monia i marek 07.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A macie jakieś plany co do terminu przeprowadzki? nie spieszy nam się, ale sądzę, że za dwa lata w wakacje będziemy mieszkać prawie mój syn będzie obchodził 18-urodziny w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 To rzeczywiście duża chłopina , mój szkrab usprawiedliwiony, że nie wie jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 To rzeczywiście duża chłopina , mój szkrab usprawiedliwiony, że nie wie jak... duża, większa od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja się jeszcze nie daję, jeszcze ze.... dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja się jeszcze nie daję, jeszcze ze.... dwa lata nawet nie zauważysz kiedy to się stanie niestety po dzieciach najbardziej widać upływające lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Skoro my mamy po 18, to dlaczego one takie duże? Jakoś nie dociera do mnie, że już taka stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Arctico witaj wśród ELITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Skoro my mamy po 18, to dlaczego one takie duże? Jakoś nie dociera do mnie, że już taka stara jestem do mnie dociera, gdy uświadamiam sobie, że moje dziecię takie stare poza tym wciąż czuję się jak 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Arctico witaj wśród ELITY JUŻ?????? ja co prawda starej daty forumowo, ale przy poprzednim domku to raczej niemrawa byłam Dzięki za przyjęcie do grona... co tam sama przecież się wepchnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Skoro my mamy po 18, to dlaczego one takie duże? Jakoś nie dociera do mnie, że już taka stara jestem do mnie dociera, gdy uświadamiam sobie, że moje dziecię takie stare poza tym wciąż czuję się jak 20 lat temu A ja tam ze swoim na disco bym poszła , tylko jeszcze mężusia pod pachę i ... hulaj dusza Tylko po farbę muszę jechać bo mi skronie srebrem prześwitują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło w Twoim wieku to ja wolę moją koleżankę z pracy, która w wieku 41 lat urodziła córunię Działa to na mnie bardziej optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło Dorotko.... przecież starsza dużo była... Jakby tak 16 + 16 to też bym się załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wszystko zależy jak wcześnie się zaczyna A wnuczek koleżanki urodził się niecałe cztery miesiące przed moim Wojtkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło w Twoim wieku to ja wolę moją koleżankę z pracy, która w wieku 41 lat urodziła córunię Działa to na mnie bardziej optymistycznie Zdecydowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło Dorotko.... przecież starsza dużo była... Jakby tak 16 + 16 to też bym się załapała no właśnie - może to na tej zasadzie było hmm... nawe 18+18 by mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wszystko zależy jak wcześnie się zaczyna A wnuczek koleżanki urodził się niecałe cztery miesiące przed moim Wojtkiem. Ja miałam 22 więc chyba w miarę wcześnie , ale wnuki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło Dorotko.... przecież starsza dużo była... Jakby tak 16 + 16 to też bym się załapała no właśnie - może to na tej zasadzie było hmm... nawe 18+18 by mogło być na to się nie załapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wszystko zależy jak wcześnie się zaczyna A wnuczek koleżanki urodził się niecałe cztery miesiące przed moim Wojtkiem. Ja miałam 22 więc chyba w miarę wcześnie , ale wnuki????? ja też sobie nie wyobrażam, że mogłabym być babcią w obecnym wieku Wiek by pozwalał, ale psychika nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No tak. Ja tam młoda jeszcze jestem - patrząc oczywiście na wiek dzieci Ale jak na NK zobaczyłam, że koleżanka z klasy chwali się zdjęciem wnuka to mi się trochę dziwnie zrobiło Dorotko.... przecież starsza dużo była... Jakby tak 16 + 16 to też bym się załapała no właśnie - może to na tej zasadzie było hmm... nawe 18+18 by mogło być na to się nie załapuję ja to nawet na więcej , ale i tak nie chciałabym być babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts