Arctica 02.08.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.08.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 piękne!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) No no no ale kfiotkóf masz ładnych A u nas nowy krecik przyszedł. Tym razem oku(o)puje garaż i posadzone w pobliżu tuje. A Karol zaprzestał tropienia zwierza i działań wojennych sam z siebie. I teraz to chyba Grzesia AGPka bedę musiała u nas zameldować do czasu aż........ krecik zniknie Jak tam kurczaczkowa ? Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.08.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 biedny krecik:(....szpadlem go???? mordercy:P:P:P kwiatki dziękują za zachwyty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Przecież ja mu wcale nie kazałam zamieszkać pod naszym garażem. Ma tyle hektarów łąki za siatką to po jakiego czorta przylazł do nas???? Już mu podkopywanie kibelka za mało ? Kazałam Tomkowi, żeby na jego drodze wkopał pustaki. Może mu się odechce . Kretowi znaczy się. Zauważyłam, że on lubi tylko w skopanej ziemi wędrować.... berberysy też mają same dziury w korzeniach przez niego... może z tego powodu tak kiepsko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Zadaję przepis na NIEmaNIA kretowego Dziurę po krecie znaleźć. Jeśli z kopcem to delikatnie rozgarnąć co by do gardzieli kreciej nory się dostać.Złapać psa (najlepiej swojego) ..... wyszczotkować .... włosy/sierść zachowaćRzeczone włosy/sierść do kreciego tunelu wcisnąć.Dziurę zasypać i przydeptać, o krecie zapomnieć Przepis jest sprawdzony, znalazła go Ania a dotyczył włosów ... ludzkich.Zmodyfikowany u nas się sprawdza. Skuteczne są zwłaszcza włosy naszej Dharmusi ;-p Tak na marginesie to ja tego kreta tylko znieczuliłem ale na skutek niewłaściwego przechowywania podczas deszczu ... się utopił ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak te włosy Daremki maja zapisany w sobie jej głos to ja się nie dziwię, że się krety od was wyniosły. A może ten dominujący charakterek jest też zapisany we włosach ???? U nas tylko niewielki problemik. Trzebaby Karola na łyso wyczesać, żeby zatkać te dziury po krecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Na kreta to włosy może i dobre, ale psie i kocie odchody włozone w korytarze działają piorunująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.08.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 jak Karola toples wystawisz to krety same wyzdychają ... ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 jak Karola toples wystawisz to krety same wyzdychają ... ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A qń się nada??? bo skoro Karol nie ma sierści na zbyciu to co dopiero moje psinki:rolleyes: No i w odchodach też qnie bezkonkurencyjne:wiggle: to co??? nada się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Hej Arctuś kope lat;)...ostatnio przejeżdżalam przez Puławy.....rozgladalam sie...... dziewczyno CUDNE masz te malwy pełnokwiatowe......zapisuje sie na nasionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Yyyyy.... to chyba mnie nie widziałaś... bo ja koło PŁOCKA:p Malwy dziękują, obiecałaś odwiedziny to se urwiesz nasionek... a cudne to ja mam coś innego:wiggle: potulgaj się kilka stron wcześniej to zobaczysz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ania, a jak kurka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ojejej, szkoda... Z kurkami rasowymi czasem tak bywa, niestety. Ale coś mi się zdaje, że nie potrwa długo i będzie nowa Mura - przecież Torek nie może zostać sam, bidulek! A jak mają się konisio i byczusio? Nie masz jakich fotek fajnych znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts