Yeti 31.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (...)a poza tym sam mówiłeś, że wszystkie kąty przeniuchaliście:P... nic nie chowałam:P:P:P(...) No, szczera prawda - wszystko obejrzeliśmy - i dom, i kurnik, i ogródek... wszędzie nos wcisnęliśmy ...z wyjątkiem tej jednej jedynej piwniczki(!) ...i dlatego jest to tym bardziej podejrzane, czemuż to akurat te drzwi zawarte pozostały? (na pewno tym razem znajdę drugie, a może i trzecie dno ) Słabo naciskałeś... Depsia, nie chciałem być aż takim brutalem. I tak wykazali się mega-cierpliwością i dystyngowaną wyrozumiałością dla naszego wieśniackiego wścibstwa. Zajazd wszak na ten ich biały dworek zrobiliśmy rodem z minionej szlacheckiej epoki, a jedyne co nas odróżniało, to chyba tylko, że nie krzyczeliśmy "kupą mości panowie!":lol2: ...a ponadto tym sposobem mamy nadal pretekst do ponownego najazdu - piwniczka musi przecież zostać kiedyś spenetrowana (miałem tu innego słowa użyć, alem się wczas powstrzymał, co by gospodarzy nazbyt nie wypłoszyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 haha!!! splądrowana miało być przez zimę winko wyjdzie (bo mniamiste wyszło:cool:) to se i plądrować możesz:lol2: najwyżej jakieś jabco wytachasz albo inną marchewkę... ale to już w drugiej izbie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czy ja gdzieś pisałem, że do końca zimy będę czekał... muszę sprawdzić, jeśli tak, to zaraz to zmienię :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 dzieki kochaniutka za zdjęcie wodopoju......skopiowalam sobie do moich zbiorów - mogę??? za późno! - juz je mam a ten najazd to faktycznie kupą naroda był jak to sie rozlazło po włosciach, to w każdym zakątku kogos mozna było spotkać ......buszowalimy i PODZIWIALIŚMY!! dzieło rak właścicieli :yes::hug:tam jest tak pięknie, ze chciałoby się tam zostać !! - co było mozna odczuć -- nie chciało nam sie wyjężdżać : jeszcze Vita pogłaskać! Salmę i Hanę pomiziać! Kurki pożegnać na ich grzędach! Krówkom pomachać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeszcze obiecane roślinki, wziąć!! A czas leeeeeeeeeeciał!!!!!!! w końcu zebraliśmy sie do drogi , a mieszkańcy, tego przepięknego miejsca, mogli ODETCHNĄĆ . Tak myślę Yeti, ze po tym naszym najeździe, to dłuuuuuuuuugo tej piwniczki nie zobaczysz! Wrota zastaniesz zamknięte! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Niektórzy, kurde, to farta mają, tak blisko do nich, buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ta piwniczka to mię zaintrygowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A najgorzej to ma kierowca. Bo nawet jak wrota otworzą to i tak pić nie może a pod kieckę chować nie wypada (o ile ma się te kieckę nosi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Izuniu....miałaś kiecunię i to długaśną kiecunię więc hmmmmm... nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Pozdrowienia dla całej Arki Noego!! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Arka się przy krosnach okopała i ani mysli sie do nas odezwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Izuniu....miałaś kiecunię i to długaśną kiecunię więc hmmmmm... nie wiem Faktycznie Meg ja tego lata biegałam "po łąkach" w kiecce. Nie do wiary, ale to prawda. Sama siebie zaskoczyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 i ładnie wyglądałaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dzięki Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.11.2012 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Arctica, jak tam stan winka? Zaniepokojony jestem troszkę, bo słyszałem, że goście byli - czy aby piwniczka nie została splądrowana? ...i czemu się nie odzywasz, palce sobie przyszyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Zaniemówiła po wizycie... jak kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Piwniczki nie zazdroszczę, ale tego miziania koninek i innego żywego dobrodziejstwa to straszliwie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Chyba do krosna się przyspawała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Co się dzieje gospodyni prosi właśnie o likwidację dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ale dlaczemu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts