Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie miałam pytać czy autkiem zadek zawiozłaś:wiggle:

i jeszcze przepis chcesz??? na mega tuczące lody???:rolleyes:

Najważniejsze to to, że do tych lodów nie potrzeba żadnej maszynki do lodów! Niby posiadam takową, ale jakoś nie pałam do niej wielkim entuzjazmem:p

Doooobra... powiem Wam:rolleyes:

Puszka mleka skondensowanego słodzonego, pół litra kremówki, trochę (tak dwie, tyrzy łyżki) likieru kawowego i cztery łyżeczki kawy rozpuszczalnej, takiej pylistej nie granulowanej. Nigella wszystko razem miksowała, ja najpierw śmietankę ubiłam i resztę delikatnie wmieszałam. Wsio!

Wpakować na parę godzin do zamrażarki. Niebo w gębie!!!

No i mozna zrobić na zaś i zawsze mieć na "w razie czego"

Muszę jeszcze napisać, że nie lubię lodów kawowych, z różniastych gałkowych smaków nigdy bym ich nie wybrała:no:

ale te są booooooskieeeee!!!!

A zresztą se spróbujcie;)

Zaglądałam, zaglądałam.. i wreszcie jest ten przepis na lody...

Muszę zmiksować i spróbować.. bo od kawy i wszelakich podobnych to ja jestem uzależniona...

A co to za magiczne ściereczki masz do okien?????? i ile ich masz , żeby w domu okna pomyć?

ja mam takie z lidla i biedronki do szyb i luster i są OK..

Spróbujcie koniecznie tylko nie zapomnijcie o alkoholu bo on powoduje, że nie zamarzają na kość tylko są puszysto-kremowo-pyszne:wiggle:

Arni moje też zwykłe, normalne tyle, że z oszołoma... Auchan znaczy się. Takie niebieskie Jana Niezbędnego. Dwoma da radę oblecieć wszystkie 14 okien + potrójne balkonowe i bez żadnych detergentów, sama czysta woda:)

Czyli czy a oszołoma, lidla czy biedronki to będzie to samo.. tylko opakowanie i cena inna...

Ale mam smaka na coś słodkiego... ciacha mi się chce...

Robić mi się nie chce...

Zjeść tak...

Loda nie... ale kiedyś zrobię... jak przepisu nie zapomnę... :rolleyes:

Najwyżej przypomnisz mi.. to jest tak.. tak, jak się ma ponad dwadzieścia lat...

Cha !!

A ja się wczoraj spierałam z Yetim, że w przepisie nie było alkoholu. No i doopa. Przegrałam, boś dodała, tylko później, a ja myślałam, że on swoim zwyczajem w butelkę mnie nabija :lol:

Sannę mieliśmy wczoraj !!!! Koniki suuper ale ten co wiózł dziewczyny - sam z resztą dziewczyna Szanta - to w tyle pociągowego Maćka z chłopakami zostawił :lol2: Wiadomo - co dziewczyna to dziewczyna - z jajami ma się rozumieć :lol:

Autem dzisiaj :oops: (bo czasu zabrakło, bo małż na ranną zmianę poszedł i śniadanko se musiałam sama :( i jeszcze dziecku :yes:).

Ale od dzisiaj dietka. 1000 calorióffff

sie zobaczy

ile wyczymam:rolleyes: