Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

(...)a poza tym sam mówiłeś, że wszystkie kąty przeniuchaliście:P... nic nie chowałam:P:P:P(...)

No, szczera prawda - wszystko obejrzeliśmy - i dom, i kurnik, i ogródek... wszędzie nos wcisnęliśmy :p

...z wyjątkiem tej jednej jedynej piwniczki(!):o ...i dlatego jest to tym bardziej podejrzane, czemuż to akurat te drzwi zawarte pozostały? :rolleyes:

(na pewno tym razem znajdę drugie, a może i trzecie dno ;):lol2:)

Słabo naciskałeś... ;)

Depsia, nie chciałem być aż takim brutalem. I tak wykazali się mega-cierpliwością i dystyngowaną wyrozumiałością dla naszego wieśniackiego wścibstwa. Zajazd wszak na ten ich biały dworek zrobiliśmy rodem z minionej szlacheckiej epoki, a jedyne co nas odróżniało, to chyba tylko, że nie krzyczeliśmy "kupą mości panowie!":lol2:

...a ponadto tym sposobem mamy nadal pretekst do ponownego najazdu - piwniczka musi przecież zostać kiedyś spenetrowana :D

(miałem tu innego słowa użyć, alem się wczas powstrzymał, co by gospodarzy nazbyt nie wypłoszyć:rotfl:).

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki kochaniutka za zdjęcie wodopoju......skopiowalam sobie do moich zbiorów - mogę??? :rolleyes: za późno! - juz je mam :p a ten najazd to faktycznie kupą naroda był :yes: jak to sie rozlazło po włosciach, to w każdym zakątku kogos mozna było spotkać ......buszowalimy i PODZIWIALIŚMY!! dzieło rak właścicieli :D:yes::hug:tam jest tak pięknie, ze chciałoby się tam zostać !! - co było mozna odczuć -- nie chciało nam sie wyjężdżać : jeszcze Vita pogłaskać! Salmę i Hanę pomiziać! Kurki pożegnać na ich grzędach! Krówkom pomachać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeszcze obiecane roślinki, wziąć!! A czas leeeeeeeeeeciał!!!!!!! w końcu zebraliśmy sie do drogi , a mieszkańcy, tego przepięknego miejsca, mogli ODETCHNĄĆ .

Tak myślę Yeti, ze po tym naszym najeździe, to dłuuuuuuuuugo tej piwniczki nie zobaczysz! Wrota zastaniesz zamknięte! ;);)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...