DPS 23.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No prawdziwa zołza, jak pragnę zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Tyyyyy Aniaaaa ja też chcę ten przepis. Przeca ja mam nawet maszynkę do lodów a do tej pory robiłam tylko truskawkowe i bananowe. Dawaj przepis. Juuuużżżżż sipkoooooo !!!!! Bo ci puszczę turlającą mordkę i ci kota zadrapie monitor na amen ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No i gdzie ten przepis hę ???? Dzisiaj do pracy przyjechałam autem, ale tylko dlatego, że po pracy musimy z małżem pozałatwiać kilka spraw i czas jest tu na wagę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No właśnie miałam pytać czy autkiem zadek zawiozłaś i jeszcze przepis chcesz??? na mega tuczące lody??? Najważniejsze to to, że do tych lodów nie potrzeba żadnej maszynki do lodów! Niby posiadam takową, ale jakoś nie pałam do niej wielkim entuzjazmem:p Doooobra... powiem Wam:rolleyes: Puszka mleka skondensowanego słodzonego, pół litra kremówki, trochę (tak dwie, tyrzy łyżki) likieru kawowego i cztery łyżeczki kawy rozpuszczalnej, takiej pylistej nie granulowanej. Nigella wszystko razem miksowała, ja najpierw śmietankę ubiłam i resztę delikatnie wmieszałam. Wsio! Wpakować na parę godzin do zamrażarki. Niebo w gębie!!! No i mozna zrobić na zaś i zawsze mieć na "w razie czego" Muszę jeszcze napisać, że nie lubię lodów kawowych, z różniastych gałkowych smaków nigdy bym ich nie wybrała:no: ale te są booooooskieeeee!!!! A zresztą se spróbujcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a se spróbuję........ja uwielbiam wszystko co kawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ooooo ja też zrobię sobie takie lody i tak nie ma co liczyć na to, że schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Zaglądałam, zaglądałam.. i wreszcie jest ten przepis na lody... Muszę zmiksować i spróbować.. bo od kawy i wszelakich podobnych to ja jestem uzależniona... A co to za magiczne ściereczki masz do okien?????? i ile ich masz , żeby w domu okna pomyć?ja mam takie z lidla i biedronki do szyb i luster i są OK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Spróbujcie koniecznie tylko nie zapomnijcie o alkoholu bo on powoduje, że nie zamarzają na kość tylko są puszysto-kremowo-pyszne:wiggle: Arni moje też zwykłe, normalne tyle, że z oszołoma... Auchan znaczy się. Takie niebieskie Jana Niezbędnego. Dwoma da radę oblecieć wszystkie 14 okien + potrójne balkonowe i bez żadnych detergentów, sama czysta woda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mikrofibra, jak zawsze the best. Ja mam genialne mikrofibry do różnych celów, mocno się różnią między sobą, ale są doskonałe. Tylko ja w DE kupowałam, w Aldim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ja też mam takie ściereczki - kupowałam w hurtowni z pościelą każda do czego innego - do kurzu, do szyb, do blachy nierdzewnej i do ekranów ..... super są . A tą do okien to wszystkie, tak jak Ania, 13 w tym dwa 180x230, opendzlowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Podwójną porcyjkę lodów zapakowałam właśnie do zamrażarki:wiggle: Mniammmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 jade!!!!! dasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Pewnie!!!! Zanim dojedziesz to zamarzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Do lodów to chyba wrócę dopiero jak ciepło się zrobi, dzisiaj jakoś mi... wewnętrznie zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 a ja tam chętnie!!! choć troche gardziołko mnie boli....ale co tam! Na takie lody i w TAKIM towarzystwie .....zawsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Czyli czy a oszołoma, lidla czy biedronki to będzie to samo.. tylko opakowanie i cena inna... Ale mam smaka na coś słodkiego... ciacha mi się chce... Robić mi się nie chce... Zjeść tak... Loda nie... ale kiedyś zrobię... jak przepisu nie zapomnę... Najwyżej przypomnisz mi.. to jest tak.. tak, jak się ma ponad dwadzieścia lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Cha !! A ja się wczoraj spierałam z Yetim, że w przepisie nie było alkoholu. No i doopa. Przegrałam, boś dodała, tylko później, a ja myślałam, że on swoim zwyczajem w butelkę mnie nabija Sannę mieliśmy wczoraj !!!! Koniki suuper ale ten co wiózł dziewczyny - sam z resztą dziewczyna Szanta - to w tyle pociągowego Maćka z chłopakami zostawił Wiadomo - co dziewczyna to dziewczyna - z jajami ma się rozumieć Autem dzisiaj (bo czasu zabrakło, bo małż na ranną zmianę poszedł i śniadanko se musiałam sama i jeszcze dziecku ). Ale od dzisiaj dietka. 1000 calorióffff sie zobaczy ile wyczymam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 1000 to dość restrykcyjnie. Te 1200 to już łatwiej, a zawsze jakiś jogurt albo jabłko czy dwa można więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Widział kto kiedyś dietę opartą na kopytkach i żeberkach w sosie ??? BO właśnie takiego obiadu sobie rodzinka wczoraj zażyczyła I dostała. No nie liczcie na to, że ja odmówiłam jedzenia Edytowane 29 Stycznia 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Więc, dietę 1200 od dziś zaczynam..... Zważcie, kochane, że nie od jutra ino już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts