Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... skąd Ty takie wytrzaskujesz :o to na pewno świnki? Chyba nieeeeeeeeee

a tak już miałaś?

Świnki, świnki:yes:

Pewna mała dziewczynka dostała yorka i prosiaki popadły w niełaskę:(

ziewania jeszcze nie oglądałam:D... jeszcze są troszkę nieśmiałe:p

ŚWINKI!!!!!! MORSKIE!!! ale cudne!!!! :yes: DPS-ia dobrze prawi......Szczepcio i Tońcio pasuje! są takie jak lwowskie andrusy!! A jak psice????

Póki co wiedzą, że coś nowego tam jest... zapoznajemy zapachy:)

mam nadzieję, że będzie dobrze:o

Yorczek bardziej mobilny, na śnureczku można prowadzać... i jak się zdąży drzwi otworzyć to i sprzątać po nim nie trzeba:rolleyes:

o jedzenie poprosi, ew. włam do lodówki jakiś zrobi... przeżyje

A takie prosiaki... sporo pracy przy nich.

Królewny osobiście nie znam, na all ich wyhaczyłam. Właściwie to mój Noe wyhaczył:p

Ilona myślisz, że w dobre??? Ja przyzwyczajona do miziania większych gabarytów:rolleyes::lol:

ŚWINKI!!!!!! MORSKIE!!! ale cudne!!!! :yes: DPS-ia dobrze prawi......Szczepcio i Tońcio pasuje! są takie jak lwowskie andrusy!! A jak psice????

(...)Póki co wiedzą, że coś nowego tam jest... zapoznajemy zapachy:)

mam nadzieję, że będzie dobrze:o

Biedne psice - szynka im przed nosem defiladuje, a one tylko ją powąchać mogą :roll:

To cziorne na zadku ma zadziora i zupełnie nie wiadomo gdzie przód, a gdzie tył...

Myślałam, że czorne to zadziora i już mi się nasunęło, że czarne tak mają ;-)

Świnki genialne. Swego czasu też planowaliśmy mieć, niestety kilka wizyt w hodowli udaremniło adopcję - alergia...

Psinki coraz mniej zainteresowane szynkami. Na razie prosiaste lokum stoi na komodzie, tak że się nie widzą. Właściwie to nawet wygodne, tylko przeszkadza troszkę w nawiązaniu znajomości:p. Jak psice całkiem zobojętnieją na zapachy to knurki zejdą do parteru.

Depsia... ja niestety lubię WSZYSTKO co na czterech posuwa:yes:... tylko dwunogi to wybiórczo:rolleyes::oops:

Ośka... prosiaki dziękują:D

Aniu no właśnie to moje czorne to trochę tak jak Twoje... u Dharmy też nie zawsze wiadomo gdzie przód, a gdzie tył, nieeee:lol2:

Świnkę miałam jako dziecko (morską, nie taką chorobową) i alergii nie było to chyba i na starość mnie nie napadnie:p

Ilonka... na razie nie wiem czy są szczęśliwe, bo widać już dosyć dawno znudziły się królewnie. Nie jestem pewna, czy w ogóle opuszczały klatkę. Fakt wielka jest, na pewno się nie męczyły w niej, ale ja nie toleruję zwierząt bezdotykowych. Jak wyjmuję towarzystwo z klatki to serducha mało nie wyfruną:(... ale jest coraz lepiej. Już mnie poznają:lol::lol::lol:... na konisinkę to wszystko da się przekabaćić:rotfl:

Aniu no właśnie to moje czorne to trochę tak jak Twoje... u Dharmy też nie zawsze wiadomo gdzie przód, a gdzie tył, nieeee:lol2:

Świnkę miałam jako dziecko (morską, nie taką chorobową) i alergii nie było to chyba i na starość mnie nie napadnie:p

No coś ty, przecież wszystko widać:

Bez%2520nazwy-1.jpg