Arctica 18.01.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) A jeszcze zapomniałam :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Z różowymi pazurami! Phi! I dwoma nawet pokwiatkowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Yeeaaahhh... Też Cię kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Teee!!!!Noe-owa!!!Znowu Cię wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nie wcięło.... paznokcie maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Zabierz te pomalowane pazury w auto i do mnie przyjedź, to razem może coś zmalujemy. Jak możesz gdzie indziej jechać, to i do mnie możesz! A im cieplej, tym mniej czasu będziemy obie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No coś ty!!! U nas teraz właśnie najwięcej pracy mamy. Zwierzom jedzenie zapodać trzeba, wody nanosić Wiosną/latem to tylko raz w tygodniu pastucha przestawić i raz dziennie kran odkręcić, no i drzwi koniom otworzyć i wsio. Na jeden dzień to znajdę zastępcę a do Ciebie to trzeba ten jeden dzień jechać... musiałaś tak daleko mieszkać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 a do mnie blizej i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No coś ty!!! U nas teraz właśnie najwięcej pracy mamy. Zwierzom jedzenie zapodać trzeba, wody nanosić Wiosną/latem to tylko raz w tygodniu pastucha przestawić i raz dziennie kran odkręcić, no i drzwi koniom otworzyć i wsio. Na jeden dzień to znajdę zastępcę a do Ciebie to trzeba ten jeden dzień jechać... musiałaś tak daleko mieszkać????? Skoro tak, to... czekam wiosną, też możemy razem zmalować. Ja daleko??? To Ty daleko, a nie ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 a do mnie blizej i co??? ale też całodzienna wyprawa:rolleyes: kiedyś Cię trafi:yes: Skoro tak, to... czekam wiosną, też możemy razem zmalować. Ja daleko??? To Ty daleko, a nie ja!!! O przepraszam, ktoś mi tu obiecywał wrzesień? pażdziernik??? I co??????? A poza tym to skoro u Ciebie mniej pracy to... wiesz:wiggle: wsiadaj w samochód i przyjeżdżaj:lol: nawet paznokci nie musisz malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.01.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 ale też całodzienna wyprawa:rolleyes: kiedyś Cię trafi:yes: a napisałas, że na jeden dzień mooooożesz!!!~I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.01.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No piszę, że kiedyś Cię trafi:yes: niech się tylko sciepli troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 jak sie ściepli to bede sie wstydziochać ogrodu, a tak to wszystko biaaaaaaaaaaaaaaaaaaałe i czyyyyyyyyyyyyyyyyste ;) i wokół domu tyż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Września Ci NIE MOGŁAM obiecywać, nie łżyj! Przecie syna żeniłam, to jak mogłam Ci wrzesień obiecywać??? W październiku to my jeszcze gości agro mieliśmy, więc też nie mogłam obiecywać. Foch!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Może i październik! Jesień w każdym bądź razie:yes:... Szukać nie będę bo to chyba na priv było, a nie wiedziałam że sklerozę masz i nie archiwizowałam:P Dwa fochy!!! Za to teraz ani syna nie żenisz... ani gościóf nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jeżeli obiecywałam jesień, to ewentualnie listopad. NIGDY wcześniej nie jesteśmy w stanie wyjechać. Tylko, że Ty w listopadzie to już zniknęłaś z foruma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 O matko jedyna zaraz się pobiją normalnie Jak tak dalej pójdzie, to wyjdzie na to, że odległość zamieszkania na zdrowie wam wyjdzie Oglądałam wczoraj metamorfozy kobiet. Jedna była takim kaszalotem, że az straszyła a zrobili z niej BEZ SKALPELA !!!!!! fantastycznie młodą kobietę. Postanowiłam. Muszę się choć na botoks udać, coby zmarszczki wygładzić. A może któraś jeszcze zna metodę na słaby charakter, coby go wzmocnić w postanowieniu, że muszę mniej jeść żeby schuść . Jestem straaaasznie gruuuubaaaa Moje ściany z nowymi tapetami wyglądają o niebo lepiej ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Izuś - nikt i nic poza Toba samą nie zmotywuje Cię do mniejszego jedzenia. Schudlam w zeszłym roku 12 kg, to cos Ci poradzę. Całkowicie odstaw wieprzowinę - tylko drób, z rusztu lub gotowany. Jesli smażony to bez panierki, tak samo inne rzeczy. Generalnie smazonego bardzo unikaj. dużo gotowanych i surowych warzyw i owoców. I jesli masz ochotę na słodkie to JEDZ, ALE ZAMIAST, A NIE OPRÓCZ jedzenia. Ja potrafiłam w tygodniu i 3 wieczory spędzić nad całą zeżartą tabliczką czekolady, ale o kolacji już wtedy nie było mowy. No i nie jedz po 18-19. Nigdy, żeby nie wiem co. Jak jeszcze będziesz trochę więcej się ruszać, chodzić piechotą, więcej trochę fizycznie pracować - sukces murowany. I po co Ci ten botoks, kobieto? Czas i tak mija, a po kilku latach zemści sie srogo, bo spowoduje jeszcze gorszy wygląd niż u rówieśnic. Będziesz musiała do końca życia, żeby potem w depresję nie wpaść. Zrób sobie serię peelingów, kup maseczki i zadbaj o skórę, zrób sobie wieczorami 20 minut dla siebie i pacykuj się i nacieraj wtedy i leż i pachnij. Wypraktykowałam - zdumiałam się niebotycznie, jak po tygodniu inaczej skóra wyglądała. Będzie dobrze, nie spuszczaj nosa na kwintę. A Arctica - i tak wie, że jest moją faworytką w Polsce centralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Botoksowi mówimy zgodne NIE! :no::no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Iza, nie panikuj !!! DPS-ia dobrze prawi....troche samozaparcia i będzie dobrze!! Ja przed chorobą schudłam 13 kilo....pomogła mi dietetyczka teraz nie bardzo mam motywację i tak jakoś leci....polubiłam siebie ( chyba?) i jak na razie nic nie robię. Pomyslę wiosną . Ale z tego co pamietam......nie jest tak źle jak piszesz., a te troszke to gumką wytrzesz !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts