Gagata 02.10.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 To może lepiej będzie "nie daj się świnić"????........."Nie daj się ZEświnić" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aukcja dla Stefka i Damiana - zajrzyjcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.10.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja to mam tylko nadzieję, że moje prosiaki to na prawdę dwa chłopaki są i obejdzie się bez proszenia, świnienia czy innego ześwinienia. Z telefonu to niewiele widać, szczególnie w domu:( O zobacz, prosiak... Black prosiak... Na zewnątrz troszkę lepiej... zobaczcie co mi zakwitło:p To jeszcze pokażę nowe laski Nelsia:D chociaż właściwie to niewiele się różnią od dwóch najstarszych:p troszkę bardziej blondowata Nicol i obecna Nelsiowa ulubienica - piękna Nikita:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Czarne prosię naprawdę śmiszne, gdzie to ma przód wiadomo tylko dlatego, że coś wciąga... Nowe laski w Nelsiowym haremie! Ile chcesz tego towarzystwa docelowo...? A zakwitło ślicznie, mieczyk ma przepiękny kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 no, same cuda u ciebie.......same cuda !!!! i prosiaczki, i mieczyki i Nelsonowe dziewczyny CUUUUDAAAA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cze dziewczyny !!! Patrzę sobie na tego prosiaka i patrzę i patrzę I myślę sobie, że mnie ktoś w konia robi A tu faktycznie PROSIAK !!!! Tylko taki trochę .................................inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no zupełnie inny taki mopowaty, wystarczy na podłogę wypuścić i zywa froterka gotowa. Laski Nelsona piękne, czarujące moją faworytką jest nr 2 czyli z nelsonem mamy takie same gusta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nooo mnie też zaskoczyły te prosiaki.... bardziej mi na mopa obrotowego wyglądały... No i Nelsiewo towarzystwo się powiększa... Noe ma jakieś ograniczenia????? Ania malinówki i kosztele już są???????? Bożesz... jak ja kocham te stare malinówki, z różowym nalotem na tej śnieżnobiałym miąższu... koszteli nie jadłam jakieś 30 lat... no bo już nie ma koszteli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no zupełnie inny taki mopowaty, wystarczy na podłogę wypuścić i zywa froterka gotowa. Laski Nelsona piękne, czarujące moją faworytką jest nr 2 czyli z nelsonem mamy takie same gusta:lol2: Miałam dokładnie to samo skojarzenie, ale zanim nastukałam to Ty już to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Arnika kosztele mam na targu i malinówka się trafia i kronselka Dla mnie Nikita jest rewelacyjna - to spojrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.10.2012 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dzięki dziewczyny:) Nelsowi codziennie się gusta zmieniają, wczoraj za Nicol biegał. Nie ma się co dziwić, skoro na każdy dzień tygodnia może mieć inną laskę. Tylko te zaliczone idą w odstawkę na prawie rok:p... wszak bysio mój zmienny jest to w niełasce uczuć stały:o Ile chcesz tego towarzystwa docelowo...? Oooo ja to bym chciaaaałaaaa... ale moje ha więcej nie wykarmią Małorolne my jesteśmy:(... ale już szukam:p nie ma tam u Ciebie jaki sąsiad z 50 ha łąk na sprzedaż??? w rozsądnej cenie oczywiście:lol: miała byś fajną nową sąsiadkę Nooo mnie też zaskoczyły te prosiaki.... bardziej mi na mopa obrotowego wyglądały... No i Nelsiewo towarzystwo się powiększa... Noe ma jakieś ograniczenia????? Ania malinówki i kosztele już są???????? Bożesz... jak ja kocham te stare malinówki, z różowym nalotem na tej śnieżnobiałym miąższu... koszteli nie jadłam jakieś 30 lat... no bo już nie ma koszteli... małe te mopki... ale za to dwa:lol: na koty podszafowe w sam raz:p Noe niestety ma ograniczenia... obszarowe:( Już Ci pisałam, no jak nie ma jak są... u mnie:wiggle: Kosztele już porządnie lecą, tylko w tym roku są wyjątkowo drobne bo bardzo dużo ich było. Malinówki jeszcze troszkę niedojrzałe, ja tam ich nie lubię, ale mój mówił... ale jakby co to zerwane dojdą A z wspomnianych przez Gosiek kronselek zrobiłam coś koło 100 litrów marmelaaady:D... resztę krówki sukcesywnie wcinają i już się prawie kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A jak znajdę te 50 ha, to przeprowadzisz się tutaj? To już zaczynam szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O ho ! Ania szykujesz się już do budowy nowego domostwa? Bo cosik mi się wydaje, że Depsia te hektarki znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.10.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nierealne:( Po wejściu do unii ceny ziemi poszły w górę nawet dziesięciokrotnie i są dla nas nie do przeskoczenia:( może kiedyś zlikwidują dopłaty bezpośrednie i znów będzie można kupić ziemię w rozsądnej cenie... Depsia... pewnie, że się przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Oszukujesz... Mówisz, że ceny za duże, ale się przeprowadzisz... No dobra, tak czy siak poszukam i będę czujna, w końcu pośpiechu chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.10.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Wcale że nie oszukuję Znajdź mi ziemię w przedunijnej cenie, a przeprowadzam się jutro... no za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A - ha! W przedunijnej, cwaniara... A właściwie to po ile u Was ziemia stoi (oczywiście jakieś widełki cenowe... )? U nas teraz 1 ha ziemi rolnej około 12 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.10.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 U nas około 30 tys.... a poniżej 25 to nawet piachu nie kupisz:(:( dlatego tak kalkulujemy, że lepiej dokupować siano niż nawet parę ha:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.10.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jesień... i nie wiem czy powinno być tak czy tak przecież ładnie jest:rolleyes: i kwiaty zdają się nie zauważać nadchodzącej zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.10.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 I jeszcze coś specjalnie dla Arniki... poznajesz??? kiepska jakość bo telefonem, jakoś niebieskawo wyszło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts