Dorfi 07.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Znałam przypadek, że dziewczyna w 7-ej klasie podstawówki urodziła dziecko (ale sensacja była - na całe osiedle). Chodziła do jednej klasy z moją kuzynką i ze swojej ciąży była bardzo dumna. Pomimo, że wszyscy szli jej na rękę to szkoły nie skończyła. Urodzila chyba jeszcze 4 albo 5 dzieci a wygląda starzej od mojej mamy, chociaż jest ode mnie o 6 lat młodsza. A co do dzieci to z tego co wiem wychowuje jedno - reszta w domu dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Znałam przypadek, że dziewczyna w 7-ej klasie podstawówki urodziła dziecko (ale sensacja była - na całe osiedle). Chodziła do jednej klasy z moją kuzynką i ze swojej ciąży była bardzo dumna. Pomimo, że wszyscy szli jej na rękę to szkoły nie skończyła. Urodzila chyba jeszcze 4 albo 5 dzieci a wygląda starzej od mojej mamy, chociaż jest ode mnie o 6 lat młodsza. A co do dzieci to z tego co wiem wychowuje jedno - reszta w domu dziecka. patologia i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja takich młodych babć nie znam... no moża Ania Palka, ta z W11. Teraz już jaj chyba nie ma... Fajna laska, 32 lata ..... babcia , Fajnie nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No, czytałam o niej w jakiejś gazecie Ale tak z drugiej strony jak moje chłopaki będą tak długo zwlekać jak ja to nie wiadomo czy się tych wnuków doczekam. A chciałabym jeszcze potuptać na ich weselach (tych wnuków znaczy się ) Jako Matuzalemka chyba Ale wtedy to i w telewizji by mnie pewnie pokazali jako krzepko wywijającą na parkiecie staruszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Nie będzie tak źle... moja babcia była na moim weselu... ale nie tupała . Nie będziesz taka leciwa... rozkręcą się chłopaki... zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Hihi, starszy pierwsze oświadczyny ma już za sobą (ma 6 lat). Prawie od roku kochał się w koleżance z przedszkola. Ja już się nawet z jej mamą zaprzyjaźniłam. A tu tydzień temu oznajmia mi, że mu się teraz inna koleżanka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam dziewczynki!! z poranna kawką a Wy spicie jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wstyd się przyznać, ale gdy to pisałaś to jeszcze spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja nie spałam... pracowałam . W ogóle to bardzo pracowity dzień za nami. Wszystkie kosteczki mnie bolą, ale kuuuuupa roboty zrobiona. Taka porządkowa niedziela . Gruzy z całej działki pozwoziliśmy, drewno polazło na swoją stertę... a i 25 ton piaseczku do chałupki wskoczyło , bo jeszcze brakowało do zasypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Hihi, starszy pierwsze oświadczyny ma już za sobą (ma 6 lat). Prawie od roku kochał się w koleżance z przedszkola. Ja już się nawet z jej mamą zaprzyjaźniłam. A tu tydzień temu oznajmia mi, że mu się teraz inna koleżanka podoba Konrad od pierwszej do trzeciej klasy miał .... trzy dziewczyny. Nawet na urodziny był jako jeden chłopak z klasy proszony, taki babski król... On twierdził, że to jego "bojowe kotki" cóż by to nie znaczyło . Do czwartej klasy poszedł do innej szkoły, nowa miłość... tylko tak się zwodzą. Najpierw dziewczyna poprosiła go o chodzenie, on się zmieszał, nie wiedział co powiedzieć (przecież musiał spytać mamusi ), głupio wyszło... Tylko teraz to się okazało, że on też by chciał... A panna teraz nie chce i tak w koło Macieju... Za rok znowu zmienia szkołę i towarzystwo... zobaczymy jak to będzie, ale wnuków to ja sie szybko nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobrze, że jesteś Miałam właśnie świeczkę zapalać i iść Cię szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dzięki, że tak się o mnie troszczysz Niestety z działeczki mamy ponad godzinkę drogi, więc nawet jak jeszcze coś widać jak wyjeżdżamy to dojeżdżamy na ciemną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.11.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 oo jaki babciowy temat u mnie na weselu nawet prababcia była - dwie jeszcze zyją, czyli moje dzieci mają dwie praprababcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Szczęściarze. Moje obie babcie zmarły kiedy mała byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Szczęściarze. Moje obie babcie zmarły kiedy mała byłam. ja też nie mam już żadnej babci, a jednej w ogóle nigdy nie widziałam... zostały mi na pamiątkę tylko stare fotografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Miałam to szczęście ,ze dziadkowie -babcia ze strony mamy i dziadek ze strony ojca żyli długo i zmarli 3 lata temu.Mogłam się nimi jeszcze nacieszyć, a i myślę moje dzieci również będą pamiętać pradziadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 moje dzieci mają dwie praprababcie.. jedną prababcię.. jednego pradziadka, dwie babcie i dwóch dziadków.. niestety najbliższa mojemu sercu prababcia nie żyje.. miała tylko 60lat.. ojj przydałaby się teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja też nie mam już żadnej babci, a jednej w ogóle nigdy nie widziałam... zostały mi na pamiątkę tylko stare fotografie U mnie tak samo . Przyznaję się,że w pewnych momentach życia brakuje mi ich dobrego słowa,wsparcia,opowiadań,które mogłabym słuchac godzinami................... Po mojej ukochanej babci odziedziczyłam miłośc do roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień dobry U nas co prawda pada.... ale co tam moze jutro bedzie lepiej Milutkiego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hej!!!! Dzięki dziewczyny za wspomnienia... Moje babcie jeszcze, żyją, obydwie . Pamiętam też prababcie.... Jedna zmarła jak poszłam do pierwszej klasy... ale Ją pamiętam bo mieszkała z nami... druga zmarła jak byłam w 8 klasie... tez pamiętam, chociaż straszna szlachcianka z niej była... za dziećmi nie przepadała... nigdy nie przytuliła (jeszcze by się pobrudziła ). Jednak najbliższy memu sercu był dziadek... niestety odszedł 5 lat temu . Zawsze miał dla mnie czas... miliony godzin przegraliśmy w karty... Skabuś... to Ty z długowiecznej rodzinki , ile ty kobieto lat będziesz żyła, z takimi korzeniami Tylko wiecie coooooo.... Z Dorfi i Monią dyskutowałyśmy nad tym, że zaraz to MY będziemy BABCIAMI... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts