Arctica 15.01.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No niestety zdążą swkarki dorosnąć zanim się aparatu dorobię Depsia niedawno oprawiłam krzyżyki we własnoręcznie malowane ramy:cool: http://images46.fotosik.pl/1883/3907c29e1b06d458med.jpg http://images37.fotosik.pl/1889/9b229d6ab729ce2amed.jpg teraz próbuję kończyć kulig... obecnie mam ciut więcej ale mnóstwo absorbujących cosiów wkoło i wolno idzie:p http://images34.fotosik.pl/458/c992bf1310f8ad7bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 w ramach jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oooo - pięknieee! I w tym wnętrzu... A co do fotek - już chciałam zaproponować fotki pięknych panien (Hana wygląd na ślicznąpannę!) na dworze w świetle dziennym .. ale takie czarne na białym to wyjdzie ... czarne na białym... A telefonem nie podregulujesz kontrastu.... nie masz tam, jak się domyślam, ustawień manualnych... Znaczy się na wiosnę musimy czekać.. no to czekamy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Oooo - pięknieee! I w tym wnętrzu... No odebrałam to jako komplement:oops:... dziękuję... Chociaż zaledwie jakiś maleńki promil mojej kuchni tam widać to jest to moje ulubione pomieszczenie w domu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kompletnie nie wiem, jak Ty to robisz, że w TAKIM tempie te obrazy haftujesz! Sa piekne, ogromne, a do tego mają skomplikowane wzory, a Tobie to idzie tak szybko! Sfrustrowałam się normalnie, ja na zrobienie jednego takiego potrzebuję kilku lat... Wyglądają przepięknie i fragment wnętrza też bardzo mi się podoba. Ramy też faaaajne... Pokaż kuchnię, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Komplement?? Oczywistość! Obrazy Twoje są piękne same w sobie a już w tym wnętrzu (którego tylko fragmencik...)..:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dzięki:oops: Depsiu... to tylko turboigiełki:p i odpowiednie dowodzenie (czyt. umiejętne przydzielenie własnych prac domowych innem członkom rodziny:D) Kuchnię kiedyś pokazywałam... http://images43.fotosik.pl/346/d8c0afb9290b6cfbmed.jpg http://images36.fotosik.pl/205/4f812466944efdb8med.jpg http://images45.fotosik.pl/347/e2171f8776b17609med.jpg http://images49.fotosik.pl/347/0f003b8eb92d9167med.jpg Ostatnio tylko nowe firany dostała... Dla Gagatki druga moja panienka... bo jakoś zawsze tylko Hannah pcha się przed obiektyw:D http://images40.fotosik.pl/790/5de6ff11f90b2bcamed.jpg http://images47.fotosik.pl/813/3da4317980044b40med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaaaaa....świetna Czarna Królewna! Piękna, elegancka.... Ależ masz Arctica śliczną kuchnię :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kuchnia piękna, meble - cudne!!! Czułabym sie tam jak w miejscu, w którym powinnam zawsze być... Ale że co turboigiełki, że te krosna jakoś to przyspieszają...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaaaaa....świetna Czarna Królewna! Piękna, elegancka.... Ależ masz Arctica śliczną kuchnię :yes:. o to to:yes: szczególnie taka ufafluniona w piachu:rotfl: ścieżkę z pańciem brukowałam:p Kuchnia piękna, meble - cudne!!! Czułabym sie tam jak w miejscu, w którym powinnam zawsze być... Ale że co turboigiełki, że te krosna jakoś to przyspieszają...? Tia... ja też powinnam... nawet lubię... ale niekoniecznie w celach adekwatnych do przeznaczenia pomieszczenia:oops: Osia mi kiedyś podpowiedziała - waltornia:yes: że kucharka ze mnie jak ta waltornia z koziego zadka:sick: Krosno niestety nie przyśpiesza haftowania, tylko troszkę równiejsze krzyżyki wychodzą, ale swoje odsiedzieć niestety trzeba:wiggle: Od dzisiaj mam nowego pomocnika:D... teraz to pójdę jak przeciąg z tą sanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Jaaakie słodkie kociątko! A czy ja mówiłam, że ja w takiej kuchni gotowałabym? Ja bym siedziała, haftowała i dobrą herbatkę popijała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Patrz, tylko dwa dni mnie nie było, tu taaaaaakie zmiany!!!! Psice stanęły na wysokości zadania! Świetnie zobaczysz jak zaczną rozrabiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Osia mi kiedyś podpowiedziała - waltornia:yes: że kucharka ze mnie jak ta waltornia z koziego zadka:sick: Arctico, kiedyż to ja Ci zarzuciłam braki w umiejętnościach? Se nie przypominam... Psica brudaśna śliczniasta a kuchnie - bajka Chyba ściągnę od Ciebie te zasłonki... mogem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Patrz, tylko dwa dni mnie nie było, tu taaaaaakie zmiany!!!! Psice stanęły na wysokości zadania! Świetnie zobaczysz jak zaczną rozrabiać!!! Zaczną???? To już się boję, bo jak to nie jest rozrabianie:rolleyes: no i z kwiatkami chyba przyjdzie mi się pożegnać Arctico, kiedyż to ja Ci zarzuciłam braki w umiejętnościach? Se nie przypominam... Psica brudaśna śliczniasta a kuchnie - bajka Chyba ściągnę od Ciebie te zasłonki... mogem??? Spoko, spoko... nie bulwersowuj się tak:rolleyes: WALTORNIĘ mi podpowiedziałaś, jako adekwatną nazwę... kiedyś napisałam trąbka, a Ty mi tą waltornię podsunęłaś i mi się przyjęło:p O własnych umiejętnościach kulinarnych to ja sama:wiggle: Chociaż czasami mi sernik wychodzi:cool: Zasłonki se ściągaj, miały być na chwilę bo nie byłam pewna funkcjonalności... zostaną... na zawsze:yes: bo są super wygodne i nawet tak jasne wcale się bardzo nie brudzą. Dla Gagatki... moja celebrytka znów zapozowała:D Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Kociak jest zarąbisty.I chyba przyjdzie Ci nie zmieniać tych filarów / kolumn bo biedny kocio się nie będzie mógł wdrapywać.Jak dla mnie to on jest kocio. Nie kicia.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tego tygrysa zaraz na suficie będziesz miała a celebrytka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Noooo jak sunia - celebrytka nie jest elegancka to ja jestem zakonnica! A eleganckim to się JEST albo NIE. I nieważne - w piachu czy bez piachu:popcorn:.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A co do kotostwa to ... wszystko przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.01.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 moją kwiatki nie interesują..... na szczęście ale jest na to sposób - kup w sklepie, a moze posiadasz, spryskiwacz albo psikacz lano-poniedziałkowy i jak koty rozrabiają w niedozwolonych miejscach to psisssik i już ! Moja teraz to na sam widok psikacza, ucieka gdzie pieprz rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Celebrytka w lśniącej szacie - ho ho!!! Kicia dzielna i ciekawska - będzie się działo, oj, będzie... Z odstraszaniem kiciek to możesz zastosować sposób prawie bezobsługowy. Koty nie znoszą zapachów ostrych dezodorantów i tanich perfum. Kup i porządnie przez kilka dni spryskuj miejsca, a których nie chcesz kotków. Będą się trzymały z daleka, a po tygodniu - dwóch odwykną od mysli o tych miejscach i wystarczy co jakiś czas "dawka przypominająca". Moje dzięki tej metodzie na nic nie włażą (poza naszym łóżkiem w sypialni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts