, obracając, jeśli po kole itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Hmmmmm.... to może się też przydać do całego ocieplania... Jesteś winna mojej kieszeni półtorej stówki Serdeczne dzięki Ps. a ten drucik się nie złamie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Hmmmmm.... to może się też przydać do całego ocieplania... Jesteś winna mojej kieszeni półtorej stówki Serdeczne dzięki Ps. a ten drucik się nie złamie??? dokładnie tak!! zajrzyj na priv - coś Ci wysłałam drucik się nie łamie, co najwyzej przepala, ale dostałam gratis kilka drucików, więc mam na zapasie w razie czego Regulujesz pokrętłem temp., więc naprawdę można sobie z tym bez trudu poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki Twoja wydaje się bardziej profesjonalna . Muszę pokazać żonowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki Twoja wydaje się bardziej profesjonalna . Muszę pokazać żonowi... Jak kupowałam, to była jedna i druga oferta do wyboru, ale ta wydawała mi się solidniejsza i myślę, że tak jest Jestem z niej naprawdę zadowolona, a przy tym tam nie ma się co zepsuć, więc będzie nam towarzyszyła do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A macie jakieś plany co do terminu przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts