sipatka 18.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 A nasz Karolek, jak tylko usłyszy cmoki to nawet na opracie kanapy wskoczy, żeby buziaki też dawać Jak na wołanie to on głuchawy jakiś jest, a jak tylko cmoki jakieś usłyszy to zaraz swojego "dzioba" wciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.09.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 moj pieseczek kulturalny na łóżko nie wchodzi tylko się cholera wyleguje jak mnie w domu nie ma cwaniaczek jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.09.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 No bo jakby się położył, gdy jesteś, to mogłoby się okazać, że dla Ciebie to już miejsca brakuje Doceń psinę za jej myślenie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.09.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 no doceniam doceniam szczególnie jak jego sierść mi w nocy towarzyszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Borka, więcej zrozumienia! -inaczej byś śpiewała, gdybyś 2x w roku linieć musiała ...a poza tym on ci nie wypomina, że się pocisz Nie narzekaj, tylko lepiej załatw sobie jeszcze kota i kucyka do kompletu (...że o rybkach i żółwiu nie wspomnę) http://www.styl.pl/zdrowie/porady/news-lapy-ktore-lecza,nId,636611 ...a Arctica niech nam tu jeszcze wyłoży jakie działanie profilaktyczno-terapeutyczne mają pierzaste waciki i rogacizna, bo jakoś je pominęli w artykule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Melduję się i znak zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Moje nie włażą na kanapy, łóżka itp... Salmie się zdarza ale tylko przy nas, jak się miziamy:p a Hannah przy mizianiu rozpływa się jak masełko... po podłodze:D Yetuś... to o dobrym działaniu kuraków pisać trzeba:o... pomyśl tylko o jajecznicy... na boczusiu... czyż sama myśl nie ma działania teraupetycznego:rolleyes: no i nie ma jak się psitulić................................................ do byka:rotfl: a i wyczesanie tych kilometrów kwadratowych tak odpręża:wiggle:... nie to co jakiś mały pikuś Tylko o bykoterapi jeszcze nie słyszałam;) Depsia:bye: A teraz proszę o dwa męskie, fajne, humorkowe imionka... dla moich nowych (tfu,tfu:lol2:) mieszkańców:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.09.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a cóż to za nowi mieszkańcy bedą???? Jak mamy imiona wybierać jak nie wiemy kto zacz???? A tak wogóle to WITAJ po tak długim milczeniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No jakim długim:o:rolleyes: Nowych zdradzę jak już będą, nie wcześniej:no: A w przyszłym tygodniu (tfu,tfu) będą potrzebne dwa żeńskie na "N"... ale tutaj literka zdradza wszystko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ło matko, jak Wy na to wszystko zarabiacie? Z tymi imionami to ja poczekam na innych, jakoś na razie nie przychodzi mi nic do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.09.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a na jaka literkę dla chłopaków????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Obojętne:D byle do siebie pasowali:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a może BUCEFAŁ, JOZIN....,POLIKARP, RUMCAJS, FRANKLIN, FILEMON, GUCIO....to takie bajkowe skojarzenia.... to tyle jesli chodzi o chłopaków. Dla dziewczyn poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a dla dziewczyn znalazłam takie...NEL, NADZIEJA , NORA, NARCYZA, NATALINA, NATASZA, NIKITA, NIMFA NORMA i tyle.......może ci pomoże, a może nie.......wybierałam takie, których jeszcze nie masz w swoim zwierzyńcu. Nie wiem tylko czy dobrze pamietalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 U dziewczyn na pewno będzie Nikol... i nie wiem, może Nikita????? A chłopaki to chciałam jakieś łączące się, Bolek i Lolek, Szczepcio i Tońcio... nie wiem co jeszcze, a!... Żwirek i Muchomorek... ale jakoś nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Może gabaryty Was rozczarują wszak krowy to to nie są... baa!!! nawet nie kieszonkowe qnie:no: Dzisiaj zamieszkały z nami.... tadammmm To cziorne na zadku ma zadziora i zupełnie nie wiadomo gdzie przód, a gdzie tył... a szary ma blondi tupecik:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pixi i Dixi ! Fajne szczurki! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Rany Julek ale stwory - genialne - skąd Ty takie wytrzaskujesz to na pewno świnki? Chyba nieeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 a tak już miałaś? http://i.obrazky.pl/ziewa-535-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts